O kadar zoruma gidiyor ki diyet yapmak bu iştahlaAğlamak istiyorum Midem o kadar genişlediki inanın çok zor benim için diyet yapmak..Napacam ben yaaaaaa
bende bu gün karataya başladım :)) maşallah diorum kahvaltıyı eksiksiz yaptım ve şuan açlık hissetmiyorum bile . ceviz sen ne mucizevi birşeysin öyle:):) bebek tedavisi gördüğüm için bu ay 2 kilo fazlalığımı gördüm ve artık başlama kararı aldım zaten öncesindedi vardışuan 67 kiloyum reglim başladı bugün birazını atarmışım öyle dediler .:) yani yaklaşık 10 kilo versem mükemmel olacak:):):) ben 2 ögün yemeyi düşünüorum . çünkü işe geç geliyorum. sabah 10 11 arası yapıyorum kahvaltımı :) akşama doğru gözüm dönüo bazen ne yiyeceğimi şaşırıodum :) yanıma biravuç ceviz ve fındık aldım . 3 buçuk gibi limonlu çayla onları yiycem bakalım :) daha önceki yaptığım diyetlerde fenalık geçiriodum ilk günler :) şuan iyiyimm hep böle devam etsin . herkese sabırlar ve bol kilo vermeceli günler diliyorum :)
Hadi hayırlı olsun. Başarılar canım. Kilolarımız yakın. Sen 10 güne kalmaz bana yetişirsin. İlk günler çok hızlı veriliyor... 65 kiloyum ben de.
Benim boy 165teşekkür ederim :):) hedefiniz kaç :) 161 boyum var normalde ideal kiloma 55 diyolar ama :):) ben öyle düşünmüorum 58 olsam bile ciddi zayıf görünüorum o bana yeter :)
Benim boy 165
Hedefim ilk 60. Duruma göre 55-57 ikinci hedf belirleyeceğim.
Bugun kahvaltıda
İki yumurta haşlaması
Bir tatlı kaşığı küflü peynir
Turp
Bir de pis bogazlik edip akşamdan kalan lahana sarmasindan yedim biraz......
Bide kızlar bende kabızlık oldu yaaaaaaaa
İnşallah canım. Mayısta benim ablamın düğünü var. O zamana kadar en azından 60 olmak istiyorum.inşallahhh ilk defa böyle bi foruma katıldım :):) umarımm kısa zamanda istediğimize kavuşuruz. :)
E kitabi ne diye aratacagim internetten...bende alana kadar bir goz atayimBen çok limonlu çay, yeşil çay vs içiyorum. Ben de öyle bi sorun yok neden olur bilmiyorum. Bir de ben bir kaç gündür akşam yatmadan 5-6 dal maydanozu ve yarım limonu tencereye koyuyorum. Üzerine kaynamış su döküp sabaha kadar bekletiyorum. Sabah ilk onu içiyorum... 2 bardağa yakın çıkıyor. Bakalım ne faydası olacak 15 gun içeceğim inşallah.
Saol canım sağlıklı yaşam konusunda hafif takıntım war tek sıkıntım iştahım we bunun sonucu kilom. D vit olmadı bende alayım test yaptırmadan da alsam zararı olacağını sanmam neticede kışın güneşe hasretiz illaki değeri düşmüştür. Sen burda yazınca bende meraklandım hatta oğlumun d vitinden isem mi Die düşündüm:))Evet d yokmuş. Maşallah zımba gibisinbenim değerlere göre çok çok iyi yani.
Ben her ay 5 b12 vurduruyorum 250 i göremedim daha. Demir falan 15 benim.
Ahmet Aydın vardı rahmetli. Kış aylarında en az 1 kez d vit ampul almak lazım demiş bir makalesinde. Kendini halsiz hissediyorsan 1 ampulü küçük bir lokma ekmeğin üzerine döküp yiyebilirsin.
Ya da sana zor olmayacaksa tekrar kan verebilirsin.
Ama değerlerin iyi maşallah.
marselinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?