Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

öğlen mutlaka yemekte çorba oluyor. yanında bakliyat ya da et yemeği. pilav makarna vs. 4. olarak da tatlı salata ayran falan oluyor.

Antıoksıdanlarla derken? Ben nobet sıstemıyle calısıylrum ve kahvaltımı 12 gıbı yapıyorum aksam yemegımı 7de yıyorum arada turk kahvesı ıcıyorum. Uygun mu sızce ?

miyavsu iyiyim sen nasilsin . :)
telefonum dayanana kadar buradayim
facemi sildim
:)

miyavsu iyiyim sen nasilsin . :)
telefonum dayanana kadar buradayim
facemi sildim
:)
Niye bende eskisi kadar girmiyorum face Canım özellikle foto paylaşmama eşim kızıyor bende burda takılıyorum canım 16 kg verdim bir ara boZdum şimdi tekrar başladım

yaa Supersin . :) maşallah . ne guzel.

yaa grupta karataya laf atti kadinin teki cahil insanlara tahammul edemiyorum anlattigimi da anlamiyo hala binde utanmadan karatay grubuna gelmisler .
amann dedim sizle mi ugracam dedim :/ sildim :) :) rahatim simdi:) :) :)

İyi yapmışsın bende bir arkadaşa dedim salak gibi bana yapamadı sonra bana işte birisi hasta olmuş sende öyle olucaksın Allah gibi tapıyorsun bilmem ne Canımı o kadar sıktı ki şimdi Karatay grubunda birde bende yapıcam diyor şimdi deli ne olucak

tövbe tövbe gercekten cok iddali sozler kalbine mi bakmis. :/

ben de yumurta yuzunden tartistim. bsna en son sizin yumurta yemekten beyninze oksijen gitmiyor dedi ha ha ha cok güldüm :)

Kızlar bugun dıyette 5. Gunum merak edıp tartıldım ve 300 gr kaybettıgımı gordum. Bu acıkcası benı uzdu. Hıc kacamak yapmadım en azından ılk haftadan daha yuksek bır eksı gormek ısterdm ve karnım o kadar sıstı kı kılo almıs gıbıyım. Bugun 2 kısı kılo mu aldn dedı Onerısı olan ?

acaba muayyen günunuzu yaklasti?

selam cnm epeydir görmüyordum seni

a.slm gül abla .
facemi kapattim.burdan devam artik :)

miyav_su ne yapion ya burasi ne issiz olmus. yalniz olmak da sıkıcı .

kahvaltı:
sucuklu yumurta
peynir
zeytin
limonlu z.yagli roka
ceviz
cay

canim bas sayfada yzilanlari oku gul abla detaylı yazmis . ben de emziren annelerde anlatmistim biraz.

ama emin ol hem hizli yag yakimi hem doyma hissi var . doyana kadar yiyoruz en guzel yani bu . ben aylik8kg vermiştm.

aksam ogunumu yazayim:
2tabak pirasa yemeyi.
salata .
yogurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…