Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgili mahzen benimde diyet gunluklerinden arkadaşım,
onun sayesinde başladım. .sagolsun o da sizde cok yardimcisiniz
Benimde diyet deneyimlerinden arkadasim....:) burada da ben yokken yardimci olabilecek arkadaslarimiz var hepbirlikte topigimize yeni gelenlere yardimci oluyoruz alisinca sizde yeni bslayanlara yardimci olacakiniz,,:) birlikten kuvvet dogar ve topigimize gelen tombul hatunlar yaglardan kurtulup cıtır olurlar,,:)
Benimde diyet deneyimlerinden arkadasim....:) burada da ben yokken yardimci olabilecek arkadaslarimiz var hepbirlikte topigimize yeni gelenlere yardimci oluyoruz alisinca sizde yeni bslayanlara yardimci olacakiniz,,:) birlikten kuvvet dogar ve topigimize gelen tombul hatunlar yaglardan kurtulup cıtır olurlar,,:)
İnşallah çok güzel temenniler bunlar..umarım yarın herkes eksiyle başlar haftaya:)
denizcim tebrik ederim, çok iyi gidiyorsun...
Sagol canim benim sayende basladim, hepinizin sayesindede bu gidiş iyi gidiyor. .motivasyonum çokkk iyi:)
Ben de inanamıyorum bu kadar rahat verdiğime inşallah devamını getiririm. Darısı senin başına. Ksçamak yapmamak lazım çünkü bir kez yapınca devamı geliyor.
Bugünkü menüm
11 .kkk
18.
Bugünkü menüm:
Sabah :11 kkk
Akşam: 18.30
Mercimek Çorbası, karnabahar, salata, bulgur pilavı, gunkurusu hurma ve ceviz
Hurmanin GI yüksekmis yedikten sonra öğrendim
Rumuz:ALPRMUS
Başlangıç tarihi: 20.10.2013
Başlangıç kilosu:91,1
Geçen hafta(28.10.2013): 88,6
Bu hafta:87.7
Fark:-900
Toplam fark:-3,400
Beden:46
spor: 3 gün yürüyüş
Boy:164
yüzde:1.015
biraz yavaşladı sanki, tabiiki ilk haftaki gibi olmayacak ama sanırım kabızlık problemi yaşadığımdan kaynaklanıyor
ek öneriniz var mı
Rumuz:ALPRMUS
Başlangıç tarihi: 20.10.2013
Başlangıç kilosu:91,1
Geçen hafta(28.10.2013): 88,6
Bu hafta:87.7
Fark:-900
Toplam fark:-3,400
Beden:46
spor: 3 gün yürüyüş
Boy:164
yüzde:1.015
biraz yavaşladı sanki, tabiiki ilk haftaki gibi olmayacak ama sanırım kabızlık problemi yaşadığımdan kaynaklanıyor
ek öneriniz var mı
Herkese iyi haftalar diliyorum.
Haftasonu menü bildiriminde bulunamadım. Cmrts: Sabah 10:00 KKK Öğlen 14:00 Bir avuç sarı leblebi yedim kokusu cezbetti dışarda 18:00 Izgara balık salata ve yoğurtlu kereviz salatası
Pzr: 10:00 KKK 18:00 Tavuk ve 3-4 kaşık bulgur pilavı, yoğurt
Leblebi hariç menüler iyi duruyor amam ara öğünlerde atıştırmalarım var. Karatay diyetine uygun olmayan birşey yemedim ama 5 saat kuralına uyamadım sanırım bu hafta sonu
Bu hafta verdiğim kilo ise kurnazlık yaptım aç karna tartıldım
Rumuz:Ekin06
Başlangıç tarihi: 21.10.2013
Başlangıç kilosu:80
Geçen hafta(28.10.2013): 79
Bu hafta:77
Fark:-2
Toplam fark:-3
Beden:42
spor: 2 gün yürüyüş
Boy:165
yüzde:2,53
Min. 5 saat kuralını henüz disipline edemediğim halde şeker ve ekmeğin hayatımdan çıkması fark yarattı sanırım. Bu hafta kararlıyım 5 saat dolmadan tek lokma koymayacağım ağzıma 2 öğün için uğraşacağım.
Bu karadenizliler işi biliyormuş desenize. Tahin helasını da hiç sevmem :) Stajımı da tahin helvası üretimi olan bir yerde yapmıştım. Neyse bakıcaz artık. Sanırım içindeki tahinden dolayı. Direk tahin içsek 1 kaşık nasıl olur ki?canım balık yeyince tahin helvası yemek gerekiyor bir kibrit kutusu kadar....tahin şekerli diyeceksin ama omega 3 ün emilmesi için tahine gerek varmış hocada tahin helvası öneriyor... omega 3 ü almak sekerin zararından daha önemliymiş:18:
günaydın
ilk haftalarda vücuttaki su atıldığı için kg hızlı gider sonraki haftalarda yag atılmaya başladığı için daha yavaş gider ama kalıcı gider 2 haftada 3400 güzel kg ay sonuna kadar 6 yı bulur ...bu kg yu spor yapmadan veriyorsunuz bide spor yapsanız dahada artar ...işin güzel yanı ye iç spor yapmadan kg ver varmı böyle bir zayıflama yöntemi var tabiki karatayyyyyy