Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Canım ben de ilk günler öyle oldum. 15 gün halsizlil baş ağrısı şeker düşmesi vs çok sorun yaşadım. Hatta bırakmayı düşündüm ama 4 kilo vermiştim. Bırakmadım azmettim 3. haftanın sonunda alıştı vucudum. Şimdi çok dinç hissediyorum kendimi. Biraz sık dişini. Cevizi çoğalt. Sonra alışıyor vücut.

glifor yada benzeri bir ilaç kullnıyor musunuz, ben osman müftüoğluna gittiğimde vermişlerdi baş ağrılarım ve açken oluşan el titremelerim geçti
bir yıldır kullanıyorum

göğüs ölçüm 80E göbek almış başını gitmiş durumda, çok dr var, ben arkadaşlarımla konuştum, öncelikle eğitim araştırma hastanelerine gitmek lazım çok pahallı çünkü

glifor yada benzeri bir ilaç kullnıyor musunuz, ben osman müftüoğluna gittiğimde vermişlerdi baş ağrılarım ve açken oluşan el titremelerim geçti
bir yıldır kullanıyorum
Oylemi başka bir Yan etkisi varmı eczanede alabilirmiyim acaba çok agriyor basım tatlı yiyince geçiyor

Nasıl şimdi kaç kilo verdiniz bide mesela basım agriyinca tatlı yiyince geçiyor buna nasıl çözüm bulunan meyvede yasak vb u diyette siz neler yapıyorsunuz biraz anlatirmisiniz

Bende cumartwsi sabahlari tartıliyordum.benim boy 1.62 kg 90.700..benm daha çoook yolum var....ben başlayali 2 hafta oldu..ama tam olarak karatayi uygulayamiyorm..

şekeri dengelemek için tarçından da faydalanabilirsiniz ben tarçın çayı çok seviyorum mesela

Ya 5 günün üstüne cikolata yedim ve gerçekten çok pişmanım. Ama regl oldum ışte dayanamadım hormonlar( bi de sabah simit almış babam ondan da yedim diyetime fazla zararı olur mu

Oylemi başka bir Yan etkisi varmı eczanede alabilirmiyim acaba çok agriyor basım tatlı yiyince geçiyor

Glifor ve benzeri ilaçlar metformin içeriyor. İnsulin direnci ve şeker hastaları için. Şimdi biz karbonhidratı tamamen kestik. Üstüne bir de metformin kullanmaya başlarsak hipoglisemi veya laktik asidoz olabiliriz Allah korusun. 1 hafta çok sıkıştığınızda meyve yiyerek bünyeyi alıştırın. Ben meyve sevmediğim için yemiyorum. Kuru incir kayısı vb yemiştim çok tatlı istediğimde.
Normalde onlar da yasak ama alışana kadar vücut yemek gerekiyor. İlk amaç kilo vermekten ziyade vücudu yeni beslenmeye alıştırmak olmalı. Ben 42 beden giyiyordum başladığımda. 71 kiloydum. Bu sabah 66 çıktım 40 beden belimde dönmeye başladı. Bollaştı yani.
Verdiğim kilo az gibi ama vücut analizi yaptırıyorum yağ oranım azalıp kas oranım artmış. Mesela 64 kiloda zor giydiğim pardesu şu an çok rahat oluyor.
Biraz sabır irade başka birşeye gerek yok aslında.

İnternette karaciğer enlemleri normalin çok üstünde çıkan yağlanma problemi de olan genç bi bayan siz yaşlarda annesinin tawsiyesi üzerine Karatay diyetine başlıo WE üç ayda değerleri normale dönüo SİTE linki paylaşmak serbest mi bilmiyorum ama Karatay tecrübeleri Die tarafında çıkar herhalde. Hem Karatay kitabında yumurtanın karaciğere zararı olmadığını iyice anlatıo ama genede temkinli dawranıp azar azar başlayabilirsiniz ama bu konuda karatayın kitabınıda okuyun derim

Yumurtayı çok haşlarsak zararı varmış. Mutlaka kayısı kıvamında olmalıymış. Ben malesef suda bunu ayarlayamadım ya çiğ kaldı ya çok pişti. Sinbonun yumurta pişirme makinesini aldım.. Tam kıvamında olmaya başladı.

Selam kızlar bugün menüm sabah KKK kahwaltısı öğlen köfte yeşillik hawuç kırmızı lahana akşama kuru fasülye yaptım eşime prinç pilawı kendime çok az bulgur pilawım war onu bitiririm
Karatay bulguru da 3_4 kaşık Dio ama bende çok süt yapıo oyüzden ben de abartmadan yiyorum emzirme işi bitince tam karataycı olucam :))

Kizlar hergece ne kadarda tamam bundan sonra cok fikkat edecem desemde ertesi gun bozulan kararima pazartesi kesin basliyacagim ve beni bu sefer hicbir kuvvet engelleyemiyecek, pazartesi benim icin donum noktasi denilebilir, cok kararliyim, spor arti yediklerime dikkat ederek tekrar verecegim bu uzerimdeki pis kilolari, sizden ricam yardimci olun, beni araniza alin ve motive edin, haydi gitsin bu kilolar.....

Tarçın tarçın tarçın diyorum. Yeşil çaya suya yoğurda heryere tarçın katıyorum. Bitti bi ara sürekli kaçamak yaptım. Tekrar aldım çok iyiyim. İştahım sıfır.
Bir de Karatay'ın dediğine göre D vitamini ve kansızlık olursa da kilo zor veriliyormuş. Ben de çok çok düşük çıktı. 3 iğne vurdurdum yeniden doğmuş gibi canlandım. Bi baktırın isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…