1 DE OLSA ZAYIFLAMA ASAMASINDA YEMEMEK LZAIM KI DURAKSAMA COK OLMASIN CNM
karatayın hasımatoya faydası olmuyor her hastalıga oluyr...kg vermek ve baska hastalıklardan kurtulmak bıle yetıyor
benım de 2 tane nodulum vardı 4 ayda gecmıslerdıGeçen nodülleri olan biri bu diyeti uygulamış eşi ile. Hatta hoca hanım ile de görüşmüşler nodüllerinde küçülme olmuş :)
Tiroid ile ilgili sorunlar da da çok çok harika bir beslenme tarzı diye tahmin ediyorum.
Dediğiniz gibi diğer sıkıntılar geçse zaten haşimatonun vücuda etkilerini de yok etmiş olacak :)
benım de 2 tane nodulum vardı 4 ayda gecmıslerdı
Çok merk ettim kaç ayda kaç Kilo verdinizKARATAYI KAÇAMAKSIZ YAPAN HEM SAĞLIGINA KAVUSUR HEM KG GERI ALMAZ HEM VUCUDUNDAN HASTALIKLAR GIDER
benım de 2 tane nodulum vardı 4 ayda gecmıslerdı
kaç kişiyiz burda
eski ekip sanırım face den devam ediyor gül abla öyle söylemişti...
Bilmem ben öyle kendi halime takılıyorum. Yasemin var bi de. Diğerleri bir mesaj yazıp kaçıyor. Sen devamlı yazarsan tammmm 3 (ÜÇ) kişi olacağız...
Bende katılmak isterim kabul ederseniz yeni başladım WE ii gidio Karatay'dan wazgeçemicem galiba buYeter çok şükür
Yine gelmek isteyen olursa azmi bol gelsin.
Bu arada benim 1 ayda verdiğim kilo 4 kilo. Onu da ilk bir haftada verdim.vücut analizi yaptırdım yağ oranım azalmış kas oranım artmış. Kilo aynı. Korkuyorum Alina popa ya benzicem diye..
kaç kişiyiz burda
eski ekip sanırım face den devam ediyor gül abla öyle söylemişti...
Bilmem ben öyle kendi halime takılıyorum. Yasemin var bi de. Diğerleri bir mesaj yazıp kaçıyor. Sen devamlı yazarsan tammmm 3 (ÜÇ) kişi olacağız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?