• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

ewet canım balıktan sonra serbest çünkü balıktaki omega 3 ancak o şekilde emiliyormuş yani eskilerimizin balıktan sonra helwa yerken bi bildikleri warmış :KK70:
Bu tahin helvası nasıl olacak bir şartı varmı ,yoksa marketten herhangi bir tane alsak olurmu

Bu tahin helvası nasıl olacak bir şartı varmı ,yoksa marketten herhangi bir tane alsak olurmu
Walla ben şahsen bizzat kendim olarak normal aldım marketten ama hocada normalini tawsiye etmiştir çünkü light Diet hiçbişey yemeyin Dio kitabında. Başta bi diabetik tahin helwası aldım normalden farksızdı.

Kızlar ben sabah bildirim yaptım sanıyorum göndermeden çıkmışım mesajı.

Başlangıç 15 kasım 2015
Başlangıç kilo 71
Geçen hafta 66.4
Bu hafta 65.7

Çok sevindim eksik çıktığıma. Aynı çıksaydım baya moralim bozulacaktı.

sera42 sera42 tahin helvası ben dun bimden almıştım onu yedim. Ama ben şekerim düştü diye yedim. Sonra da abarttım yarısını götürdüm yani. Tabi sonra karatayın ahı tuttu mide ağrısından mahvoldum...

Merhaba Kızlar bende geldim :KK68: su an 56.8 kiloyum hedefim 54 veya 53 yüzüm fazla cökerse 54 te duracağım. Eylülden bu yana 8 budu kilo verdim. İnsulin direncin ve de bağırsak tembelligim var bu yüzden zor kilo veriyorum :KK43:

Hoşgeldin canım. Sen de katıl bize. Motive olursun. Canım ben bak baya güzel gidiyorum. Arada kaçak goçek olsada acelem yok yaza kadar zamanım var diyorum. Ekmek yemezdim zaten ben fazla o yüzden zorlanmadım.
Sen de duşun her istediğini yemek mi, her istediğini giymek mi??
Yıllarca yedik yeter bence. Artık fazlalıkları atıp yazın salına salına istediğimizi giyip gezmek zamanı.

Kaç kilosun sen.

Merhaba Kızlar bende geldim :KK68: su an 56.8 kiloyum hedefim 54 veya 53 yüzüm fazla cökerse 54 te duracağım. Eylülden bu yana 8 budu kilo verdim. İnsulin direncin ve de bağırsak tembelligim var bu yüzden zor kilo veriyorum :KK43:

Ay çok az senin kilon zaten. İstediğini yersin de giyersin de ben de çok sandım.. :-)

Kızlar ben sabah bildirim yaptım sanıyorum göndermeden çıkmışım mesajı.

Başlangıç 15 kasım 2015
Başlangıç kilo 71
Geçen hafta 66.4
Bu hafta 65.7

Çok sevindim eksik çıktığıma. Aynı çıksaydım baya moralim bozulacaktı.

sera42 sera42 tahin helvası ben dun bimden almıştım onu yedim. Ama ben şekerim düştü diye yedim. Sonra da abarttım yarısını götürdüm yani. Tabi sonra karatayın ahı tuttu mide ağrısından mahvoldum...
:KK48:

Merhaba arkadaşlar, sayenizde motive olma ümidiyle ben de geldim..
Bir ara güzel tutturmustum karatay modelini, eve haftalarca ekmek girmediydi..
Bir kırılma noktası oluyor, hooop bilinçaltı bir daha eski vaziyete dönüyor..
Şuan hamilelikte bile çıkmadığım kiloya ulaştım.:eek:
Bir türlü geçemediğim bir sınav var, o mudur müsebbip bilmiyorum bu fazla iştahımda..
Neyse insaallah tekrar tam gaz karatay sağlıklı yaşama modeline dönmeyi istiyorum..

9 Ocak 2016 ve şahit olun artık elden geldiğince ben de bu modeli içselleştireceğim inşaallah..
Burdan kendime samimi yol arkadaşları arıyorum..
Lütfen yazabilenler üşenmesin yazsın..
Sayfa canlı kalsın..

Tesekkurler anka_misali. Yok ben onlardan değilim. :KK16:Doğumu üç sene evvel 82 ile tamamlayıp şimdi 84-85 olan vatandaşım.

Kizlar yine sabah sabah ac karnina tartimdim ve morelim tamamen bozuldu , kilo vermek yerine aliyorum yaa, nerde yanlis var anlamadim gitti, ekmek seker pilav makarna, cikolata kesinlikle bir haftadir agzima koymadim, dun doktora gittin, bir kan tahlili verdim, troid problemim mi var acaba diye sonuclari pazartesi alacagim, bugun misafirlerim var cok guzel hazirliklar yaptim ama kendimi tutup yemiyecegim.....

Pes etmiyecegim subat tatiline kadar devam her yolu deniyecegim....olmazsa subat tatilinden sonra diyetisyenden destek alacagim....

Kizlar yine sabah sabah ac karnina tartimdim ve morelim tamamen bozuldu , kilo vermek yerine aliyorum yaa, nerde yanlis var anlamadim gitti, ekmek seker pilav makarna, cikolata kesinlikle bir haftadir agzima koymadim, dun doktora gittin, bir kan tahlili verdim, troid problemim mi var acaba diye sonuclari pazartesi alacagim, bugun misafirlerim var cok guzel hazirliklar yaptim ama kendimi tutup yemiyecegim.....

Canım geçmişi okuduysan benim de öyle oldu.
Ben de gittim kas olçumu yaptırdım. Yağ oranım azalmış kas oranım artmış. Kg da değişiklik olmuyor o zaman. Ama incelme vs. Belli oluyor. Sen hiç kaçamak yapmıyorsan sorun etme kiloyu.

Ay çok az senin kilon zaten. İstediğini yersin de giyersin de ben de çok sandım.. :-)
Kiz 64 bucuktan bu kiloya düştüm ben :KK68: ama bi 3 haftadır yerimde sayıyorum :KK51: son kilolari vermek daha bi zor sankim :110: bende insulin direnci, bağırsak tembelligide var o yüzden de kolay kilo veremiyorum :KK35: bir de kilo verirken biberiye çayının çok faydasını gördüm deneyin bence. 1 yemek kaşığı yeşil çay, 1 tatli kaşığı biberiye, bir tutam kekik bunu derleyip aralarda için kızlar bana bunu diyetisyen arkadaşım önerdi ve gerçekten çok faydasını gördüm:KK28:

Pes etmiyecegim subat tatiline kadar devam her yolu deniyecegim....olmazsa subat tatilinden sonra diyetisyenden destek alacagim....
İnsulin direncine baktirdin mi veya bağırsak tembelligin var mı? Bende ilk zamanlar verememistim çok dikkat etmeme rağmen ama sona bi vermeye başladım çorap sokugu gibi geldi gerisi :KK6: pes etme sakin devam et :KK55:

Kiz 64 bucuktan bu kiloya düştüm ben :KK68: ama bi 3 haftadır yerimde sayıyorum :KK51: son kilolari vermek daha bi zor sankim :110: bende insulin direnci, bağırsak tembelligide var o yüzden de kolay kilo veremiyorum :KK35: bir de kilo verirken biberiye çayının çok faydasını gördüm deneyin bence. 1 yemek kaşığı yeşil çay, 1 tatli kaşığı biberiye, bir tutam kekik bunu derleyip aralarda için kızlar bana bunu diyetisyen arkadaşım önerdi ve gerçekten çok faydasını gördüm:KK28:

İnsulin direncine baktirdin mi veya bağırsak tembelligin var mı? Bende ilk zamanlar verememistim çok dikkat etmeme rağmen ama sona bi vermeye başladım çorap sokugu gibi geldi gerisi :KK6: pes etme sakin devam et :KK55:
Ooo süpersin o zaman. Peki o kiloları karatayla mı vermiştin. Bşberiye içiyorum ben de arada. Migrene de iyi geliyormuş

Back