Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Insallah yaa bende sabah bi ac karnina gidip bir tahlil yaptirayim diyodum, bende troidlerimden supheleniyordum, bakalim hafta somu spor salonu isinide halledip insallah cok kararli bir sekilde basliyacagim geri...

Ben de yazayım menümü.
1 tavuk baget. 1 kase yoğurt. 1 kase mercimek çorbası. 1 kaşık kadar da yazdan yaptığım ajvar sos.

Tecrübeleriniz baya yol gösterici paylaştığınız için tşkler
Tesekkur ederim .şimdiye kadar bir kaç tane diyet denedim.ama olmadı ...aslında bu kilolari ilk oğlumu sütten kestikten sonra aldimdiyetstene de gittim ama hiç memnun kalmadim.daha sonra şok diyet yaptım ikinci günde bıraktım berbat biseydi...daha sonra da telefonuma indirdigim kalori sayma programı indirdim.Ama oda son zamanlarda ise yaramadı maalesef .qma karatay dan umutluyum .zaten meyve ile çok aram yok.aramiyorum.ama bazen tatlı gorunxe canim çekiyor.... Ama yemiyirum. Biliyorum ki bir kez yersem duramam.....

Bakalım sizlerle iletişimde olmak motivasyonu mu artırabilir inş ameliyata kadar 5 kg veririm umarım

Selam herkese. Bu gün kahvaltıda cevizim yoktu şu an acıktım yani. Meğer ceviz ne kadar da tok tutuyormuş. Ne yesem diye dolanıyorum ortalıkta

Kahvaltım : tereyağında 1 yumurta , süt kırması (evde yapılmış) , 3 tane ceviz, şekersiz çay, 6 zeytin ve hala çok tokum :) :)

Merhaba arkadaslar, ben de anladıgım kadarıyla uygulamaya basladım, ekmek ve sekeri kestim, unlu corba dahi icmiyorum, daha iyi anlayabilmek adına kitabı da aldım baslıcam, ancak yogunluktan eski yazıları okuyamıyorum ve bir konuda destek rica ediyorum, sanırım Omega 3 kullanmalıyız, pek anlamıyorum detaylardan, hangi marka alınmalı? burdan yazılamıyorsa özelden yazabilirseniz cok sevinirim.

Bugun kahvaltı
Taze soğan,maydanoz ve kaşarlı omlet
Maydanoz ve tere
Yeşil zeytin
Kabuklu fıstık
Üçgen peynir

Omega 3 almak lazım evet. Omega 3 ile beraber antioksidan da almak gerekiyormuş. Ama ben sağlıklı yaşıyoruz sayfasında okudum GNC nin antioksidanlı omega 3 u varmış onu aldım. Biraz pahalı ama hem omega 3 hem antioksidan ayrı ayrı alınca da aynı fiyata geliyor.

Aksam menüm
İki tabak dolu dolu kuru fasulye
Bir kuru soğan
Bir küçük kase kısır
Bir küçük kase ev yapımı acılı domates sos
Ayrıca bu gün 30 dk leslie ile 3 mil yaptım
Yatmadan öncede yirmi mekik çekeceğim. Biraz sonra şekersiz kahvemi içeceğim.
Ve kızlar bugün Komşum bana kahveye geldi ve kilo verdiğin belli oluyor dedi ..çok mutlu oldum.

Benim menüm

Sabah 1 yumurta avuç içi kadar peynir
3 zeytin patlıcanlı sos ve limonlu çay.
Tabi öğleyi zor ettim inanılmaz acıktım.
Öğle çiğ fıstık ve patates yedim.
Akşam 2 kepçe yeşil mercimekli lahana çorbası içtim. Yanında 1 kase yoğurt.

Benim hemen gidip yumurta ceviz zeytin vs almam lazım. Kahvaltı çok önemliymiş bir kez daha anladım.

Su yine yok. Hiç içmedim gideyim bir bardak içeyim bari.

Canım bunlar çok değil mi naptın sen. Nasıl yedin bu kadar şeyi ayıptır sorması... :)
Valla canım bana gore çok değil .bn iştahlı bir insanim. Ama ona rağmen hiç kaçamak yapmiyorum.aralarda iki öğün dışında fıstık dahi yemiyorum.sadece sabah akşam .o kadar ...aralarda sadece sıvı şeyler alıyorum....Ve bu şekilde de dört kg verdim... Yani eğer bu şekil beslenmemin kiloya kotu yansıdığını görseydim devam etmezdim....

Bak mesela sen patates falan da yiyosun ve öğlen de yiyosun ben diyette olmayan hiç birşey yemiyirum ve de iki öğün yiyorum ...:)

Yok canım ben patates yemiyorum normalde. Sabah çok az yediğim için mecburen yedim başka bi'şey yoktu. Normalde sabah kahvaltısını tam yapınca akşama kadar başka bir şey yemiyorum. İki öğün yetiyor bana.

Zaten doyana kadar yemek lazım. Ben nasıl yediğini merak ettim sadece. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…