Günaydın ,sohbetler yapılmış ne güzel :))
Dün ;
Sabah kkk ,kayısısız
Öğlen , mercimek çorbası-ıspanak-yoğurt
Akşam ,ıspanak :44: (bitmedi gitti ,daha yemicem )yoğurt-olmamış lahana turşusu (dayanamadım bir tabak yedim,işyerinde planladım gidince yicem diye çok canım çekmişti ) kök salatası-doğranmış salatalık..
Aralarda bol su-sütlü kahve ,akşamda çayın yanında fıstık yedim ,kabuklu olanlardan..
çok geç olmadan da ayva-muz-elma dan birer ikişer dilim yedim..
iştahım kendine geldi sonunda :))
tam benlikmis bende okusa iyi olacak, hemde bu aralar ...
oooohhhhh sefaniz olsun abla....
masallah kediye ve sanada tabi , hicte mütevazilik yapma canim, seninde masallahin var:13:
şimdi TV de gülben ergen de gül kaynak diye bir bayan çıktı ben ilk defa gördüm ,,,,zayıflama ile ilgili bilgiler ve detoks veriyor ...bayanın sitesi varmı diye baktım buldum siteyi incelerken kadın tv de faceden de bilgiler veriyorum dedi facesini açtım bir ortak arkadaş dedi kim diye baktım aaaaaaaaaaa kimmiş tabiki KEDİİİİİİİİİ
kusur olurmu tabiiki soracaksınız kı öğrenesiniz düzgün yapasınız,
meyveler kahvaltıda bir porsiyon olarak yeniyor kayısı gibi kuru meyve yeyınce yenmıyor...muz yerlisi olacak 2 yumurtanın birinin yerine yenebilir
bir ayı geçmiştir heralde nerden buldun bu kadar sayfada
ben hala bunlardan yapıp yemedim 2 ayı geçkindir duraksama olunca korkuyorum yemeye ve 65 e gelene kadarda yapmayacağım
Canim benim teşekkür ederim de bende azim istek var ama icraat kismi daha zayif kediden..arada yanlislarim oluyor ki hedefime daha çok var..kedi oyle mi hem fit hem halen dikkat ediyor kacamak yapmiyor. Elbet sagligim icinde yapiyorum Karatayi ama ideal kilomda olsam arada yaparim kacamak..onun beyni formatlı valla:))
Ben sana yollamıştım o sayfayı oruçla ilgili.
gül kaynak da eskiden kiloluymuş, şimdi fıstık gibi maşallah:)
ama onun önerileri daha farklı sanırım.. o sebzeci çok:)
Ben sana yollamıştım o sayfayı oruçla ilgili.
anladım çok sağolun ben ilk zamanlarda sabahları kuru meyve ihtiyacı duyuyordum, ama artık canım istemiyor, istediği zaman yiyeyim bundan sonra, çünkü kayısı yok burda, üzüm yenmeyecek, incir ve hurma da yenmeyecek, onların yerine yerim:)
maşallah iradenize hayranım, sizi böyle kararlı görünce ben de çok teşvik oldum:) eşime de yaptırıyorum karatay, ama o tam uymuyor, işine gelen kısma tam uyuyor tabiama mesela en azından ekmek yemiyor ve çayına şeker atmıyor bunlar bile bi fayda yani, göbeğinde ciddi küçülme oldu spor yapmamasına rağmen..aslında çok ısrar ediyorum ama başlayamadı bi türlü.. bi kaç hafta sonra yatılı bakıcı işe başlayacak, ondan sonrasında geceleri yürüyüşe çıkarıcam zorla:)
acelem olduğu zaman okumuşumdur dikkatimi çekmemiş çünki
1 kek, 1 lavaş kaçamağı yaptım ama, lahmacun kaçamak olarak sayılıyormuydu, onuda yedim. Ama çevremde dolanan kekleri, börekleri yemedim.
1 kek, 1 lavaş kaçamağı yaptım ama, lahmacun kaçamak olarak sayılıyormuydu, onuda yedim. Ama çevremde dolanan kekleri, börekleri yemedim.
:nazar
Lavaşta tost denicem bende ama,lavaşı nerden alıcaz,tam buğdaydan yapan var mı ki ? sanmam :))
gül kaynak da eskiden kiloluymuş, şimdi fıstık gibi maşallah:)
ama onun önerileri daha farklı sanırım.. o sebzeci çok:)
Karatay dışındaki şeyler dikkatini çekmediği içinde olabilir.
:nazar
Lavaşta tost denicem bende ama,lavaşı nerden alıcaz,tam buğdaydan yapan var mı ki ? sanmam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?