Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Sevgili mahzen benimde diyet gunluklerinden arkadaşım, :KK1:
onun sayesinde başladım. .sagolsun o da sizde cok yardimcisiniz

Benimde diyet deneyimlerinden arkadasim....:) burada da ben yokken yardimci olabilecek arkadaslarimiz var hepbirlikte topigimize yeni gelenlere yardimci oluyoruz alisinca sizde yeni bslayanlara yardimci olacakiniz,,:) birlikten kuvvet dogar ve topigimize gelen tombul hatunlar yaglardan kurtulup cıtır olurlar,,:)

Sabah...kkk
Aksam...9 gundur sehirdisindaydim eve yeni geldim saat te 7 yi gecmisti yiyecek bisey olmayinca 2 yumurta yaptim,,,marul ve badem yedim,,,:)

Arkadaslar YARIN TARTI GUNUMUZ,,,,TARTILMAYI UNUTMAYINIZ,,,,yarinda listeyi ben yapayim sonraki haftalari siraya koyariz...yapamayanlara yardimci olurum...:)

Benimde diyet deneyimlerinden arkadasim....:) burada da ben yokken yardimci olabilecek arkadaslarimiz var hepbirlikte topigimize yeni gelenlere yardimci oluyoruz alisinca sizde yeni bslayanlara yardimci olacakiniz,,:) birlikten kuvvet dogar ve topigimize gelen tombul hatunlar yaglardan kurtulup cıtır olurlar,,:)

İnşallah çok güzel temenniler bunlar..umarım yarın herkes eksiyle başlar haftaya:)

Ben de inanamıyorum bu kadar rahat verdiğime inşallah devamını getiririm. Darısı senin başına. Ksçamak yapmamak lazım çünkü bir kez yapınca devamı geliyor.
Bugünkü menüm

11 .kkk
18.

İnşallah surekli bu motivasyonla devam edebilirsiniz, evet kacamak yapmamak lazim
Hic ihtiyaç duymadım iki gündür. Normalde diyetteyken ne yesem diye dolanir dururdum..

Bugünkü menüm:
Sabah :11 kkk
Akşam: 18.30
Mercimek Çorbası, karnabahar, salata, bulgur pilavı, gunkurusu hurma ve ceviz
Hurmanin GI yüksekmis yedikten sonra öğrendim :KK43:

Leslie 3 yaptim ,,,3 gundur sporu aksatmadan yapmaya calisiyorum 2 aydir yarim kg vermekten usandim,,,ne metabolizmaymis ya ayda yarim kg zor gidiyor,,,bide boyle deneyecegim :)

Rumuz:ALPRMUS
Başlangıç tarihi: 20.10.2013
Başlangıç kilosu:91,1
Geçen hafta(28.10.2013): 88,6
Bu hafta:87.7
Fark:-900
Toplam fark:-3,400
Beden:46
spor: 3 gün yürüyüş
Boy:164
yüzde:1.015

biraz yavaşladı sanki, tabiiki ilk haftaki gibi olmayacak ama sanırım kabızlık problemi yaşadığımdan kaynaklanıyor

ek öneriniz var mı

Herkese iyi haftalar diliyorum.

Haftasonu menü bildiriminde bulunamadım. Cmrts: Sabah 10:00 KKK Öğlen 14:00 Bir avuç sarı leblebi yedim kokusu cezbetti dışarda 18:00 Izgara balık salata ve yoğurtlu kereviz salatası
Pzr: 10:00 KKK 18:00 Tavuk ve 3-4 kaşık bulgur pilavı, yoğurt
Leblebi hariç menüler iyi duruyor amam ara öğünlerde atıştırmalarım var. Karatay diyetine uygun olmayan birşey yemedim ama 5 saat kuralına uyamadım sanırım bu hafta sonu :KK43:

Bu hafta verdiğim kilo ise kurnazlık yaptım aç karna tartıldım :KK1:

Rumuz:Ekin06
Başlangıç tarihi: 21.10.2013
Başlangıç kilosu:80
Geçen hafta(28.10.2013): 79
Bu hafta:77
Fark:-2
Toplam fark:-3
Beden:42
spor: 2 gün yürüyüş
Boy:165
yüzde:2,53

Min. 5 saat kuralını henüz disipline edemediğim halde şeker ve ekmeğin hayatımdan çıkması fark yarattı sanırım. Bu hafta kararlıyım 5 saat dolmadan tek lokma koymayacağım ağzıma :KK20: 2 öğün için uğraşacağım.

Rumuz: mydenizzz
Başlangıç Tarihi: 02.11.2013
Başlangıç kilosu: 68.9 (1 ayda3 kg almışım)
Geçen hafta:
Bu hafta: 68.9
Fark: 0
Toplam fark:
Beden: 42
Spor: yok
Boy: 1.65
Yüzde:

En bastaki kilomu bildirmelimiydim bilemedim.kilo cizelgemde goruneni..karataya basladigim kilomu baz almak daha dogru geldi...2 gun oldu baslayali o yüzden haftaya pzt tartilacagim..bol eksili günler

biraz yavaşladı sanki, tabiiki ilk haftaki gibi olmayacak ama sanırım kabızlık problemi yaşadığımdan kaynaklanıyor

ek öneriniz var mı

Tebrik ederim 900 gr cok güzel, daha ne olsuuuun...kabizlik çekmemek icin yağı artırmak lazimmis..ben bol bol kullanıyorum icimin aldigi kadar..

ek öneriniz var mı

günaydın
ilk haftalarda vücuttaki su atıldığı için kg hızlı gider sonraki haftalarda yag atılmaya başladığı için daha yavaş gider ama kalıcı gider :KK34: 2 haftada 3400 güzel kg ay sonuna kadar 6 yı bulur ...bu kg yu spor yapmadan veriyorsunuz bide spor yapsanız dahada artar ...işin güzel yanı ye iç spor yapmadan kg ver varmı böyle bir zayıflama yöntemi var tabiki karatayyyyyy:KK36:

Herkese iyi haftalar diliyorum.

Haftasonu menü bildiriminde bulunamadım. Cmrts: Sabah 10:00 KKK Öğlen 14:00 Bir avuç sarı leblebi yedim kokusu cezbetti dışarda 18:00 Izgara balık salata ve yoğurtlu kereviz salatası
Pzr: 10:00 KKK 18:00 Tavuk ve 3-4 kaşık bulgur pilavı, yoğurt
Leblebi hariç menüler iyi duruyor amam ara öğünlerde atıştırmalarım var. Karatay diyetine uygun olmayan birşey yemedim ama 5 saat kuralına uyamadım sanırım bu hafta sonu :KK43:

canım balık yeyince tahin helvası yemek gerekiyor bir kibrit kutusu kadar....tahin şekerli diyeceksin ama omega 3 ün emilmesi için tahine gerek varmış hocada tahin helvası öneriyor... omega 3 ü almak sekerin zararından daha önemliymiş:18:

Bu hafta verdiğim kilo ise kurnazlık yaptım aç karna tartıldım :KK1:

Rumuz:Ekin06
Başlangıç tarihi: 21.10.2013
Başlangıç kilosu:80
Geçen hafta(28.10.2013): 79
Bu hafta:77
Fark:-2
Toplam fark:-3
Beden:42
spor: 2 gün yürüyüş
Boy:165
yüzde:2,53

Min. 5 saat kuralını henüz disipline edemediğim halde şeker ve ekmeğin hayatımdan çıkması fark yarattı sanırım. Bu hafta kararlıyım 5 saat dolmadan tek lokma koymayacağım ağzıma :KK20: 2 öğün için uğraşacağım.

canım her zaman aç karnına tartılmamız gerekiyor tokken gerçek kg belli olmaz yenen ve içilen sıvıya göre kg farklılık yaratır, benim akşam yemeği ile sabah arasında bazen 3 kg fark ettiği oluyor çok sıvı içince kg fazla çıkıyor....sabah baz alınacak....:KK1:

canım balık yeyince tahin helvası yemek gerekiyor bir kibrit kutusu kadar....tahin şekerli diyeceksin ama omega 3 ün emilmesi için tahine gerek varmış hocada tahin helvası öneriyor... omega 3 ü almak sekerin zararından daha önemliymiş:18:
Bu karadenizliler işi biliyormuş desenize. Tahin helasını da hiç sevmem :) Stajımı da tahin helvası üretimi olan bir yerde yapmıştım. Neyse bakıcaz artık. Sanırım içindeki tahinden dolayı. Direk tahin içsek 1 kaşık nasıl olur ki?

günaydın
ilk haftalarda vücuttaki su atıldığı için kg hızlı gider sonraki haftalarda yag atılmaya başladığı için daha yavaş gider ama kalıcı gider :KK34: 2 haftada 3400 güzel kg ay sonuna kadar 6 yı bulur ...bu kg yu spor yapmadan veriyorsunuz bide spor yapsanız dahada artar ...işin güzel yanı ye iç spor yapmadan kg ver varmı böyle bir zayıflama yöntemi var tabiki karatayyyyyy:KK36:

Teşekkür ederim gül hanım ya valla moral verdiniz. egzersizi arttırsam daha iyi olacak ama tembelim ya sıkılıyorum yürüyüş bandında. dışarda da yürüyemiyorum yaşadığım yer rüzgarlı soğuk hemen sinüzit oluyorum ama bahane yooook. yıllardır biriktirdiğim yağlar kızgın tavada erir gibi erimez sonuçta değil mi:KK50::KK50::KK50: sabredeceğiz

X