- 2 Nisan 2015
- 318
- 233
- 103
- 44
bildigim kadar bezelye yemiyoruz . pişmiş havuç yemiyoruz.Evet tereyagi zeytinyagi kullaniyorum.ekmek seker tuz yok.mesela bugunki kahvaltim tereyagli melemen peynir zeytin findik ve ceviz. Birde sebzey yi nasil tuketiyoruz.patates haric her turlu sebze tuketilebilirmi.
kızımı memeden kestim nasılsaTürk Kahvesi etkiliymiş metebolizmayı hızlandırıyormuş. ben günde 1 veya 2 fincan içicem tabi sıfır şekersiz bakalım nolacak.
Evet tereyagi zeytinyagi kullaniyorum.ekmek seker tuz yok.mesela bugunki kahvaltim tereyagli melemen peynir zeytin findik ve ceviz. Birde sebzey yi nasil tuketiyoruz.patates haric her turlu sebze tuketilebilirmi.
kızımı memeden kestim nasılsa
Son kalan şişe bitsin, daha açmadık. Merak ediyorum bende, çimen elma kokusu diyor, broşür yollamışlar.Hoşgeldin...Gözünaydın kavuştun yağlarına..tadına bak haber ver..çok beğendim..
Aaa öyle mi canım.. haberim yoktu :/Zaten konuşmalarında hep İbni Sina'dan bahsediyordu. Onun 2 öğün beslenmeyi salık verdiğini vb. anlatıyordu.
Canim,bununla beraber biotin 1000 mg kullansam zararı olur mu sence?Ocean plus omega 3 1200, epa ve dha oranları yüksek, trigliserid formda üretilmiş olması çok önemli bir ayrıntı. Balık yağı kurumu onaylı ayrıca. Net kampanyasında 25TL ye almıştım daha fazla vermeyin. Kampanyaları araştırın bir kaç şişe bir arada az daha ucuza da bulunabilir.
Hay allah yaaa ,ben de bir bilinmeyeni gün yüzüne çıkardım diye sevinmiştim.meğer herkes biliyormuşEvet, Canan hocada zaten hep konuşmalarında İbn-i Sinadan örnek verir. Mesela 2 öğün sağlıklı, 3 öğün hastalıktır diye.
Son kalan şişe bitsin, daha açmadık. Merak ediyorum bende, çimen elma kokusu diyor, broşür yollamışlar.
benim kızım 2.5 yaşında[/QUOTE]BenimkE="prenscim, post: 42265963, member: 151026"]Ben ilk 6 ay hep içtim hep sorun olmadı ama 1 tane günde..16 aylık olduk hala emiyor ..
Canım saçın için mi kullanacaksın? Omega 3 ile birlikte kan sulandırıcı ilaç ve takviye kullanılmaz diye biliyorum ama biotinle birlikte kullanımı hakkında bilgim yok. Dr. una ya da eczacına danış önce derim.Canim,bununla beraber biotin 1000 mg kullansam zararı olur mu sence?
Flaş flaş flaşşşş...Hay allah yaaa ,ben de bir bilinmeyeni gün yüzüne çıkardım diye sevinmiştim.meğer herkes biliyormuş
Flaş flaş flaşşşş...
Tamam sorarım.yok saç için değil.tırnağım etinden ayrılıyor.bilmem ne vitamininin eksikliğindenmiş.tırnak biraz birleşmeye başladı.4 ay daha kullanıcam.Canım saçın için mi kullanacaksın? Omega 3 ile birlikte kan sulandırıcı ilaç ve takviye kullanılmaz diye biliyorum ama biotinle birlikte kullanımı hakkında bilgim yok. Dr. una ya da eczacına danış önce derim.
Geçmiş olsun bebem.Tamam sorarım.yok saç için değil.tırnağım etinden ayrılıyor.bilmem ne vitamininin eksikliğindenmiş.tırnak biraz birleşmeye başladı.4 ay daha kullanıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?