• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Kızlar ben bugün akşam salep içtim :( dışarı çıktık eşimle

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılabilir miyim yaş 24 bugün dopum günüm:)boy 160 ve kilo 82 artık bu kilolardan bıktım öğrenciyim ve sağlıkçıyım ve 5 yıllık evliyim bana da yardım ederseniz çok sevinirim

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılabilir miyim yaş 24 bugün dopum günüm:)boy 160 ve kilo 82 artık bu kilolardan bıktım öğrenciyim ve sağlıkçıyım ve 5 yıllık evliyim bana da yardım ederseniz çok sevinirim
Birlikte devam edelim ben başladım canım eşin için değil kendin için ver :)

Yarın başlıcam karatay diyetine kitabını da aldım bundan sonra aktif bir şekilde ben de burdayım rica etsem vakti olan bir arkadaş bana püf noktaları yazabilir mi

Ben hafta sonu biraz kaçamak yaptım. Ama yarından itibaren tam gaz buradayım

Yarın başlıcam karatay diyetine kitabını da aldım bundan sonra aktif bir şekilde ben de burdayım rica etsem vakti olan bir arkadaş bana püf noktaları yazabilir mi
Sabahleyin kahvaltıda iki yumurta bunu birlikte avuç içi dolusu kadar peynir 10 tane yakın zeytin yeşillik domates süt içebilirsin çay içebilirsin ama şekersiz olacak yumurtayı menemen yapabilirsin sucuklu yumurta yapabilirsin omlet yapabilirsin bunlardan sonra beş saatlik bir dilim de yemek yemiyorsun hiç ama çay Bitki çayı su serbest sakız daha hiç dinlemiyosun çiğneme yapmak yasak akşam yemeğinde çorba olabilir kırmızı mercimek gibi pirinç yok makarna yok hamurişi yok ben biraz anlattım ama sen bence internetten detaylı bak orada daha güzel anlatıyor aslında yada bu sitenin en başında yazılıyor her şey oradan bakabilirsin

Ben size çok teşekür ederim çok güzel anlattınız kitabını aldım
Rica ederim akşam sebze yemeklerinin hepsini ye biliyorsun ayrıca @ yemekleri yiye biliyorsun bunlarda sıkıntı yok akşam 7-8 İ geçmeyecek şekilde akşam yemeğini yiyorsun salata ayran yoğurt bunlarda olabilir yanında mesela bir kase çorba yanında bir tabak kuru fasülye salata ayran yiyebilirsiniz

Rica ederim akşam sebze yemeklerinin hepsini ye biliyorsun ayrıca @ yemekleri yiye biliyorsun bunlarda sıkıntı yok akşam 7-8 İ geçmeyecek şekilde akşam yemeğini yiyorsun salata ayran yoğurt bunlarda olabilir yanında mesela bir kase çorba yanında bir tabak kuru fasülye salata ayran yiyebilirsiniz
Et yemeği balık yiyebiliyorsunu

Merabalar.bende bu diyeti yapiyorum ve sizi takip ediyorum.baslayali 3 hafta oldu ve yaklasik olarak 4 kilo verdim.70 kiloydum 66 küsürlere düştüm.hedef 55.

Merhaba gul ablacm.ven karataya tekrar baslamak istiyorum birkac sorumnvar
1. Gunde 2 ogun dyor ya sabah kahvaktisiyla aksamnyemegi arasinda 9 11 saat arasi fark oluyor bu surede cok.acikmaz miyim?
2. Aciktikca 2 3 aat arayla ayran yogurt sekersiz sut bitki cayi cevz findik yiyebiliyor muyum
3. Aksam 6 dam snra ayram yogurt bitki cayi sut tuketebiliyor muyum
4. Kuru incir kuru oayisi kuru erik hurma yiyebikiyir muyum ne zmm.yemeliyim ara ogun gbi yersem leptin bozulur mu
5. Dondurna sutlu tatli nadir zamnlarda da olsa tuketebikir miyim
6. D vit ampul damlasi kullanyrm 15 gunde bir dogru mu yapiyrm

Kızlar bende başladım bugün karatay diyetine, sabah kahvaltısı kkk aksam karnıbahar yemeği yoğurt az tavuk 1 saat koşu bandına cıktım, yatana kadar ıkı litre su tamamlıcam, kılom birden aldı basını gitti 69 olmuşum:( yazarken utandım

Kızlar bende başladım bugün karatay diyetine, sabah kahvaltısı kkk aksam karnıbahar yemeği yoğurt az tavuk 1 saat koşu bandına cıktım, yatana kadar ıkı litre su tamamlıcam, kılom birden aldı basını gitti 69 olmuşum:KK43: yazarken utandım
Neden birden artış olmuş ki

Back