Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

kedicim tuzun geldi mi? şimdi inceliyorum da bi sofralık bi yemeklik alayım diyorum..

sofralığı turşu içinmi alacaksın ?

banyo tuzları, oda tuzları, tuz sabun, ayak sabunu falanda var belirli bir kg ya kadar kargo aynı ücret onların ne işe yaradığını okuyup onlardan da al bence ben hepsinden aldım tam 19 kg, 20 den sonra fiat iyice artıyordu... her odaya kaloriferin üstüne oda tuzları koydum babama, kardeşlerime kg kg kristal tuz verdim onlar nerden bulup alacaklar...

canım karatayı tam uygulamaya başlayan kaçamak yapmayan ilk ay en az 5 kg veriyor ...
ben 7 aydır bütün siteleri takip ettiğim için deneyimlerime dayanarak yazıyorum...ay bugün bundan minnacık şunun ucundan deyince ayar tutmuyor...beyne format at kitabını okumadıysan sana gönderelim oku bizi devamlı takip et hatalarını anında düzelt bak bakalım o kg lar nasıl gidiyor..veremesem ben veremem haşimato hastası olduğum halde ilk ay 5 kg,,,2. ay 3 kg, 3. ay 2, sonra yarım yarım gidiyor karaty hoca bile haşimato çok zor bir hastalık sabırlı olacak kg vermesi zor demiş benim için....bu halde bile verdim neden peki HİÇ KAÇAMAK yapmadığım için püf noktası bu

marta kadar o kilolar gidecek kendini bir silkele bakalımmmm

hanımlar merhaba, dün önceki günden uykusuzluğum nedeniyle akşam yemekten sonra mayıştım, sonra dedim ki bu böyle olmayacakbir türk kahvesi içtim o beni canlandırdı tabi:) gece 11 e gelirken leslie yaptım o rahatlıkla uyudum

sabah: 1 yumurta, yarım çay bardağı kuruyemiş, 5 zeytin, az peynir, domates salatalık

öğlen: 1 kase yoğurt 1 hurma (kuru ve şeker oranı az olanlardan)

akşam: 1 kase mercimek çorba, 1 tabak tavuklu mantarlı sote, salata, yoğurt

su: 2,5 lt +2 fincan yeşil çay

spor : leslie 3 mile

Cheesecake.....

sağlıklı yaşıyoruzu takip edenler tahmin ettiler ama içindekiler biraz eksik

ev yapımı peynir, siyah çekirdekli kuru üzüm, 1 tane gün kurusu, azıcık incir kurusu

peyniri nasıl yapıyorsunuz? üzüm yasaktı ama

dün merak ettiğim için karatay keki yaptım, kendim dokunmadım bile, oğlum ve eşim bayıldı..
sabah ben de 1 dilim yedim.. olmuş mu sizce?

offff ne kadar doğru dediniz. Ben karatay kitabının ilkini okudum sadece. Diğerlerinide okumalıyım. Bir kaçamakla sanki en başa dönüyor herşey.

Karatay kekinin tarifine tekrar bakayım dedim, kuru fasülyeli kek eklemişler galiba yeni eklendi, önceden tarif defterime böyle bir tarif yazmıştım, ama bendeki kesin şeker içeriyordur, bunu merak ettim, güzel oluyormuş kurufasülyeli pasta, kek.

bu tam benlikmiş bu tür müzikleri severim yarın deneyeyim

Tamam dene, bizede yaz, belki bunun daha iyi faydası olur, hem eğlenir hem zayıflarsın.

Son düzenleme:

amin maşallah. darısı başıma inşallah.

ewet ben henüz başlamamışım kaçamak olunca en başa dönmüş hissediyorumç

Beyne format at kitabı hangisi, banada yollarmısın bende de yok.

yok ablam sofra için, yazmıştım pratik olsun hemen salatalara falan diye, bir de öğütücüm yok:44:

leslie için

kahvaltı eksik tam uygulayınca % 30 fazla çalışıyor metabolizma

hurma her şekilde yasak canım ramazanda bile yemedik...

karatay keki olmuş onlar tatlı kaçamaklara giriyor fazla yapmamak lazım zayıflayana kadar...üzüm yasak buda tatlı kaçamaklar için yapılan tatlı tarzı bişey zayıflayınca 3-5 yenilebiliyor...ben sabah 2 tane üzüm yedim yani zayıfladığım halde ama hedefe ulaşmadığım için abartmadım

peynir yapımı....2 lt sut ve 2 limon suyu ile yapiliyor. Sutu kaynat ve kaynayan sute limon suyunu ekletopaklanmaya başlarken kapat Yarim saat beklet, iyice topaklandigi zaman beze gecir ve tuzla. Suyunu iyice cikar ve bir gece dolapta beklet. istersen içine çörek otu, ceviz, dereotu v.b değişik şeyler koyabilirsin ...ben çeşit çeşit yaptım kızımın telefonunda hala indireceğiz aklıma geliyor gidiyorum yanına ders yapıyor sonra hatırlatırım diyorum kalıyor hep...

offff ne kadar doğru dediniz. Ben karatay kitabının ilkini okudum sadece. Diğerlerinide okumalıyım. Bir kaçamakla sanki en başa dönüyor herşey.

kg başlangıçlarımızda aynıymış arada 800 gr var ben 50 yaşında becerdiysem sen hayda hayda becerirsin bu gaz yeter sana

ben oryantal çok severim gençken arkadaşlarla toplanıp yapardık kg verelim diye...yemeniyi bağlardık kalçalara içine bardak koyar onun içinede kaşık kıvırdıkça şıkır şıkır ses çıkardı ..o zamanlar oryantal modası oydu

Ben yapmayayım ama. Yada haftada 1 defa yapsam mı?

Evet, hatta 5 saatte yaptığını yazmış. Hem eğlenceli hemde yararlı dans etmek.

Haftada 1 defa olabilir ama öyle 3 saat falan değil yarım -saat 20 dk eminim bi rahatlık mutluluk verir...

Beyne format at kitabı hangisi, banada yollarmısın bende de yok.

benim aldığım kitaplar

kilo vermenin ABC si
karatay diyeti ile yaşam boyu sağlık
karatay mutfağı

ABC nin içinde yok senin gönderdiğin e-kitaptan baktım yok
diğerlerini tekrar karıştırmam lazım oda uzun iş ....sana yollayamam e-kitap değil çünki

Son düzenleme:

incirli elmalı keten tohumlu tarçınlı bir kek tarifi vardı onu yaptım ben:) oğlum da bayıldı, zaten aslında o faydalı beslensin diye yaptım yoksa ona keten tohumunu yediremem mesela.. içinde yağ yok şeker yok, çok güzel çok sağlıklı hakkaten ya..

ben 1 çay bardağı yiyordum başlarda, kilo gitmeyince sanırım benim cüssem için 1 çay bardağı çok diye düşünerek yarıya indirdim.. sizce 1 çay bardağı mı yiyeyim?
peyniri bu şekilde ben de yapıyordum çok güzel, özel bi malzeme gerekmiyor.. oğlum için yapıyordum bundan sonra daha çok yapayım:)
tamamdır hurma yok bundan sonra, kayısı olmayınca kötü oluyorm malesef..peki kuru erik yiyebilir miyiz?
çok teşekkürler bilgiler için, yanlışlarım düzeliyor iyi ki varsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…