• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Günaydın kızlar. Kendime spor arkadaşı arıyorum. Var mı bana eşlik etmek isteyen. 15 gun leslie 3 mil yapacağım. Sonra 4 ve 5 mil devam edeceğim.

Kahvaltı
İki yumurta tereyağli
Küflü peynir
Süt kaymağı
Yarım çay bardağı fıstık ve iki ceviz
Bir kase yoğurt
Yeşillik
İki turp
Adaçayı şekersiz

Kizlar yilin ilk pazartesisi ben ben besmele cekerek basladim yeni zayiflama seruvenime, yatmadan once bir kaseye yogurt koydum icine yarim limon sıktım ve bir cay kasigi tepeleme.kirmizi pul biber atip yedim, insallah boylece baslamis olurum ve sıkı bir sekilde devam edip uzereime yapisan pis kilolari veririm....
Öncelikle his geldin .Umarım hedefine ulaşırsını.bisey sormak istiyorum yatmadan önce yoğurt yiyosuniz ya! Ozmn leptin hormonu durmuyomi.

Günaydın kızlar. Kendime spor arkadaşı arıyorum. Var mı bana eşlik etmek isteyen. 15 gun leslie 3 mil yapacağım. Sonra 4 ve 5 mil devam edeceğim.
Günaydın bende leslie ile uç mil yapacağım.. Ben ayrıca yatmadan önce mekik de cekiyorum.birde kol hareketleri yapıyorum müzik eşliğinde de dans falan ediyorum ....tabi çok da düzenli yapmiyorum

Günaydın arkadaslar cuma günü kilo bildiriminde bulunamadim haftasonu da baya yogunndum ve yemeli icmeli gecti anlayacaginiz karatay yalan oldu ama bugün yeniden basliyorum 28 aralik başlangıç tarihim 86 kiloyla bassladim bugün 83.2☺
Tebrikler sende güzel vermiş sin

ben olurum bende kesin karar werdim karatayı eksiksiz uygulayp spor yapıcam hergün inşallah sizede burdan rapor edicem :D

Öncelikle his geldin .Umarım hedefine ulaşırsını.bisey sormak istiyorum yatmadan önce yoğurt yiyosuniz ya! Ozmn leptin hormonu durmuyomi.
Hosbulduk, insallah hepimiz ulasiriz hedefimize, bende bugun 81 kilo ile basladim, daha once hic bu kiloya gelmemistim, yatmadan biberli yogurt yenilince gobek yaglarini eritiyor diye cok yerde okudum o yuzden bende yemeye basladim, sabah ac karnina buyuk bir kupa limonlu sicak su ictim, biraz morelim bozuktu kahvaltiyi 12 gibi yaptim, henuz spor yapamadim birazdan salona gidip bir bakacagim olmazsa yuruyus yapip gelirim, gorusuruz...

marselinda marselinda sera42 sera42
Tamam o zaman her gün soralım birbirimize. Destekleyelim birbirimizi. Ben farkettim ki spor yapınca tatlı isteğim de az oluyor enerjim de çok oluyor. Ama iş güç derken her gun kalıyor. Beraber yapalım. 3 fast miles benim yaptığım.

Hosbulduk, insallah hepimiz ulasiriz hedefimize, bende bugun 81 kilo ile basladim, daha once hic bu kiloya gelmemistim, yatmadan biberli yogurt yenilince gobek yaglarini eritiyor diye cok yerde okudum o yuzden bende yemeye basladim, sabah ac karnina buyuk bir kupa limonlu sicak su ictim, biraz morelim bozuktu kahvaltiyi 12 gibi yaptim, henuz spor yapamadim birazdan salona gidip bir bakacagim olmazsa yuruyus yapip gelirim, gorusuruz...

Ben akşam yemeğinde yiyorum. Evet faydası var bence de. Benim zaten simit dediğimiz yerde kilolarım. İnceliyor yavaş yavaş.

marselinda marselinda sera42 sera42
Tamam o zaman her gün soralım birbirimize. Destekleyelim birbirimizi. Ben farkettim ki spor yapınca tatlı isteğim de az oluyor enerjim de çok oluyor. Ama iş güç derken her gun kalıyor. Beraber yapalım. 3 fast miles benim yaptığım.
Canim aslında yaptığımız rutin ev temizligide kalori yaktiriyo .ben mesela daha yeni bitirdim temizliği .inanki iyi ter attım .spora vaktiniz yoksa bol bol temizlik:)

Canim aslında yaptığımız rutin ev temizligide kalori yaktiriyo .ben mesela daha yeni bitirdim temizliği .inanki iyi ter attım .spora vaktiniz yoksa bol bol temizlik:)

Vücut ona alıştığı için ekstra spor yapmak lazım. Ben yapacağım inşallah.

slm 4 gün evde mahsur kaldıkatan sonra ilk sizin forumu okudum, çok güzel tecrübeleribnizden faydalanıyorum ama ben ekmeğe özellikle sabah ve meyveye dayanamıyorum, sabah bir iki dilim kepekli ekmek yesem olur mu

anlattıklarınızdan yola çıkarak söylüyorum tam uygulardam sanki 15 şubata kadar 6-7 kg verilir gibi duruyor, herkes bu kadar hızlı verebildi mi grupta, ben yeni girdiğim içi takip edemedim hepsini

Yoruluyor musun? Yoruluyorsan 2 mil yap sen. Zaten vücut alışınca kolay geliyor. 3 mile geçersin o zaman.
Yorulmak degil de gündüz calistigim icin aksam da oglusumla vakit gecirmek istiyorum o da saat 10 dan sonra uyuyo bende ancak isleri yapiyorum ama gerekirse sabah biraz daha erken kalkip yapicam ilk basta 2 mille baslayayim size öyle eslik edeyim

Kızlar ben Leslie ile 3 mil yaptım :))) yalnız 1 mil wideosunda daha çok ter atmıştım sanki o16 dakkada hiit etkisi yapıo galiba.. Neyse ben ya 3 ya 1 hergün hangisine fırsat bulursam onu yapıp buraya yazıcam ama hergün yapmak hedefim. Siz yaptınız mı bugün?

Kizlar benim gunum bugun biraz acayip gecti, sabah kalkinca buyuk bir kupa limonlu sicak su ictim, cocuklar okula esim ise gidince bende biraz tv bakayim derken koltukta uyuya kalmisim, kahvaltiyi 12 gibi yaptim, 2haslanmis yumurta, 7 tane zeytin 2 kucuk parca peynir ve bir avuc ceviz yedim, saat 4 gibi yogurt kuru yedim, aksamda iki parca firinda izgara tavuk, bir kactane yaprak sarma ve 2 yemek yasigi bakla yedim, gun boyu 1.5 lt su ictim, bir bardak form cay ictim yatmadanda biberli yogurtumu yet yatarim, bir akrabamiz vefat etti oraya gittik spora gidemedim, yarin yine yogun bir gun beni bekliyor ama leslie yi bir deniyeyim diyorum....

Back