• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Cok nor
offf çok zor veriyorum kilolarımı .Halen 68 herseyi düzgün yapıyorum vazgeçmek üzereyim. tam 2 ay oldu sadece 5 kilo gitti.68 de takıldım vücudum 2 öğün yemem alıştı sanki kilomu korumaya aldı. acaba 1 gün bırakıp yeniden başlasam ne dersiniz yaaaa.[/QUOTE
Cok normal takila bilir dikkat et kacamak vardr o yuzden takilmisindir bulgura dikkat et biraz sporu artir birakiyim yeniden baslayayim diye bosey yok hersey basa doner

Bilmem ama şimdilik iyi birde ben totalde 5 kilo vermeye çalışıyorım zaten sonra dursa bana yeterli.. benimde sorularım var
1-ton balığı yememde sakınca var mı?
2-sokakta acıkınca süt alıp içiyorum bi kaç bademle hazır sütte mi işlenmiş gıda?
3-meyve hiç mi yok şeftalsiiz yaşayamıyorum :KK43:
Ton baligi yasak pakete girmis baliklarda buglama yada kiZarmis olmali
Sut bende iciyorum pakette ama acik olsa kendin kaynatsan daha iyi tabi ama tam yagli olmali diyet yada yarim yagli degil
Meyve sabahlari ama hergun degil yarim seftali gibi cunku fruktoZ var icinde yuruyus yapmak lazim yiyince kuru kayisi yerine yiyebilirsin ikisi birden olmaZ meyve sekeri en zor seker vucutta cok zor atildigi icin 1mandalinayi eritmek icin 5km yurumek gerekiyo

Ton baligi yasak pakete girmis baliklarda buglama yada kiZarmis olmali
Sut bende iciyorum pakette ama acik olsa kendin kaynatsan daha iyi tabi ama tam yagli olmali diyet yada yarim yagli degil
Meyve sabahlari ama hergun degil yarim seftali gibi cunku fruktoZ var icinde yuruyus yapmak lazim yiyince kuru kayisi yerine yiyebilirsin ikisi birden olmaZ meyve sekeri en zor seker vucutta cok zor atildigi icin 1mandalinayi eritmek icin 5km yurumek gerekiyo
Oraya kizarmis yazmisim buglama yada izgara olmali pardon

Arkadaslar eger spor yapmamaya vakit bulamiyosaniz ip atlamanizi tavsiye ederim cok etkili kilo vermeyi gizlandiriyo tabi kacamakta yapmayin

Ton balığı almştm onları yiyim bidaha almam. O konserve değilmi ne zararı var ki :(

Iyi akşamlar hanımlar. Ben bı aralar karatay diyeti yapmıştım. Araya bazı sorunlar girince bıraktım. Ama yeniden başlıcam çarşamba günü. Tombul tombul olmak istemiyorum artk.
Selam canım. Ben de karatay yapmak istiyorum. 1 haftadır yediklerime dikkat etmeye ve spor yapmaya çalışıyorum.hatta dirayetli olayım diye günlük açtım burda.beklerim :)))

Teşekkürler bırakmadım zaten ucuk25, post: 42185349, member: 646278"]Cok nor[/QUOTE]
tesekkurler bırakmadım zaten .bulgur yemiyorum

Bende şeftali yiyorum hergün ondan bana zarar gelmez canm istiyor. Umrumdada değeil onun yasağı :63:

Iyi akşamlar hanımlar. Ben bı aralar karatay diyeti yapmıştım. Araya bazı sorunlar girince bıraktım. Ama yeniden başlıcam çarşamba günü. Tombul tombul olmak istemiyorum artk.
Önceden kaç kilo verdiniz sonra neden aldınız

Selammm...

Çarşamba iş başı yapmıştım ama kvler gelmeyince tatili uzattım..şimdi tam anlamıyla işe başladım :)))

Gül ablacım tatilde :)

Balık yağlarımızı indirimli aldık..Çocuklara da içiriyorum ben..Cevimiz yok şimdilik az bişey kaldı arada fındık yiyoruz.Yeni ceviz bekliyorum Siirtten gelicekmiş..

Sabah ;
1 muz ,zeytin,peynir ve fındık yedim..vaktim azdı yumurta yiyemedim..
Öğlen ; mercimek çorbası,salata ve cacık :) şimdi bir kahve içtim..

kedi83 kedi83 nerdesin :))

Bilmem ama şimdilik iyi birde ben totalde 5 kilo vermeye çalışıyorım zaten sonra dursa bana yeterli.. benimde sorularım var
1-ton balığı yememde sakınca var mı?
2-sokakta acıkınca süt alıp içiyorum bi kaç bademle hazır sütte mi işlenmiş gıda?
3-meyve hiç mi yok şeftalsiiz yaşayamıyorum :KK43:

Merhaba,
1-Ton balığı derin su balığıdır,ağır metal ve yüksek civa içerdiğinden yenilmesi tavsiye edilmiyor..Bunun yerine mevsim balığı tercih edin..
2-Kilo verme aşamasında atıştırmak yok,Sabah tam kk kahvaltı ile en az 4-5 saat acıkmamanız gerekiyor.Yine 2 öğün yapmanız gerekiyor.Kutu süt ve kavrulmuş kuruyemiş yemiyoruz.Kuruyemişi kahvaltıda ve kavrulmamış olarak tüketiyoruz.
3-Mevsim meyvesi sabah kahvaltıda yeniliyor.ancak şekerş oranı yüksek karpuz,kavun ve üzüm gibi meyveleri kilo verme aşamasında yemiyoruz.Şeftali yiyebilirsiniz.Hatta peynirle beraber yiyin ..süt ve süt ürünleri ile birlikte tüketildiğinde şekerinide azaltmış olursunuz..

offf çok zor veriyorum kilolarımı .Halen 68 herseyi düzgün yapıyorum vazgeçmek üzereyim. tam 2 ay oldu sadece 5 kilo gitti.68 de takıldım vücudum 2 öğün yemem alıştı sanki kilomu korumaya aldı. acaba 1 gün bırakıp yeniden başlasam ne dersiniz yaaaa.

Deryapelin ; sağlıklı beslenmeye devam edin...bazen takılmalar olabilir..vücüd su toplamış olabilir....sakın bırakmayın arkası geliyor yoksa :) size bir çay tarifi yazayım hem yaz günlerinde harika oluyor..ödem attırıcı rahatlatıcı..Bir sürahi suya ; 1 limon,1 salatalık dilimleyin..içerisine taze nane ekleyip dolaba koyun..1 gece beklesin..sonra gün boyu için..cilde de çok iyi geliyor.

Back