Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Türk Kahvesi etkiliymiş metebolizmayı hızlandırıyormuş. ben günde 1 veya 2 fincan içicem tabi sıfır şekersiz bakalım nolacak.

Evet tereyagi zeytinyagi kullaniyorum.ekmek seker tuz yok.mesela bugunki kahvaltim tereyagli melemen peynir zeytin findik ve ceviz. Birde sebzey yi nasil tuketiyoruz.patates haric her turlu sebze tuketilebilirmi.

Afiyet olsun..Kahvaltıda yeşillik,domates,salatalık üzerine zeytinyağını gezdirip yiyin.

Sebzelerden bezelye yüksek nişasta içerdiği için çok tüketilmiyor..Onun dışında yiyebiliriz.Zeytinyağlı,fırında yapıyoruz genelde...

Canim,bununla beraber biotin 1000 mg kullansam zararı olur mu sence?

BenimkE="prenscim, post: 42265963, member: 151026"]Ben ilk 6 ay hep içtim hep sorun olmadı ama 1 tane günde..16 aylık olduk hala emiyor ..[/QUOTE]
benim kızım 2.5 yaşında

BenimkE="prenscim, post: 42265963, member: 151026"]Ben ilk 6 ay hep içtim hep sorun olmadı ama 1 tane günde..16 aylık olduk hala emiyor ..
benim kızım 2.5 yaşında[/QUOTE]

Ooo kocaman olmuş..ben ilk oğlumu 17 aylıkken bıraktırmıştım..

Küçüğü çok seviyor memeyi..devam etsin bakalım..

Canim,bununla beraber biotin 1000 mg kullansam zararı olur mu sence?
Canım saçın için mi kullanacaksın? Omega 3 ile birlikte kan sulandırıcı ilaç ve takviye kullanılmaz diye biliyorum ama biotinle birlikte kullanımı hakkında bilgim yok. Dr. una ya da eczacına danış önce derim.

Tamam sorarım.yok saç için değil.tırnağım etinden ayrılıyor.bilmem ne vitamininin eksikliğindenmiş.tırnak biraz birleşmeye başladı.4 ay daha kullanıcam.

Merhaba gul-0663
Seni güzel sayfandan ve verdiğin kilolardan dolayı tebrik ederim..
Bende Haşimato hastayım
Son duruma göre 20 kilo vermişsin diye okudum ama bütün sayfaları okuyamadım..
Hastalığına bir etkisi oldu mu diyetin?
Olduysa ne yönde oldu çok merak ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…