- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Çok sağol Can'ım ilgin için tek sen mi giriyorsun siteye yazan yok mu motivasyon için soruyorumaksam ogunumu yazayim:
2tabak pirasa yemeyi.
salata .
yogurt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol Can'ım ilgin için tek sen mi giriyorsun siteye yazan yok mu motivasyon için soruyorumaksam ogunumu yazayim:
2tabak pirasa yemeyi.
salata .
yogurt
Çok sağol Can'ım ilgin için tek sen mi giriyorsun siteye yazan yok mu motivasyon için soruyorum
annecik
bir cok emziren anne yapiyor. ben de yaptim . sutumde bi azalma gormedim .
ben kendim uyamdigimda 10-11gibi kahvalti yapip 5 saat sonra ara öğün yapip iste kuruyemis maden suyu vs ile aksam6-7gibi de esim gelince iyi bir aksam yemegi yiyordum.
simdi istersen sen 3 öğün yap. erken kalkiyorsan zaten3ogun yapman gerekir yoksa cok acikirsin
8- 12- 17~18 öğün saatlerin olur. baslangicta ogrenene kadar bu saatlere uyuyoruz zaten sonra kendiliginden geliyor
bir de sutumuz artsin diye kesinlikle dereotu ve mercimek bol tuketiyoruz.
Bir de sabahlari mevsim meyvesi yiyebiliyoruz . ornegin suan bi porsiyon çilek yenebilir. kahvaltıdaki gun kurusu yerine cilek yiyebilirsin .
iste buraz kurallari var ama ogrenince cok kolay ve zevkli .
98 kiloyum şimdi hedef önce 85 sonra 75 bu sabah 1.5 haşlanmış yumurta 2 kk kadar peynir 5 zeytin 2 çeri domates yedim öğlen yok bol su akşam da kabak yemeği ile dana Eti ile kavurma sonra 1 kahve içtim o kadarsabah yediklerini yaz . bakalim eksik yanlış zaten sonra ogrenince bi bakmisin zayiflamissin .
kac kilosun hedefin ne . :)
kaç kilosun ne kadar vermek istiyorsunBu diyete yeni başladım. Mümkün olduğunca öğrendim ancak Boğaz'ıma çok düşkünüm. Önü me bi yiyecek geldiği Zaman yememem ya da az yemem gerektiğini unutuyorum. Bugün menüm iyi değil ancak yine de yazacağım. En azından yazılı şekilde görürüm. Ve hatalarımı da farkederim
07:30 5 çeri domates, salatalık, biber, 10 adet zeytin, 1 kk peynir, maydanoz ve 2 adet küçük muz
12:00 4-5 Yk kısır, avuç içi kadar fırın tavuk, bir kepçe çorba ve salata
14:30 5-6 çatal yaş pasta
17:30 bir karnıyarık, 4-5 Yk makarna ve salata
Şu anda duble Türk kahvesi
3 mile Leslie yaptım. Sanırım 1.5 litre kadar da su içtim.
65 kiloyum 60 olmak istiyorum.kaç kilosun ne kadar vermek istiyorsun
Sen zayıfsın canım verirsin 5 kilo benim kaç beş kilo bugün diyette 2. Gün65 kiloyum 60 olmak istiyorum.
Evet aslında 5 kilo oldukça az ancak ben yemeyi seviyorum. Sıkıntı da bu. 15 yıl içtiğim sigarayı bi kere de bırakacak iradem var ki bıraktım ancak yeme konusunda hiç iradeli değilim.Sen zayıfsın canım verirsin 5 kilo benim kaç beş kilo bugün diyette 2. Gün
Kaç kilo vermek istiyorsunBen 97.6 yım doğum sonrası çok aldım
Bu diyete yeni başladım. Mümkün olduğunca öğrendim ancak Boğaz'ıma çok düşkünüm. Önü me bi yiyecek geldiği Zaman yememem ya da az yemem gerektiğini unutuyorum. Bugün menüm iyi değil ancak yine de yazacağım. En azından yazılı şekilde görürüm. Ve hatalarımı da farkederim
07:30 5 çeri domates, salatalık, biber, 10 adet zeytin, 1 kk peynir, maydanoz ve 2 adet küçük muz
12:00 4-5 Yk kısır, avuç içi kadar fırın tavuk, bir kepçe çorba ve salata
14:30 5-6 çatal yaş pasta
17:30 bir karnıyarık, 4-5 Yk makarna ve salata
Şu anda duble Türk kahvesi
3 mile Leslie yaptım. Sanırım 1.5 litre kadar da su içtim.
Nasıl da güzel yazmışsınızkaratayda kesinlikle zararli k.hidrad yok.
eger pasta makarna yerseniz insülin dirwnciniz kirilmaz yani hep yeme isteginiz yok olmaz.
kahvaltida 1kk peynir az 1avuc olacak. ve kuruyemis yemeniz lazim . 2muz cok1muz yeterliydi.
digerleri iyi ama makarna ve pasta insülin direncini ayakta tutar cabuk aciktirir az ya da cok olmasi onemli degil.
karatayda leptin hormonunu calistirmaya calisiyoruz . onun icinde 5 saat cigneme hareketi yok
arada yediğiniz pasta baska bi sey de olabbilirdi leptini engellemis ve yeniden insulin salgilatmissiniz
a a aslında 27 kilo versem çok güzel olur önce 85 hedef sonra 75 bakalımNasıl da güzel yazmışsınız
Aslında tüm bu hataların farkındayım. Yeni yeni öğreniyorum. Zaman'la aşılacağımı düşünüyorum. Yani inşallah...
Ben malesef yemeyi fazlasıyla seven bi insanım
Şu anda karbonhidrattan vazgeçmek olanaksız gibi geliyor bana.
En azından 5 saat birşey yemeden durabilmeyi hedefliyorum ilk aşamada.
Tekrar teşekkürler
karatayda kesinlikle zararli k.hidrad yok.
eger pasta makarna yerseniz insülin dirwnciniz kirilmaz yani hep yeme isteginiz yok olmaz.
kahvaltida 1kk peynir az 1avuc olacak. ve kuruyemis yemeniz lazim . 2muz cok1muz yeterliydi.
digerleri iyi ama makarna ve pasta insülin direncini ayakta tutar cabuk aciktirir az ya da cok olmasi onemli degil.
karatayda leptin hormonunu calistirmaya calisiyoruz . onun icinde 5 saat cigneme hareketi yok
arada yediğiniz pasta baska bi sey de olabbilirdi leptini engellemis ve yeniden insulin salgilatmissiniz[/QUOT bu arada bu 5 saatlik arada su da mı yok