Insallah yaa bende sabah bi ac karnina gidip bir tahlil yaptirayim diyodum, bende troidlerimden supheleniyordum, bakalim hafta somu spor salonu isinide halledip insallah cok kararli bir sekilde basliyacagim geri...Tarçın tarçın tarçın diyorum. Yeşil çaya suya yoğurda heryere tarçın katıyorum. Bitti bi ara sürekli kaçamak yaptım. Tekrar aldım çok iyiyim. İştahım sıfır.
Bir de Karatay'ın dediğine göre D vitamini ve kansızlık olursa da kilo zor veriliyormuş. Ben de çok çok düşük çıktı. 3 iğne vurdurdum yeniden doğmuş gibi canlandım. Bi baktırın isterseniz.
Tecrübeleriniz baya yol gösterici paylaştığınız için tşklerAkşam menüm
Bir buçuk tabak pırasa yemeği
Turşu
Bir kase yoğurt
Bir bardak fistik
Tesekkur ederim .şimdiye kadar bir kaç tane diyet denedim.ama olmadı ...aslında bu kilolari ilk oğlumu sütten kestikten sonra aldimTecrübeleriniz baya yol gösterici paylaştığınız için tşkler
Merhaba arkadaslar, ben de anladıgım kadarıyla uygulamaya basladım, ekmek ve sekeri kestim, unlu corba dahi icmiyorum, daha iyi anlayabilmek adına kitabı da aldım baslıcam, ancak yogunluktan eski yazıları okuyamıyorum ve bir konuda destek rica ediyorum, sanırım Omega 3 kullanmalıyız, pek anlamıyorum detaylardan, hangi marka alınmalı? burdan yazılamıyorsa özelden yazabilirseniz cok sevinirim.
Aksam menüm
İki tabak dolu dolu kuru fasulye
Bir kuru soğan
Bir küçük kase kısır
Bir küçük kase ev yapımı acılı domates sos
Valla canım bana gore çok değil .bn iştahlı bir insanim. Ama ona rağmen hiç kaçamak yapmiyorum.aralarda iki öğün dışında fıstık dahi yemiyorum.sadece sabah akşam .o kadar ...aralarda sadece sıvı şeyler alıyorum....Ve bu şekilde de dört kg verdim... Yani eğer bu şekil beslenmemin kiloya kotu yansıdığını görseydim devam etmezdim....Canım bunlar çok değil mi naptın sen. Nasıl yedin bu kadar şeyi ayıptır sorması... :)
Bak mesela sen patates falan da yiyosun ve öğlen de yiyosun ben diyette olmayan hiç birşey yemiyirum ve de iki öğün yiyorum ...:)Benim menüm
Sabah 1 yumurta avuç içi kadar peynir
3 zeytin patlıcanlı sos ve limonlu çay.
Tabi öğleyi zor ettim inanılmaz acıktım.
Öğle çiğ fıstık ve patates yedim.
Akşam 2 kepçe yeşil mercimekli lahana çorbası içtim. Yanında 1 kase yoğurt.
Benim hemen gidip yumurta ceviz zeytin vs almam lazım. Kahvaltı çok önemliymiş bir kez daha anladım.
Su yine yok. Hiç içmedim gideyim bir bardak içeyim bari.
Valla canım bana gore çok değil .bn iştahlı bir insanim. Ama ona rağmen hiç kaçamak yapmiyorum.aralarda iki öğün dışında fıstık dahi yemiyorum.sadece sabah akşam .o kadar ...aralarda sadece sıvı şeyler alıyorum....Ve bu şekilde de dört kg verdim... Yani eğer bu şekil beslenmemin kiloya kotu yansıdığını görseydim devam etmezdim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?