Çok geçmiş olsun canım. Rabbim bi daha göstermesin inşallah.canım sorma çok da ciddiymiş ama atlattık şükür... şimdi çok ii babam bize getirdim aynı ilçede yaşıoruz ama bende kalsınlar istedim bi süre.
D vitamini kullansn varmi aranizda
Ben butun kitapları okudum. Bence hepsini okumak lazım. Zaytinyağ soğuk sıkım falan bulamadım kristal sızma kullanıyorum şimdilik.Kızlar karatay diyetine 2hafta önce başladim iyi gidiyordum adet dönemimdi stresti derken tatli yedim diyet uçtu gitti bugūn yine başladım
Ama desteğe ihtitacım var
Aranıza alirsaniz beni çok sevinirim.
Bildirimlerimide yaparim gūnlūk.
Aranizda karatay kitabi kullanan varmi veya hangisini tercih edersiniz ?
Zeytinyağ olarak hangi marka gūvenilir sizce
Kitabı okuyarak başlayabilirsiniz.. Ya da en azından geçmişi okuuabilirsiniz.Arkadaşlar bende diyete başlamak istiyorum. 88 kiloyum. sigarayı bıraktım çok kilo aldım. ayağımda kırık olduğu içinde yürüyüş yapamıyorum fazla. daha önce dukan diyeti yaptım kiloları geri aldım. hatta ayda 2 kilo yavaş olarak diyetisyenle verdim onuda geri aldım. artık karatay diyeti yapmak istiyorum. nasıl ve nerden başlayacağım. yardımcı olurmusunuz ?
geçmişi okudum kafam karıştı. kitaba gelince; daha önce dukan kitabına para verdim. şimdilik kitap almak istemiyorum ancak bir yerlerden başlamam gerekiyor. özetle nerden nasıl başlamam gerektiğini tecrübeli bir arkadaş tüyo verirse bende zamanla kitap alacağım. teşekkürlerKitabı okuyarak başlayabilirsiniz.. Ya da en azından geçmişi okuuabilirsiniz.
Teşekkür ederim canimBen hepsini yaptırmadım ama.
Tam kam sayımı, şeker, kolesterol, troid, B12, D vit, demir sağlık ocağında klasik bunları yapıyorlar.
Yalniz degilsin bende 75 civarı olmak istiyorum su an 82 kiloyum insallah burda hep beraber zayiflicaz baya motive ediyoBurdaki arkadaslar 60kilo dan 70 kilodan bahsediyor. Bense 75 kiloya inmek istiyorum. Benim gibi 100 üzerinde olan yok mu burda bana yoldaslik edecek.
çok özürdilerim, diğer konu dediğinizi bulamadım ayrıca bu topicin ilk sayfalarındada beslenme diyet listesi yok. nereye bakabilirim acaba?Diğer konunun birinci sayfasında detaylı anlatım var. Orda da baya ayrıntı var. Şimdi o kadar ayrıntı var ki ben bunu tek mesajda anlatamam.
çook teşekkürlerCanım senin için baktım da google da karatay diyeti pdf yazarsan e kitap çıkıyor. Ordan kitabı okuyabilirsin..
Ben bugün 102 ile başladım diyet ve sporaBurdaki arkadaslar 60kilo dan 70 kilodan bahsediyor. Bense 75 kiloya inmek istiyorum. Benim gibi 100 üzerinde olan yok mu burda bana yoldaslik edecek.
Annemde kristal kullaniyor.bende almayı dūşūnūyordum.tastikletmiş oldum saolasinBen kullanıyorum canım.. 4 çıkmıştı benim tahlilde. Ondan sonra 3 ay ayda 2 tane vurdurdum. Yeniden doğdum sanki. Canlandım resmen. Artık ayda 1 vurdur dedi doktor. Kış boyunca vurduracağım.
Ben butun kitapları okudum. Bence hepsini okumak lazım. Zaytinyağ soğuk sıkım falan bulamadım kristal sızma kullanıyorum şimdilik.
Annemde kristal kullaniyor.bende almayı dūşūnūyordum.tastikletmiş oldum saolasin
Maalesef burasi kūcūk bir yer burdada yokCanım doğru olan soğuk sıkım ama ben bulamadım... Bulabilirsen o daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?