- 2 Nisan 2015
- 318
- 233
- 103
- 44
Olsun canım.o da iyi.hiç vermemekten iyidir.tabi hepimiz hemen gitsin istiyoruz kilolar ama maalesef.ben de kör topal yapmaya çalışıyorum. Az da olsa diyet psikolojisindeyimadet dönemlerinde takılmam oluyor. adet bittikten sonra 1 2 kilo hoppp gidiyor. sonra bir takılma işte o zaman sinirim bozuluyor. yani ayda 2 kilo verebiliyorum.
Gunaydin.bende dort gundur karatay usulu besleniyorum.gercekten iki ogun yetiyor ve acikmiyorum . acaba ne zaman kilo vermeye baslarim ?
istikrarlı devam edersen çok etkili karatay.ben 2 ayı bitirdim 3. ayımın içindeyim 6 kilo verdim.[/QUOTE]deryapelin .!.:istikrarlıbaronesim, post: 42235715, member: 399217"]Olsun canım.o da iyi.hiç vermemekten iyidir.tabi hepimiz hemen gitsin istiyoruz kilolar ama maalesef.ben de kör topal yapmaya çalışıyorum. Az da olsa diyet psikolojisindeyim
ilk günler insan o psikolijide oluyor.sonra düzene giriyor.[/QUOTE]istikrarlı devam edersen çok etkili karatay.ben 2 ayı bitirdim 3. ayımın içindeyim 6 kilo verdim.
İste ben de öyleyim.ufak tefek değilim ve büyük gösteriyorum kilomdan dolayı.hedefime 4 kilo kaldı. hep 70 kilonun altına inemem diyordum ama şimdi 67 kiloyum aferin bana. vay be 2 hamilelik kilolarımı veriyorum.oglum 10 kızım 2.5 yaşında düşünün yani oğluma hamile kaldığım zaman 67 kiloydum.ama 63 kiloya ineceğim inşallah.artık verince almak istemiyorum.ortaokul yıllarımdan buyana bıktım ve yoruldum bu kilo olaylarından.kahretsin bünyem kilo almaya çok müsait zaten iri kemikliyim. minyon yapılı değilim .kilolu olmak berbat birşey kendimle hiç barışık değilim. kendimle barışığım diyen şişmanlara inanmıyorum. yalan külliyen yalan.şişmansan kalabalıkta bile direk göze çarpıyorsun. kilo insanı olduğundan yaşlı gösteriyor.
Merhabalar.tartildim 500 gr.kadar vermisim.degerlerim kisa bi sure once baktirmistim normaldi.omega 3 almak sartmidir.eger almam gerekiyorsa bana hangisini almaliyim onerirmisiniz :)Merhaba,tartıldınız mı ? önce çok hızlı giden var su gidiyor çoğunlukla..yavaş giden de var..
Bu tamamen sizin metobolizmanızla alakalı..Bir de vitamin değerlerinize..d vitamini,b 12 ,kan değerlerinize baktırdınız mı? Omega 3 alıyormusunuz ?
Merhabalar.tartildim 500 gr.kadar vermisim.degerlerim kisa bi sure once baktirmistim normaldi.omega 3 almak sartmidir.eger almam gerekiyorsa bana hangisini almaliyim onerirmisiniz :)
Evet tereyagi zeytinyagi kullaniyorum.ekmek seker tuz yok.mesela bugunki kahvaltim tereyagli melemen peynir zeytin findik ve ceviz. Birde sebzey yi nasil tuketiyoruz.patates haric her turlu sebze tuketilebilirmi.Bazı dr.ların normal bulduğu değerleri karatay normal bulmuyor..mesela d vitamini en az 80 b12 niz en az 800 olmalı..omega 3 yeterli almazsanız kilo vermekte zorlanırsınız..
Doğal köy tereyağı,sokum sıkım zeytinyağı tüketiyormusunuz ? bakın bunlar çok önemli..
2 safya önce omega 3 ile ilgili yazı paylaşmıştım..
Zaten konuşmalarında hep İbni Sina'dan bahsediyordu. Onun 2 öğün beslenmeyi salık verdiğini vb. anlatıyordu.Kızlar merhaba. Sabah bir programda şunu duydum.bu aynı zamanda gazete haberiymiş.karatay diyetinin esası ibni sina imiş.yani canan hoca ibni sinanın yeme tarzını esas almış kendine.
Evet tereyagi zeytinyagi kullaniyorum.ekmek seker tuz yok.mesela bugunki kahvaltim tereyagli melemen peynir zeytin findik ve ceviz. Birde sebzey yi nasil tuketiyoruz.patates haric her turlu sebze tuketilebilirmi.
Evet, Canan hocada zaten hep konuşmalarında İbn-i Sinadan örnek verir. Mesela 2 öğün sağlıklı, 3 öğün hastalıktır diye.Kızlar merhaba. Sabah bir programda şunu duydum.bu aynı zamanda gazete haberiymiş.karatay diyetinin esası ibni sina imiş.yani canan hoca ibni sinanın yeme tarzını esas almış kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?