• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Nasıl gidiyor diyetler benim ikinci günüm bı sıkıntı yok
Benimde ikinci gūnūm gayet iyiyim.

Bu sabah 10.30
bol salata (yeşillikler)içine 1yk yağ biraz limon ve çimdik tuz
2haslanmis yumurta
12 -13zeytin

Ara sade trk kahve

16.00
1tabak etli kurufasulye
1kase yoğurt

Ara yeşil çay
Sade trk kahvesi
1buçuk 2lt su

Merhaba kızlar sabah aç karnına gidip Karatay kan testlerini yaptırdım ne zamandır aklımdaydı bi fırsatım olmamıştı yarın çıkıcak bakalım.
Kan werdiğimden mütewellit çok acıktım bide regl olmam yakın çok sıkmadım kendimi.
Yeni yeni arkadaşlar gelmiş çok sewindim :)) Leslie yapabiliyomusunuz kızlar
Ben yūrūyūşe başladım en az yarim saat en fazla 1saat gūnlūk.eğer çarşidada işim varsa bu 1buçuk saate çikabiliyor.

Kızlar bende birkaç gün gelemedim.çocuklar hastaydı .sadece yorumlara bakabildim arasira.
Akşam menüm
Taze fasulye yemeği yarım tabak
İki kase mercimek çorbası
Çiğ pırasa
Turp
Mor lahana yoğurlamasi....bir tabak...
Kızlar yarın yine komşu da oturma yapcaz ,ben den kısır istediler ...ama aksmada bulgurlu lahana sarması yapacak dım.bir sorun olurmu iki kere bulgur yesem????

Canım bu msji yeni gordum ....benim çocuklar hastaydı ...bir sure o yüzden gelemedim....

Geçmiş olsun canım. Daha iyilerdir inşallah şimdi. Bak sen yoktun kaçamaklarım oldu. Boş bırakma burayı senden haz alıyorum ben ;-)

Back