Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef burasi kūcūk bir yer burdada yok
Internetten araştirdinmi
Benimde ikinci gūnūm gayet iyiyim.Nasıl gidiyor diyetler benim ikinci günüm bı sıkıntı yok
Hoşbulduk canimm aminnYeni gelen arkadaslar hosgeldiniz insallah birbirimize destek olup kilolardan kurtuluruz
Gayet iyi benceBenim kahvaltımda 1 yumurta kaşar peyniri zeytin 6 tane bi avuç badem 1 bardak süt iki kırı kayısı domates salatalık abartmış mıyım acaba
Marul dereotu roka limonla zeytinyağ ekle azda kaya tuzu sūper oluyorO zaman yeşillik yemeliyim bilmiyordum
Ben yūrūyūşe başladım en az yarim saat en fazla 1saat gūnlūk.eğer çarşidada işim varsa bu 1buçuk saate çikabiliyor.Merhaba kızlar sabah aç karnına gidip Karatay kan testlerini yaptırdım ne zamandır aklımdaydı bi fırsatım olmamıştı yarın çıkıcak bakalım.
Kan werdiğimden mütewellit çok acıktım bide regl olmam yakın çok sıkmadım kendimi.
Yeni yeni arkadaşlar gelmiş çok sewindim :)) Leslie yapabiliyomusunuz kızlar
Ben yūrūyūşe başladım en az yarim saat en fazla 1saat gūnlūk.eğer çarşidada işim varsa bu 1buçuk saate çikabiliyor.
Canım bu msji yeni gordum ....benim çocuklar hastaydı ...bir sure o yüzden gelemedim....sera42 neden gelmiyorsun artık topiğe.
Canım bu msji yeni gordum ....benim çocuklar hastaydı ...bir sure o yüzden gelemedim....
Akşam yemeğinden sonra sabaha bile acıkmıyorum karnım tok olunca kilo veremeyecek gibi hissediyorum
Kestane yiyebiliyor muyuz
Karatay testi ne oluyor nerede yaptırdın
Hiç kilo verdinmiMerhaba arkadaşlar 2 aydır Karatay diyeti yapıyorum...benide grubumuza alirmisiniz
Bugüne kadar hep o şekilde düşünmemenizi sağladı diyetisyenler karatayaKilo vermek = açlık gibi geliyor dimi insana. Ama karatayda hem doyuyorsun hem kilo veriyorsun.
Maalesef yiyemiyoruz