- 12 Ocak 2016
- 217
- 71
- 18
- 43
İnanıyorum ama yine de insan korkmuyor değilBugüne kadar hep o şekilde düşünmemenizi sağladı diyetisyenler karataya
Sen nerede yaptırdınBir kaç sayfa geri git. Resim paylaşmıştım.
90 dan 78 e iki ayda mi dustun90 dan 78 düştüm ama Karatay dan önce diyet yapiyordum
Neler yedin biraz anlatırmısın karatay diyeti olarak birçok liste var90 dan 78 e iki ayda mi dustun
Sen nerede yaptırdın
Hayır canım daha önce diyet yapiyordum...2 ayda 6 kilo verdim90 dan 78 e iki ayda mi dustun
Bugünlerde favorim mercimek böreği 2 ögun besleniyorum ...iyiki karatay tipi beslenmeye geçmişim insülin direncim vardı ilac kullanıyordum Dr um artık gerek kalmadığını söyledi...Neler yedin biraz anlatırmısın karatay diyeti olarak birçok liste var
Canım yanlış yazmışım mercimek kekiÇok güzel peki mercimek böreği nasıl yapıyosun tarif eder misin
Çok tesekkur ederim çok güzel anlatmıssınCanım yanlış yazmışım mercimek keki
2 bardak mercimek 3 bardak su ekleyip pisiriyoruz.Suyu iyice çekmiş olacak.Bunu soğumaya bırakıyoruz
Soğanı ve Pirasayi ince ince doğrayıp az zeytinyağı ve tuz ekleyip kısık ateşte kavuruyoruz.Bunuda soğumaya bırakıyoruz.
Mercimegin içine istediğiniz baharati (ben kimyon karabiber ve kırmızı biber koydum) ve tuz ekliyoruz.Yarım su bardagi süt ve kabartma tozu ekliyoruz.icine az maydanoz az peynir ekleyip karıştırıyor uz.
Başka bir kapta 3 yumurtayı çırpın bu karışıma ekliyoruz.Yaglanmis borcama döküyoruz .160 derecede pisiriyoruz
Bugünlerde favorim mercimek böreği 2 ögun besleniyorum ...iyiki karatay tipi beslenmeye geçmişim insülin direncim vardı ilac kullanıyordum Dr um artık gerek kalmadığını söyledi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?