- 11 Şubat 2016
- 1.764
- 2.041
- 63
inşallah teşekkür ederimBence karar verin önce sonra zayıflama grupları çok işe yarıyor. Spor da kesinlikle yapmalısınız. Şişmanlık özgüveni etkiliyor. Her şeyden önemlisi sağlıklı yaşamak.
Ben de dün başladım. 2 gündür yapıyorum. Birbirimize destek olabiliriz. Ben tam olarak uygulamasam da elimden geleni yapacağımArkadaslar bende Karatay başlamak istiyorum yardimci olur msuunz
olur canım ben zaten 16 kg verdim şuan durdu hem cuma takımında yarışıyorum hemde buraya yazmak istiyorumBen yapmaya çalışıyorum ama pek başaramıyorum.Miyav_su birbirimşze destek olsak çok iyi olur ya
Motive olurum diye umut ediyorum
Benim sadece 4.5 kilo vermem gerek ama Boğaz'ıma çok düşkün olduğumdan veremiyorum.olur canım ben zaten 16 kg verdim şuan durdu hem cuma takımında yarışıyorum hemde buraya yazmak istiyorum
Teşekkür ederim sen neler yaptın ekmeği bıraktın mıBenim sadece 4.5 kilo vermem gerek ama Boğaz'ıma çok düşkün olduğumdan veremiyorum.
Seni de tebrik ediyorum
Tereyağını ben kuru kayısıya sürüyorum zeytinyağını ise incire bandırarak tüketiyorum tavsiye ederim tereyağını Türk kahvesine kattım beğenmedim açıkcası omega -3 almak zorundayız antioksidan ile birlikteHerkese merhabalaar :)
Bende pazartesi başladım Karataya. Aslında mantığı çok kolay geldi. Sağlıksız olan şeyleri yasaklamış. Klasik ekmeği kessen zayıflarsın mantığında geldi bana. Ama kafamı karıştıran bir konu var. Kahvaltıda tereyag ve zeytinyağı yemek zorundamıyım. Açıkcası ekmeksiz ilgimi çekmiyorlar. Tereyagını yumurtayla kullanabilirim ama zeytinyağını içmem mi gerek ? Diğer konuysa omega-3 hapını kullanmazsam bana bir zararı olur mu ? Bu konular mutlaka konusulmuştur ama o kadar çok sayfa olmuş ki okuyamadım kusura bakmayın :)
Bilgilendirirseniz sevinirim.
elimden geldiğince bırakmaya çalışıyorum. cumartesiden beri kahvaltılarımı ekmeksiz yapıyorum.Teşekkür ederim sen neler yaptın ekmeği bıraktın mı
O zaman kahvaltıyı sıkı yapmıyorsun Canım kahvaltıda 2 yumurta ye bol yeşillik bol zeytin tüket ben öyle bıraktımelimden geldiğince bırakmaya çalışıyorum. cumartesiden beri kahvaltılarımı ekmeksiz yapıyorum.
ama ben akşam üzeri yaşadığım açlığa dayanamıyorum. eve gidince birşeyler yiyorum. sonra motivem bozuluyor. akşam yemeğinde kaçırıyorum.
yumurtayı hiç sevmiyorum. mümkün değil yiyemiyorum. belki omlet şeklinde o da zorlayarak.O zaman kahvaltıyı sıkı yapmıyorsun Canım kahvaltıda 2 yumurta ye bol yeşillik bol zeytin tüket ben öyle bıraktım
07:30 gibi başlıyorum kahvaltıya.M maviduvar1 kahvatıyı erken mi yapıyorsun erken yapıyorsan en az 5 saat geçince öğle yemeğide ye
Malesef bende öyleyim yumurtayı Karatay ile başladım biliyor Musun zorluyorum kendimi çocuk gibi verme aşamasında yememiz lazım Canım meyveyi ben yumurtayı bıraktığım için durdu kilo vermem şimdi tekrardan başlamak istiyorumyumurtayı hiç sevmiyorum. mümkün değil yiyemiyorum. belki omlet şeklinde o da zorlayarak.
bi yerde okudum yumurta yiyemeyenler bir tane muz yesin yazıyordu.
muz yiyorum onun yerine.
Aslında öğle yemeğide yiyorsun kendini diyette değil sağlıklı besleniyorum diye düşünürsen saldırmazsın yemeklere ben çorba varsa yanına salata yada kuru bakliyatlı yemeklerden yapıyorum mesela dün fırında köfte ekmeksiz bol maydonozla yaptım yanında çorba ve salata tükettim07:30 gibi başlıyorum kahvaltıya.
öğle yemeğine de 12 de çıkıyorum.
yok ya ben mümkün değil yiyemem.Malesef bende öyleyim yumurtayı Karatay ile başladım biliyor Musun zorluyorum kendimi çocuk gibi verme aşamasında yememiz lazım Canım meyveyi ben yumurtayı bıraktığım için durdu kilo vermem şimdi tekrardan başlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?