Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Kizlar ben yeni baskül aldim bi hafta once tartildim baska bi yerde 86 kiloydum simdi aldigim baskulde tartildim 84 geliyorum bi kac gunde 2 kilo gider mi ki bide o zaman regldim

Uff bende aksam fırında balik yedim..yaninda bol salata ..eksra turp limonladim..tadimlik helva aldim agzima bi de baktim yarisini yemisim..

Uff bende aksam fırında balik yedim..yaninda bol salata ..eksra turp limonladim..tadimlik helva aldim agzima bi de baktim yarisini yemisim..

Tahin helvası mı canım. Balık yediğimiz zaman yanında mutlaka tahin helvası yemek gerekiyormuş. 1 kibrit kutusu kadar falan tabii

Tam olarak karatay diyetini bilmiyorum.faceden ve burdan gòrdügüm kadar uygulayabiliyorum..benm bulundgm yer küçuk bi yer ..karatay kitabini bulamadm..muhtemelen yarin elime geçecek kitap..en azindan neyin doğru neyin yanlis oldugunu tam olarak ögrenebilirim

Helva kitapta yazmıyor canım. İlk sayfalarda gul_0663 yazmış. O baya bilgili karatay konusunda. Beraber yardımlaşarak eksiklerimizi, yanlışlarımızı öğreniriz ama kitabı hiç okumadan yapılacak bi diyet değil. İlk kitabından ziyade karatay mutfağı ve beslenme tuzaklarından kurtuluş adlı kitaplar daha açıklayıcı olmuş bence.

kızlar günaydın bende başlıyorum bugünden itibaren 15 kilo vermem lazım ama bisey dikkatimi çekti. kilo cetveli yok mu artık? çok motive ediciydi

Bende bugün kahvaltıda
KKK ekstra olarak uç dört tane sucuk yedim
Bencede kilo cetveli olsa iyi olur yada diğer gruptaki gibi herkes haftanın bir günü başlangıç ve o günkü kg sini yazsın....

Bu arada arkadaşlar biraz önce tartıldim.karnim tok olduğu halde kilo vermiş çıktı .uç yüz dört yüz gr falan...yine de çok mutlu oldum .sonuçta dün kacamak yaptigim için tartiya yansicak diye ck korkmuştum, ama aksine vermişim...

Cuma günleri bildirim yapıyoruz canım. Başlangıç tarihi geçen haftaki kilo bu haftaki kilo şeklinde.

Tamamdır ....ayy heyecanlandim...aslında pazartesi yapmak lazım genelde kacamaklar hafta sonu yapılıyor
İşte o sebeple artıda çıkıp moral bozulmasın.
Hafta sonu kaçamakları cumaya kadar eritilsin diye. Yine siz bilirsiniz. Cuma takımları falan var ya. Ondan cuma sanırım. İsterseniz pazartesi olsun.

Bende karatay yapmak istiyorum kitabini sldim okudum sonra amaaaaaaaan dedim kitabi anneme verdim...ama baska diyet yapamiyorun cook ac kalamiyorum. Yasim 34 kilim 75.200

Bende karaciger yaglanmasi var hafif derecede yumurtanin saridini yemedigim zaman daha iyiyim. Malum karatayda 2 yumurta var sabahlari sadece beyazini yesem 2 adet olur muuuu

merhabalar bende zayıflamak isteyenlerdenim, şubat sonunda göğüs küçültme ve karından yağ aldırma ile ilgili ameliyat olamayı düşünüyorum. insülin direncim olduğu için dr.um 4-5 kg veririsen yaraların çabuk iyileşir dedi.

45 yaşındayım ve de denemediğim zayıflama yöntemi kalmdı herlade :)), şu anda 76,500 kg mım boyum 163 ne tavsiye ederisiniz, açlığa dayanamıyorum, 2007 de ikinci çocuğumu doğurdum ve doğum kilolarımı veremedim. her yıl yaza doğru 4-5 kg veriyorum kışın geri alıyorum

her sabah iki yumurta ağır olmuyo mu, bir tane yiyip açığı peynir veya lorla kapatsak olur mu

Merhaba bende pazartesi başladım ama basımın ağrısından olecem şeker benim vazgeçilmezi ya beynim karincalaniyor maalesef ne yapicam bilemedim. 1.63 boy 76 kilo yas37 karatay başladım hadi hayırlısı beynim çıkacak simdi

Bende aynı durumdayım boy kilo aynı karataya başladım söylüyorum ama basım hep agriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…