Merhaba bende pazartesi başladım ama basımın ağrısından olecem şeker benim vazgeçilmezi ya beynim karincalaniyor maalesef ne yapicam bilemedim. 1.63 boy 76 kilo yas37 karatay başladım hadi hayırlısı beynim çıkacak simdi
her sabah iki yumurta ağır olmuyo mu, bir tane yiyip açığı peynir veya lorla kapatsak olur mu
merhabalar bende zayıflamak isteyenlerdenim, şubat sonunda göğüs küçültme ve karından yağ aldırma ile ilgili ameliyat olamayı düşünüyorum. insülin direncim olduğu için dr.um 4-5 kg veririsen yaraların çabuk iyileşir dedi.[/QUOTEsrlam gohus olcunuz ne bende istiyorum ama korkuyorum. Nerde nasıl yaptiricaksiniz
Oylemi başka bir Yan etkisi varmı eczanede alabilirmiyim acaba çok agriyor basım tatlı yiyince geçiyorglifor yada benzeri bir ilaç kullnıyor musunuz, ben osman müftüoğluna gittiğimde vermişlerdi baş ağrılarım ve açken oluşan el titremelerim geçti
bir yıldır kullanıyorum
Canım ben de ilk günler öyle oldum. 15 gün halsizlil baş ağrısı şeker düşmesi vs çok sorun yaşadım. Hatta bırakmayı düşündüm ama 4 kilo vermiştim. Bırakmadım azmettim 3. haftanın sonunda alıştı vucudum. Şimdi çok dinç hissediyorum kendimi. Biraz sık dişini. Cevizi çoğalt. Sonra alışıyor vücut.
Oylemi başka bir Yan etkisi varmı eczanede alabilirmiyim acaba çok agriyor basım tatlı yiyince geçiyor
İnternette karaciğer enlemleri normalin çok üstünde çıkan yağlanma problemi de olan genç bi bayan siz yaşlarda annesinin tawsiyesi üzerine Karatay diyetine başlıo WE üç ayda değerleri normale dönüo SİTE linki paylaşmak serbest mi bilmiyorum ama Karatay tecrübeleri Die tarafında çıkar herhalde. Hem Karatay kitabında yumurtanın karaciğere zararı olmadığını iyice anlatıo ama genede temkinli dawranıp azar azar başlayabilirsiniz ama bu konuda karatayın kitabınıda okuyun derimBende karatay yapmak istiyorum kitabini sldim okudum sonra amaaaaaaaan dedim kitabi anneme verdim...ama baska diyet yapamiyorun cook ac kalamiyorum. Yasim 34 kilim 75.200
Bende karaciger yaglanmasi var hafif derecede yumurtanin saridini yemedigim zaman daha iyiyim. Malum karatayda 2 yumurta var sabahlari sadece beyazini yesem 2 adet olur muuuu
Oda mantikliİşte o sebeple artıda çıkıp moral bozulmasın.
Hafta sonu kaçamakları cumaya kadar eritilsin diye. Yine siz bilirsiniz. Cuma takımları falan var ya. Ondan cuma sanırım. İsterseniz pazartesi olsun.
Kizlar hergece ne kadarda tamam bundan sonra cok fikkat edecem desemde ertesi gun bozulan kararima pazartesi kesin basliyacagim ve beni bu sefer hicbir kuvvet engelleyemiyecek, pazartesi benim icin donum noktasi denilebilir, cok kararliyim, spor arti yediklerime dikkat ederek tekrar verecegim bu uzerimdeki pis kilolari, sizden ricam yardimci olun, beni araniza alin ve motive edin, haydi gitsin bu kilolar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?