• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

bilmiyorum ki .
aslinda yapilsa motivasyon olur.
ben yapmak isterdim ama bilgisayari açtığım an cocuklar elimden almaya çalışıyor :) :) :D

Bugün 96.9 gördüm şükür tam gaz devam gelin sayfaya lütfen motivasyon olur

bilmiyorum ki .
aslinda yapilsa motivasyon olur.
ben yapmak isterdim ama bilgisayari açtığım an cocuklar elimden almaya çalışıyor :) :) :KK70:
Gerçi dizin verecek kilo kalmadı değil mi kaç kilo idiniz şimdi kaç oldunuz ne kadar sürede verdiniz kiloları

ya ben 71le basladim . 58de bıraktım ama bazen 56da cikiyo bazen 58-59 sanirim siskinlik oluyo ama altim36-38 ustum36-38-40 beden . markaya gore degisio.

miyav-su cizelge yapmadan pazartesi yine verdiğimiz kg vs yazsak . haftalik kac verdigimiz çıkar bi de toplam yazsak . basta örnek vardi oradan yazariz . olmaz mi :)

ben 2ayda verdim sanirim :) emiodu ya oglan . hos hala emio :)

ben 2ayda verdim sanirim :) emiodu ya oglan . hos hala emio :)
Benim boyum 1.72 Can'ım evlendiğim de 69 70 arası gidip geliyordum ama çok idealdi kilom ben şimdi 75 olmaya razıyım Can'ım kızım 6.5 aylık ek gıdaya başladık bende diyete başladım inş veririm

Benim boyum 1.72 Can'ım evlendiğim de 69 70 arası gidip geliyordum ama çok idealdi kilom ben şimdi 75 olmaya razıyım Can'ım kızım 6.5 aylık ek gıdaya başladık bende diyete başladım inş veririm

verirsin inşallah :)

Kızlar 96.1 800 gr birden gitmiş süper ya

ayy ne guzel annecik .
cok sevindim :)
emin ol yakinda inceldigini hissedeceksin. kiyafetlerin genis gelecek
ama hemen kiyafet alma :) sonra bi daha almak zorunda kaliyo insan ben zayifladim diye almistim zatoflamaya devam ettim once aldiklarim da genis geldi:)

hem de saglikli yiyorsun bebegine vitamin gidiyo :)

ayy ne guzel annecik .
cok sevindim :)
emin ol yakinda inceldigini hissedeceksin. kiyafetlerin genis gelecek
ama hemen kiyafet alma :) sonra bi daha almak zorunda kaliyo insan ben zayifladim diye almistim zatoflamaya devam ettim once aldiklarim da genis geldi:)

hem de saglikli yiyorsun bebegine vitamin gidiyo :)
Aynen yok daha kıyafet almak verdikten sonra iyice alacağım :)

Kızlar bugün tartıda +400gr gördüm geri 96.5 neden oldu ki anlamadım

Kızlar bugün tartıda +400gr gördüm geri 96.5 neden oldu ki anlamadım

once yanlış bir sey yedin mi ?

bazen karatada boyke olabiliyr. yani günlük tartilinca yuksek dusuk çıkıyor bir de horminlat su tutuyir zayifladim mi diye bakinca cokca vucud strese giriyor.

bence haftalik tarrtilin . üzülmeyin devam edin. :)

once yanlış bir sey yedin mi ?

bazen karatada boyke olabiliyr. yani günlük tartilinca yuksek dusuk çıkıyor bir de horminlat su tutuyir zayifladim mi diye bakinca cokca vucud strese giriyor.

bence haftalik tarrtilin . üzülmeyin devam edin. :)
Aynen devam ediyorum ben bırakmak yok kaçamak yapmadım hiç pazartesi 1 hafta olacak bakalım ne kadar gidecek destek için teşekkürler

rica ederim bazen 1kg gidiyo bi gunde insan ertesi gun yine tartiliyo bu sefer +200-300 oluyo uzuluyo.

ben oyleydim bu sefer üzülüp kacamak yapardım . ama kacamaklarim sureci uzatti.

eltimde yapti karatay o basta hic veremedi bile bi kac hafta ama onda 8kg verdi . ama o ugrasti bunyesinden bi de hep diet yapan biri oldugundan.

rica ederim bazen 1kg gidiyo bi gunde insan ertesi gun yine tartiliyo bu sefer +200-300 oluyo uzuluyo.

ben oyleydim bu sefer üzülüp kacamak yapardım . ama kacamaklarim sureci uzatti.

eltimde yapti karatay o basta hic veremedi bile bi kac hafta ama onda 8kg verdi . ama o ugrasti bunyesinden bi de hep diet yapan biri oldugundan.
Evet bünye çok etkili afedersin ama dün tuvalete çıkamamıştım o da etkili olmuş olabilir üzülmüyorum emzirirken yapabileceğim bir diyet bu dükkan diyeti de yaptım daha önce 26 kilo verdim bu diğerlerde veririm inş

Back