Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Boy 153 kilo 62,5 üç gün oldu başlayalı daha önce 3 hafta diyetisyen kontrolünde yapmıştım ama Karatay en mantıklısı

Bugünkü menüm sabah kkk öğle bi bardak ayran ve bi avuç badem akşam ıspanak kavurma (unsuz be pirinçsiz yarmalı) yoğurt çorbası bi tabak ve fındık bi avuç Nasıl doğru yapıyor muyum bir sorum daha bar akşama kadar çok acıktım normal mi başım ağrıdı bu kadar aç kalmak zararlı mı

Benim kahvaltımda 1 yumurta kaşar peyniri zeytin 6 tane bi avuç badem 1 bardak süt iki kırı kayısı domates salatalık abartmış mıyım acaba

Merhaba kızlar sabah aç karnına gidip Karatay kan testlerini yaptırdım ne zamandır aklımdaydı bi fırsatım olmamıştı yarın çıkıcak bakalım.
Kan werdiğimden mütewellit çok acıktım bide regl olmam yakın çok sıkmadım kendimi.
Yeni yeni arkadaşlar gelmiş çok sewindim :)) Leslie yapabiliyomusunuz kızlar

Benim kahvaltımda 1 yumurta kaşar peyniri zeytin 6 tane bi avuç badem 1 bardak süt iki kırı kayısı domates salatalık abartmış mıyım acaba
Bence tam kkkk olmuş yalnız Karatay hoca mewsim sebzesi yiyin Dio onceden bende domates salatalık yiyodum bıraktım turp denedim oda pek sarması( damak tadıma uymadı

O kadar zoruma gidiyor ki diyet yapmak bu iştahla Ağlamak istiyorum Midem o kadar genişlediki inanın çok zor benim için diyet yapmak..Napacam ben yaaaaaa

Iyi aksamlar arkadaslar moralim cok bozuk alisveris yapayim dedim ama inanin hic bisey bulamadim hersey 38 40 beden ama iyice hirslandim bu kilolar gidecek tabi İnşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…