- 21 Aralık 2015
- 283
- 542
- 23
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uff bende aksam fırında balik yedim..yaninda bol salata ..eksra turp limonladim..tadimlik helva aldim agzima bi de baktim yarisini yemisim..
Tam olarak karatay diyetini bilmiyorum.faceden ve burdan gòrdügüm kadar uygulayabiliyorum..benm bulundgm yer küçuk bi yer ..karatay kitabini bulamadm..muhtemelen yarin elime geçecek kitap..en azindan neyin doğru neyin yanlis oldugunu tam olarak ögrenebilirim
Tamamdır ....ayy heyecanlandim...aslında pazartesi yapmak lazım genelde kacamaklar hafta sonu yapılıyorCuma günleri bildirim yapıyoruz canım. Başlangıç tarihi geçen haftaki kilo bu haftaki kilo şeklinde.
İşte o sebeple artıda çıkıp moral bozulmasın.Tamamdır ....ayy heyecanlandim...aslında pazartesi yapmak lazım genelde kacamaklar hafta sonu yapılıyor
dur o zaman bende öyle yapayımCumadan cumaya tartılıyoruz biz. Sen de öyle yapabilirsin istersen.
Bende aynı durumdayım boy kilo aynı karataya başladım söylüyorum ama basım hep agriyor45 yaşındayım ve de denemediğim zayıflama yöntemi kalmdı herlade :)), şu anda 76,500 kg mım boyum 163 ne tavsiye ederisiniz, açlığa dayanamıyorum, 2007 de ikinci çocuğumu doğurdum ve doğum kilolarımı veremedim. her yıl yaza doğru 4-5 kg veriyorum kışın geri alıyorum