• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Kızlar karatay diyetine 2hafta önce başladim iyi gidiyordum adet dönemimdi stresti derken tatli yedim diyet uçtu gitti bugūn yine başladım
Ama desteğe ihtitacım var
Aranıza alirsaniz beni çok sevinirim.
Bildirimlerimide yaparim gūnlūk.
Aranizda karatay kitabi kullanan varmi veya hangisini tercih edersiniz ?
Zeytinyağ olarak hangi marka gūvenilir sizce

D vitamini kullansn varmi aranizda

Ben kullanıyorum canım.. 4 çıkmıştı benim tahlilde. Ondan sonra 3 ay ayda 2 tane vurdurdum. Yeniden doğdum sanki. Canlandım resmen. Artık ayda 1 vurdur dedi doktor. Kış boyunca vurduracağım.

Kızlar karatay diyetine 2hafta önce başladim iyi gidiyordum adet dönemimdi stresti derken tatli yedim diyet uçtu gitti bugūn yine başladım
Ama desteğe ihtitacım var
Aranıza alirsaniz beni çok sevinirim.
Bildirimlerimide yaparim gūnlūk.
Aranizda karatay kitabi kullanan varmi veya hangisini tercih edersiniz ?
Zeytinyağ olarak hangi marka gūvenilir sizce
Ben butun kitapları okudum. Bence hepsini okumak lazım. Zaytinyağ soğuk sıkım falan bulamadım kristal sızma kullanıyorum şimdilik.

Arkadaşlar bende diyete başlamak istiyorum. 88 kiloyum. sigarayı bıraktım çok kilo aldım. ayağımda kırık olduğu içinde yürüyüş yapamıyorum fazla. daha önce dukan diyeti yaptım kiloları geri aldım. hatta ayda 2 kilo yavaş olarak diyetisyenle verdim onuda geri aldım. artık karatay diyeti yapmak istiyorum. nasıl ve nerden başlayacağım. yardımcı olurmusunuz ?

Arkadaşlar bende diyete başlamak istiyorum. 88 kiloyum. sigarayı bıraktım çok kilo aldım. ayağımda kırık olduğu içinde yürüyüş yapamıyorum fazla. daha önce dukan diyeti yaptım kiloları geri aldım. hatta ayda 2 kilo yavaş olarak diyetisyenle verdim onuda geri aldım. artık karatay diyeti yapmak istiyorum. nasıl ve nerden başlayacağım. yardımcı olurmusunuz ?
Kitabı okuyarak başlayabilirsiniz.. Ya da en azından geçmişi okuuabilirsiniz.

Kitabı okuyarak başlayabilirsiniz.. Ya da en azından geçmişi okuuabilirsiniz.
geçmişi okudum kafam karıştı. kitaba gelince; daha önce dukan kitabına para verdim. şimdilik kitap almak istemiyorum ancak bir yerlerden başlamam gerekiyor. özetle nerden nasıl başlamam gerektiğini tecrübeli bir arkadaş tüyo verirse bende zamanla kitap alacağım. teşekkürler

Diğer konunun birinci sayfasında detaylı anlatım var. Orda da baya ayrıntı var. Şimdi o kadar ayrıntı var ki ben bunu tek mesajda anlatamam.

Diğer konunun birinci sayfasında detaylı anlatım var. Orda da baya ayrıntı var. Şimdi o kadar ayrıntı var ki ben bunu tek mesajda anlatamam.
çok özürdilerim, diğer konu dediğinizi bulamadım ayrıca bu topicin ilk sayfalarındada beslenme diyet listesi yok. nereye bakabilirim acaba?

Canım senin için baktım da google da karatay diyeti pdf yazarsan e kitap çıkıyor. Ordan kitabı okuyabilirsin..

Ben kullanıyorum canım.. 4 çıkmıştı benim tahlilde. Ondan sonra 3 ay ayda 2 tane vurdurdum. Yeniden doğdum sanki. Canlandım resmen. Artık ayda 1 vurdur dedi doktor. Kış boyunca vurduracağım.

Ben butun kitapları okudum. Bence hepsini okumak lazım. Zaytinyağ soğuk sıkım falan bulamadım kristal sızma kullanıyorum şimdilik.
Annemde kristal kullaniyor.bende almayı dūşūnūyordum.tastikletmiş oldum saolasin

Back