Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle his geldin .Umarım hedefine ulaşırsını.bisey sormak istiyorum yatmadan önce yoğurt yiyosuniz ya! Ozmn leptin hormonu durmuyomi.Kizlar yilin ilk pazartesisi ben ben besmele cekerek basladim yeni zayiflama seruvenime, yatmadan once bir kaseye yogurt koydum icine yarim limon sıktım ve bir cay kasigi tepeleme.kirmizi pul biber atip yedim, insallah boylece baslamis olurum ve sıkı bir sekilde devam edip uzereime yapisan pis kilolari veririm....
Günaydın bende leslie ile uç mil yapacağım.. Ben ayrıca yatmadan önce mekik de cekiyorum.birde kol hareketleri yapıyorum müzik eşliğinde de dans falan ediyorum ....tabi çok da düzenli yapmiyorumGünaydın kızlar. Kendime spor arkadaşı arıyorum. Var mı bana eşlik etmek isteyen. 15 gun leslie 3 mil yapacağım. Sonra 4 ve 5 mil devam edeceğim.
Tebrikler sende güzel vermiş sinGünaydın arkadaslar cuma günü kilo bildiriminde bulunamadim haftasonu da baya yogunndum ve yemeli icmeli gecti anlayacaginiz karatay yalan oldu ama bugün yeniden basliyorum 28 aralik başlangıç tarihim 86 kiloyla bassladim bugün 83.2☺
ben olurum bende kesin karar werdim karatayı eksiksiz uygulayp spor yapıcam hergün inşallah sizede burdan rapor edicemGünaydın kızlar. Kendime spor arkadaşı arıyorum. Var mı bana eşlik etmek isteyen. 15 gun leslie 3 mil yapacağım. Sonra 4 ve 5 mil devam edeceğim.
Hosbulduk, insallah hepimiz ulasiriz hedefimize, bende bugun 81 kilo ile basladim, daha once hic bu kiloya gelmemistim, yatmadan biberli yogurt yenilince gobek yaglarini eritiyor diye cok yerde okudum o yuzden bende yemeye basladim, sabah ac karnina buyuk bir kupa limonlu sicak su ictim, biraz morelim bozuktu kahvaltiyi 12 gibi yaptim, henuz spor yapamadim birazdan salona gidip bir bakacagim olmazsa yuruyus yapip gelirim, gorusuruz...Öncelikle his geldin .Umarım hedefine ulaşırsını.bisey sormak istiyorum yatmadan önce yoğurt yiyosuniz ya! Ozmn leptin hormonu durmuyomi.
Hosbulduk, insallah hepimiz ulasiriz hedefimize, bende bugun 81 kilo ile basladim, daha once hic bu kiloya gelmemistim, yatmadan biberli yogurt yenilince gobek yaglarini eritiyor diye cok yerde okudum o yuzden bende yemeye basladim, sabah ac karnina buyuk bir kupa limonlu sicak su ictim, biraz morelim bozuktu kahvaltiyi 12 gibi yaptim, henuz spor yapamadim birazdan salona gidip bir bakacagim olmazsa yuruyus yapip gelirim, gorusuruz...
Canim aslında yaptığımız rutin ev temizligide kalori yaktiriyo .ben mesela daha yeni bitirdim temizliği .inanki iyi ter attım .spora vaktiniz yoksa bol bol temizlik:)marselinda sera42
Tamam o zaman her gün soralım birbirimize. Destekleyelim birbirimizi. Ben farkettim ki spor yapınca tatlı isteğim de az oluyor enerjim de çok oluyor. Ama iş güç derken her gun kalıyor. Beraber yapalım. 3 fast miles benim yaptığım.
Teşekkür ederim canim ama cok dikkat edemedim bide ben emziriyorum ondan gitti biraz daha dikkat etsem daha iyi olacak inşallahTebrikler sende güzel vermiş sin
Bende eslik etmek isterim ama tamamlayamiyorum en fazla 20 dakika sürüyorGünaydın kızlar. Kendime spor arkadaşı arıyorum. Var mı bana eşlik etmek isteyen. 15 gun leslie 3 mil yapacağım. Sonra 4 ve 5 mil devam edeceğim.
Bende eslik etmek isterim ama tamamlayamiyorum en fazla 20 dakika sürüyor
Canim aslında yaptığımız rutin ev temizligide kalori yaktiriyo .ben mesela daha yeni bitirdim temizliği .inanki iyi ter attım .spora vaktiniz yoksa bol bol temizlik:)
Yorulmak degil de gündüz calistigim icin aksam da oglusumla vakit gecirmek istiyorum o da saat 10 dan sonra uyuyo bende ancak isleri yapiyorum ama gerekirse sabah biraz daha erken kalkip yapicam ilk basta 2 mille baslayayim size öyle eslik edeyimYoruluyor musun? Yoruluyorsan 2 mil yap sen. Zaten vücut alışınca kolay geliyor. 3 mile geçersin o zaman.
Tamam olurmarselinda sera42
Tamam o zaman her gün soralım birbirimize. Destekleyelim birbirimizi. Ben farkettim ki spor yapınca tatlı isteğim de az oluyor enerjim de çok oluyor. Ama iş güç derken her gun kalıyor. Beraber yapalım. 3 fast miles benim yaptığım.