- 4 Nisan 2015
- 10
- 14
- 38
- 51
Şeker, ekmek ve işlenmiş gıdaları keserek başlayın. Biraz çiğ badem, ceviz, fındık vb. yağlı tohumlar edinin ama çiğ olacak kavrulmamış yani.Bu gruba bende kesinlikle katılmaliyim. dün arkadaşımla konuştuk karatay ile çok rahat kilo verdiğinden bahsetmişti bende pazartesi buna dahilmolmaliyim demiştim birde bu grubu gördüm
Evet başlayalım gitsin kilolar
Şimdi neler yapmam lazim size katılmak için :)
merhabalar , hanımlar ben 5 yıl önce yine kadınlar kulübü diyet yarışmaları ile 20 kilo kadar verdim. Tabi yaşam koşulları stresler yüzünden 10 kilo aldım yaklaşık 1 haftadır KARATAY diyeti yapıyorum 69 ile başladım cesaret edip tartılmadım pazartesiyi bekliyorum bakalım ne olacak tekrar dan kulüpte olmak çok güzel
Bu gruba bende kesinlikle katılmaliyim. dün arkadaşımla konuştuk karatay ile çok rahat kilo verdiğinden bahsetmişti bende pazartesi buna dahilmolmaliyim demiştim birde bu grubu gördüm
Evet başlayalım gitsin kilolar
Şimdi neler yapmam lazim size katılmak için :)
kızlar ben de yaklaşık 3 hafta önce karataya başladım hatta kitaplarını da aldım seve seve okudum. 2 haftada 3 kilo verdim ve belim 5 cm inceldi :) ben belinden göbeğinden kilo alanlardanım. normalde yemeyerek aç kalarak kilo verince popom da küçülürdü ama hiç öyle olmadı bu sefer. hatta anne babamı da başlattım ve annem 2 haftada 2, babam da yine 2 haftada 2,5 kilo verdi :) annem yaklaşık 95 kiloydu. onlar tatile gittiler tatilde devam ettiler mi bilmiyorum ama ben meme ameliyatı olduğum için bir hafta 10 gündür hiç dikkat etmedim ekmek falan yemedim karnım şişti yine tabii. bende hazımsızlık vardı çok fena ve karataya başlayınca geçti kızlar. inanılmaz bir şey gerçekten. herkese tavsiye ediyorum zaten hiç zor bir diyet değil, hatta diyet değil yaşam tarzı. sağlıklı besleniyorsun sadece... annem de geceleri hep tuvalete kalkardı ve uykusu bölünürdü. karataya başladıktan sonra geceleri tuvalete hiç kalkmadı. bu ne alaka cidden hiç bilmiyorum ama annem çok memnun bu durumdan.
Kizlar merhaba ben de canan hocanin onerdigi saglikli yasam bicimiyle 4 ayda 14 kilo verdim dogum kilolarimin hepsi gitti kendinize ve canan hocaya guvenin
valla ben 2 çocuk dogurdum doğum kilolarımı yeni veriyorum oğlum 10 kızım 2.5 yaşındaDeryapelin benim dogum kilosuydu .ilk basladigimda 73 kiloydum baktim kendime dur demesem daha da alacagim. Internette dolasirken burayi gordum. Denedim ilk ay 6 kilo verdim. Sonraki aylar 2- 2.5 kilo arasi verdim. Simdi 58 59 arasiyim. Su cok ictim. Kendimi cok motive ettim. Herkesin kilo verme hizi farkli oluyor. Kendine inan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?