• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Kiz 64 bucuktan bu kiloya düştüm ben :KK68: ama bi 3 haftadır yerimde sayıyorum :KK51: son kilolari vermek daha bi zor sankim :110: bende insulin direnci, bağırsak tembelligide var o yüzden de kolay kilo veremiyorum :KK35: bir de kilo verirken biberiye çayının çok faydasını gördüm deneyin bence. 1 yemek kaşığı yeşil çay, 1 tatli kaşığı biberiye, bir tutam kekik bunu derleyip aralarda için kızlar bana bunu diyetisyen arkadaşım önerdi ve gerçekten çok faydasını gördüm:KK28:

İnsulin direncine baktirdin mi veya bağırsak tembelligin var mı? Bende ilk zamanlar verememistim çok dikkat etmeme rağmen ama sona bi vermeye başladım çorap sokugu gibi geldi gerisi :KK6: pes etme sakin devam et :KK55:
Valla fun gidip bi tam kan sayimi yaptirdim, bakalim pazartesi belli olacak, canim cok sikildi....ama pes etmiyecegim....

Benim oğunlerim çok duzensiz çok saçma olmaya başladı. Bu gün mercimekli kısır yaptım misafire baya yedim. Akşama yemek yemeği düşünmüyorum artık.

Günaydın arkadaslar bende tahlil yaptirmayi düşünüyorum aama hangilerini yaptirmam gerektigini bilmiyorum yardimci olur musunuz

Gunaydin kizlar, nasilsiniz, ben dayanamayip yine tartildim ve gozlerime inanamadim, 600 gr birden gitmis gorunce sok oldum, kahvatimi bu sefer menemen, 2 tane kadar ceviz bir bardak sekersiz cay, bir dilim peynir, 2 tane zeytin olarak yaptim, mutluyum bugun, durmak yok pes etmek yok...

Günaydın arkadaslar bende tahlil yaptirmayi düşünüyorum aama hangilerini yaptirmam gerektigini bilmiyorum yardimci olur musunuz

NewImage_500_353_90.jpg

Ben hepsini yaptırmadım ama.
Tam kam sayımı, şeker, kolesterol, troid, B12, D vit, demir sağlık ocağında klasik bunları yapıyorlar.

Merhaba arkadaşlar bende yarın diyete ve spora başlicam sizinle birlikte karatay diyeti yapmak istiyorum yardımcı olurmusunuz diyet listesini yazarmısınız

9 Ocak 2016 ve şahit olun artık elden geldiğince ben de bu modeli içselleştireceğim inşaallah..
Burdan kendime samimi yol arkadaşları arıyorum..
Lütfen yazabilenler üşenmesin yazsın..
Sayfa canlı kalsın..
Ben yarın başalayacagım birbirimize arkadaşlık edebiliriz

Gunaydin kizlar, nasilsiniz, ben dayanamayip yine tartildim ve gozlerime inanamadim, 600 gr birden gitmis gorunce sok oldum, kahvatimi bu sefer menemen, 2 tane kadar ceviz bir bardak sekersiz cay, bir dilim peynir, 2 tane zeytin olarak yaptim, mutluyum bugun, durmak yok pes etmek yok...
Ooo süpersin canım. Ceviz zeytin çok az ama. Acıkmıyor musun akşama kadar.

Kizlar 1 ayda karatay diyetiyle4 kilo vermistim yaa ama 10 gundur sadece yarim kilo vermisim. Ayni şeyleri yaptim hatta yuruyuse basladim niue boyle oldunette biraz bakindim iki gunluk ayran detoksu yapsam sonra devam etsem olur mu acaba... Aranizda yapan var mi

Arkadaşlar merhaba bende yarın itibari ile diyete başlayacağım. Birbirimize güç verirsek başarılı olacağımızı düşünüyorum. Kendi tecruberimizi paylaştıkça birbirimize yararlı oluruz.

Burdaki arkadaslar 60kilo dan 70 kilodan bahsediyor. Bense 75 kiloya inmek istiyorum. Benim gibi 100 üzerinde olan yok mu burda bana yoldaslik edecek.

Ooo süpersin canım. Ceviz zeytin çok az ama. Acıkmıyor musun akşama kadar.
Aciktim tabiki canim ama sabah canim hic istemedi, aksam 5e kadar cok istahsizdim, kendimi temizlige kaptirinca bide arada kaynadi aksam 5 te biraz kisir , 2 yemek kasigi kabak uzerine yogurt, ve 2 yemek kasigi ispanak kavurma yedim, yarim yemekler bitsin, yarina taze pisireyim, bir haftafir meyve yememistim 2 tane kucuk portakal yedim bugun yetti, su anda saat 12 midem kaziniyor sanki ama uyuyacagim, iyi geceler....

günaydın kızlar nasılsınız ben maalesef haftasonu cozuuum şehir dışındaydık hastane işlerimiz wardı babam rahatsızlandı bende tipik stres yapınca yedim biraz ama bu sabah kkk ile başladım.

günaydın kızlar nasılsınız ben maalesef haftasonu cozuuum şehir dışındaydık hastane işlerimiz wardı babam rahatsızlandı bende tipik stres yapınca yedim biraz ama bu sabah kkk ile başladım.
Geçmiş olsun canım. Ciddi bişey yoktur inşallah...

Aciktim tabiki canim ama sabah canim hic istemedi, aksam 5e kadar cok istahsizdim, kendimi temizlige kaptirinca bide arada kaynadi aksam 5 te biraz kisir , 2 yemek kasigi kabak uzerine yogurt, ve 2 yemek kasigi ispanak kavurma yedim, yarim yemekler bitsin, yarina taze pisireyim, bir haftafir meyve yememistim 2 tane kucuk portakal yedim bugun yetti, su anda saat 12 midem kaziniyor sanki ama uyuyacagim, iyi geceler....
Meyveyi illa yiyeceksen sabah ye bari canım.. Ben de çok şukur regl oldum. Gebelik şüphesi kalmadı ama canım da tatlı çekmeye başladı. Tarçın çayı içiyorum şimdi inşallah faydası olur. Kazasız atlatırım inşallah...

Back