Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya bende yapamam şuan dükkandayımgül abla da yoğun uğramıyor artık burayabilmiyorum ki .
aslinda yapilsa motivasyon olur.
ben yapmak isterdim ama bilgisayari açtığım an cocuklar elimden almaya çalışıyor :) :)
Gerçi dizin verecek kilo kalmadı değil mi kaç kilo idiniz şimdi kaç oldunuz ne kadar sürede verdiniz kilolarıbilmiyorum ki .
aslinda yapilsa motivasyon olur.
ben yapmak isterdim ama bilgisayari açtığım an cocuklar elimden almaya çalışıyor :) :)
Bugün 96.9 gördüm şükür tam gaz devam gelin sayfaya lütfen motivasyon olur
Benim boyum 1.72 Can'ım evlendiğim de 69 70 arası gidip geliyordum ama çok idealdi kilom ben şimdi 75 olmaya razıyım Can'ım kızım 6.5 aylık ek gıdaya başladık bende diyete başladım inş veririmben 2ayda verdim sanirim :) emiodu ya oglan . hos hala emio :)
Benim boyum 1.72 Can'ım evlendiğim de 69 70 arası gidip geliyordum ama çok idealdi kilom ben şimdi 75 olmaya razıyım Can'ım kızım 6.5 aylık ek gıdaya başladık bende diyete başladım inş veririm
İnş Can'ımverirsin inşallah :)
Aynen yok daha kıyafet almak verdikten sonra iyice alacağım :)ayy ne guzel annecik .
cok sevindim :)
emin ol yakinda inceldigini hissedeceksin. kiyafetlerin genis gelecek
ama hemen kiyafet alma :) sonra bi daha almak zorunda kaliyo insan ben zayifladim diye almistim zatoflamaya devam ettim once aldiklarim da genis geldi:)
hem de saglikli yiyorsun bebegine vitamin gidiyo :)
Tam gaz devam ediyorum diyette 5.gün :)Ak kelebek tebrik ederim. tam gaz devam o zaman...
Kızlar bugün tartıda +400gr gördüm geri 96.5 neden oldu ki anlamadım
Aynen devam ediyorum ben bırakmak yok kaçamak yapmadım hiç pazartesi 1 hafta olacak bakalım ne kadar gidecek destek için teşekkürleronce yanlış bir sey yedin mi ?
bazen karatada boyke olabiliyr. yani günlük tartilinca yuksek dusuk çıkıyor bir de horminlat su tutuyir zayifladim mi diye bakinca cokca vucud strese giriyor.
bence haftalik tarrtilin . üzülmeyin devam edin. :)
Evet bünye çok etkili afedersin ama dün tuvalete çıkamamıştım o da etkili olmuş olabilir üzülmüyorum emzirirken yapabileceğim bir diyet bu dükkan diyeti de yaptım daha önce 26 kilo verdim bu diğerlerde veririm inşrica ederim bazen 1kg gidiyo bi gunde insan ertesi gun yine tartiliyo bu sefer +200-300 oluyo uzuluyo.
ben oyleydim bu sefer üzülüp kacamak yapardım . ama kacamaklarim sureci uzatti.
eltimde yapti karatay o basta hic veremedi bile bi kac hafta ama onda 8kg verdi . ama o ugrasti bunyesinden bi de hep diet yapan biri oldugundan.