incirli elmalı keten tohumlu tarçınlı bir kek tarifi vardı onu yaptım ben:) oğlum da bayıldı, zaten aslında o faydalı beslensin diye yaptım yoksa ona keten tohumunu yediremem mesela.. içinde yağ yok şeker yok, çok güzel çok sağlıklı hakkaten ya..
ben 1 çay bardağı yiyordum başlarda, kilo gitmeyince sanırım benim cüssem için 1 çay bardağı çok diye düşünerek yarıya indirdim.. sizce 1 çay bardağı mı yiyeyim?
peyniri bu şekilde ben de yapıyordum çok güzel, özel bi malzeme gerekmiyor.. oğlum için yapıyordum bundan sonra daha çok yapayım:)
tamamdır hurma yok bundan sonra, kayısı olmayınca kötü oluyorm malesef..peki kuru erik yiyebilir miyiz?
çok teşekkürler bilgiler için, yanlışlarım düzeliyor iyi ki varsınız..
8'de kahvaltı yaptım. Birşeyler atıştırsammı acaba, çorba var, bademim var.
ben oryantal çok severim gençken arkadaşlarla toplanıp yapardık kg verelim diye...yemeniyi bağlardık kalçalara içine bardak koyar onun içinede kaşık kıvırdıkçaşıkır şıkır ses çıkardı ..o zamanlar oryantal modası oydu
kediiiiii çok tatlısın çokkk
senin beynin zaten formatlı maşallah ne irade var sende tü tü tü
o kitap bizim için
benim aldığım kitaplar
kilo vermenin ABC si
karatay diyeti ile yaşam boyu sağlık
karatay mutfağı
ABC nin içinde yok senin gönderdiğin e-kitaptan baktım yok
diğerlerini tekrar karıştırmam lazım oda uzun iş ....sana yollayamam e-kitap değil çünki
her sabah bir ince belli çay bardağı olacak süsseyle ilgisi yok canım...karatay menüsüne bak sağlıklı yaşıyoruzdan kahvaltı bölümüne orada yazan herşey yenecek onların hepsi birarada %30 hızlandırıyor..
doymayan yeşillik, zeytin, yumurta, domates, salatalık artırabiliyor...kuru erik yiyebilirsin akşamdan ıslat
acıktıysan atıştır canım 4.5 saat olmuş
benim aldığım kitaplar
kilo vermenin ABC si
karatay diyeti ile yaşam boyu sağlık
karatay mutfağı
ABC nin içinde yok senin gönderdiğin e-kitaptan baktım yok
diğerlerini tekrar karıştırmam lazım oda uzun iş ....sana yollayamam e-kitap değil çünki
Ben bu sabah 1 bardak bademi'mi yiyemedim, hatta yarısını bile yiyemedim, öğlen onları tamamlamaya çalışayım. Biraz daha bekleyeyim, acıkınca atıştırırım, yoksa akşama kadar bekleyemem.
incirli elmalı keten tohumlu tarçınlı bir kek tarifi vardı onu yaptım ben:) oğlum da bayıldı, zaten aslında o faydalı beslensin diye yaptım yoksa ona keten tohumunu yediremem mesela.. içinde yağ yok şeker yok, çok güzel çok sağlıklı hakkaten ya..
Ben o tarifi bulamadım, yazabilirmisin?
niye aç kalıyorsunki akşamdan hazırlamıştın
her sabah bir ince belli çay bardağı olacak süsseyle ilgisi yok canım...karatay menüsüne bak sağlıklı yaşıyoruzdan kahvaltı bölümüne orada yazan herşey yenecek onların hepsi birarada %30 hızlandırıyor..
doymayan yeşillik, zeytin, yumurta, domates, salatalık artırabiliyor...kuru erik yiyebilirsin akşamdan ıslat
Ben o tarifi bulamadım, yazabilirmisin?
Buldum galiba, elmalı incirli kek.
Not: Bu değilmiş içinde un var.
çok soru soruyorum kusura bakmayın ama hani piramitte mevsim meyvesi diyor ya, onu ne zaman yiyorsunuz? kahvaltıda mı? ve muz yiyor musunuz diyetteyken? yiyenler görmüştüm de..
kusur olurmu tabiiki soracaksınız kı öğrenesiniz düzgün yapasınız,
meyveler kahvaltıda bir porsiyon olarak yeniyor kayısı gibi kuru meyve yeyınce yenmıyor...muz yerlisi olacak 2 yumurtanın birinin yerine yenebilir
bir ayı geçmiştir heralde nerden buldun bu kadar sayfada
ben hala bunlardan yapıp yemedim 2 ayı geçkindir duraksama olunca korkuyorum yemeye ve 65 e gelene kadarda yapmayacağım
tam benlikmis bende okusa iyi olacak, hemde bu aralar ...Beyne format at kitabı hangisi, banada yollarmısın bende de yok.
oooohhhhh sefaniz olsun abla....ben oryantal çok severim gençken arkadaşlarla toplanıp yapardık kg verelim diye...yemeniyi bağlardık kalçalara içine bardak koyar onun içinede kaşık kıvırdıkçaşıkır şıkır ses çıkardı ..o zamanlar oryantal modası oydu
masallah kediye ve sanada tabi , hicte mütevazilik yapma canim, seninde masallahin varkediiiiii çok tatlısın çokkk
senin beynin zaten formatlı maşallah ne irade var sende tü tü tü
o kitap bizim için
Ekran fotosu olarak dosyalıyorum bazılarını.Aynı ismi verip dosyaya yenisini attım, aaa bir baktım isimler aynı açtım tarif aynı, unutmuşum.
bugün sabah namazindan sonra yattim, dolayisiylada gec kalktim, kahvaltiyi 11,30 da karataya uygun yaptim, darisi aksama insallah, hadi bakalim, karatay menülerinden aksam icin bir seyler bakayim bariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?