- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
öğlen mutlaka yemekte çorba oluyor. yanında bakliyat ya da et yemeği. pilav makarna vs. 4. olarak da tatlı salata ayran falan oluyor.Aslında öğle yemeğide yiyorsun kendini diyette değil sağlıklı besleniyorum diye düşünürsen saldırmazsın yemeklere ben çorba varsa yanına salata yada kuru bakliyatlı yemeklerden yapıyorum mesela dün fırında köfte ekmeksiz bol maydonozla yaptım yanında çorba ve salata tükettim
uygun canım aradan en az 5 saat geçmesi lazım leptin içinAntıoksıdanlarla derken? Ben nobet sıstemıyle calısıylrum ve kahvaltımı 12 gıbı yapıyorum aksam yemegımı 7de yıyorum arada turk kahvesı ıcıyorum. Uygun mu sızce ?
Canım nasılsın
Niye bende eskisi kadar girmiyorum face Canım özellikle foto paylaşmama eşim kızıyor bende burda takılıyorum canım 16 kg verdim bir ara boZdum şimdi tekrar başladımmiyavsu iyiyim sen nasilsin . :)
telefonum dayanana kadar buradayim
facemi sildim
:)
İyi yapmışsın bende bir arkadaşa dedim salak gibi bana yapamadı sonra bana işte birisi hasta olmuş sende öyle olucaksın Allah gibi tapıyorsun bilmem ne Canımı o kadar sıktı ki şimdi Karatay grubunda birde bende yapıcam diyor şimdi deli ne olucakyaa Supersin . :) maşallah . ne guzel.
yaa grupta karataya laf atti kadinin teki cahil insanlara tahammul edemiyorum anlattigimi da anlamiyo hala binde utanmadan karatay grubuna gelmisler .
amann dedim sizle mi ugracam dedim :/ sildim :) :) rahatim simdi:) :) :)
acaba muayyen günunuzu yaklasti?Kızlar bugun dıyette 5. Gunum merak edıp tartıldım ve 300 gr kaybettıgımı gordum. Bu acıkcası benı uzdu. Hıc kacamak yapmadım en azından ılk haftadan daha yuksek bır eksı gormek ısterdm ve karnım o kadar sıstı kı kılo almıs gıbıyım. Bugun 2 kısı kılo mu aldn dedıOnerısı olan ?
Hayır daha var kiacaba muayyen günunuzu yaklasti?
selam cnm epeydir görmüyordum seniyaa Supersin . :) maşallah . ne guzel.
yaa grupta karataya laf atti kadinin teki cahil insanlara tahammul edemiyorum anlattigimi da anlamiyo hala binde utanmadan karatay grubuna gelmisler .
amann dedim sizle mi ugracam dedim :/ sildim :) :) rahatim simdi:) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?