55 olmak hedefim inşallahBence boyuna göre iyisin tabi bi kaç kilo versen dahada iyi
Sanki biraz eksik gibi geldi bana bende bugün başladım ama hiç açlık hissetmedim tabı şuan bira hissediyorum ama kararlıyım yemıyorum uyuyacagım55 olmak hedefim inşallah
Çabuk doyuyorum midem almıyor sonra da çabuk acıkıyorumSanki biraz eksik gibi geldi bana bende bugün başladım ama hiç açlık hissetmedim tabı şuan bira hissediyorum ama kararlıyım yemıyorum uyuyacagım
Hızlı mı yiyorsun acaba hemen şişiyo midenÇabuk doyuyorum midem almıyor sonra da çabuk acıkıyorum
Akşam 7:30 da eve gelebiliyorum o nedenle yarım saatte yiyorum ama çok hızlı yemiyorum gibiHızlı mı yiyorsun acaba hemen şişiyo miden
Az olmamış mı kahvaltınızKahvaltı menüm
Bir kaşık kuru üzümlü yoğurt
Kasar peyniri avuç içi kadar
Yarım yumurta
Uç dort zeytin
Biraz geç yaptım bir de canm kuru üzüm çekti oyuzden şekerli diye dengelemek istedim...Az olmamış mı kahvaltınız
Bence tam kkkk olmuş yalnız Karatay hoca mewsim sebzesi yiyin Dio onceden bende domates salatalık yiyodum bıraktım turp denedim oda pek sarmasıBenim kahvaltımda 1 yumurta kaşar peyniri zeytin 6 tane bi avuç badem 1 bardak süt iki kırı kayısı domates salatalık abartmış mıyım acaba
O zaman yeşillik yemeliyim bilmiyordumBence tam kkkk olmuş yalnız Karatay hoca mewsim sebzesi yiyin Dio onceden bende domates salatalık yiyodum bıraktım turp denedim oda pek sarması( damak tadıma uymadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?