Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Teşekkür ederim bende gidicem randevu zor alınıyo onu takip ediyorum alınca gidip yaptırıcam

Sabah kahvaltı menusu
Bir haşlanmış yumurta
Bir avuç kaşar peyniri
Bir kase mercimek çorbası

Öğlen menüsü
Uc küçük kase kısır
İki parmak beyaz peynir

Aksam menüsü
Bulgurlu lahana sarması
Ayran
Sogan
....
Bugun biraz fazla bulgurlu gecti

Neler yedin biraz anlatırmısın karatay diyeti olarak birçok liste var
Bugünlerde favorim mercimek böreği 2 ögun besleniyorum ...iyiki karatay tipi beslenmeye geçmişim insülin direncim vardı ilac kullanıyordum Dr um artık gerek kalmadığını söyledi...

Çok güzel peki mercimek böreği nasıl yapıyosun tarif eder misin
Canım yanlış yazmışım mercimek keki
2 bardak mercimek 3 bardak su ekleyip pisiriyoruz.Suyu iyice çekmiş olacak.Bunu soğumaya bırakıyoruz
Soğanı ve Pirasayi ince ince doğrayıp az zeytinyağı ve tuz ekleyip kısık ateşte kavuruyoruz.Bunuda soğumaya bırakıyoruz.
Mercimegin içine istediğiniz baharati (ben kimyon karabiber ve kırmızı biber koydum) ve tuz ekliyoruz.Yarım su bardagi süt ve kabartma tozu ekliyoruz.icine az maydanoz az peynir ekleyip karıştırıyor uz.
Başka bir kapta 3 yumurtayı çırpın bu karışıma ekliyoruz.Yaglanmis borcama döküyoruz .160 derecede pisiriyoruz

Çok tesekkur ederim çok güzel anlatmıssın

Bugünlerde favorim mercimek böreği 2 ögun besleniyorum ...iyiki karatay tipi beslenmeye geçmişim insülin direncim vardı ilac kullanıyordum Dr um artık gerek kalmadığını söyledi...

Eklentiler

• DSC_0037.JPG
    48,4 KB · Görüntüleme: 142
  • DSC_0036.JPG
    47,3 KB · Görüntüleme: 113
Kilo vermem durmuştu diyetisyene giderken karataya başlayalı 5 gün oldu 500 gr gitti adet dönemi olmasına rağmen çok mutluyum paylaşmak istedim ama lise yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…