offf çok zor veriyorum kilolarımı .Halen 68 herseyi düzgün yapıyorum vazgeçmek üzereyim. tam 2 ay oldu sadece 5 kilo gitti.68 de takıldım vücudum 2 öğün yemem alıştı sanki kilomu korumaya aldı. acaba 1 gün bırakıp yeniden başlasam ne dersiniz yaaaa.[/QUOTE
Cok normal takila bilir dikkat et kacamak vardr o yuzden takilmisindir bulgura dikkat et biraz sporu artir birakiyim yeniden baslayayim diye bosey yok hersey basa doner
tiklarsan yazdim ama cikmadiCok nor
Ton baligi yasak pakete girmis baliklarda buglama yada kiZarmis olmaliBilmem ama şimdilik iyi birde ben totalde 5 kilo vermeye çalışıyorım zaten sonra dursa bana yeterli.. benimde sorularım var
1-ton balığı yememde sakınca var mı?
2-sokakta acıkınca süt alıp içiyorum bi kaç bademle hazır sütte mi işlenmiş gıda?
3-meyve hiç mi yok şeftalsiiz yaşayamıyorum
Oraya kizarmis yazmisim buglama yada izgara olmali pardonTon baligi yasak pakete girmis baliklarda buglama yada kiZarmis olmali
Sut bende iciyorum pakette ama acik olsa kendin kaynatsan daha iyi tabi ama tam yagli olmali diyet yada yarim yagli degil
Meyve sabahlari ama hergun degil yarim seftali gibi cunku fruktoZ var icinde yuruyus yapmak lazim yiyince kuru kayisi yerine yiyebilirsin ikisi birden olmaZ meyve sekeri en zor seker vucutta cok zor atildigi icin 1mandalinayi eritmek icin 5km yurumek gerekiyo
Selam canım. Ben de karatay yapmak istiyorum. 1 haftadır yediklerime dikkat etmeye ve spor yapmaya çalışıyorum.hatta dirayetli olayım diye günlük açtım burda.beklerim :)))Iyi akşamlar hanımlar. Ben bı aralar karatay diyeti yapmıştım. Araya bazı sorunlar girince bıraktım. Ama yeniden başlıcam çarşamba günü. Tombul tombul olmak istemiyorum artk.
dondurma haricinde kaçamagım yok şükürler olsunarzucuk25 .!.:Cok nor
Önceden kaç kilo verdiniz sonra neden aldınızIyi akşamlar hanımlar. Ben bı aralar karatay diyeti yapmıştım. Araya bazı sorunlar girince bıraktım. Ama yeniden başlıcam çarşamba günü. Tombul tombul olmak istemiyorum artk.
Bilmem ama şimdilik iyi birde ben totalde 5 kilo vermeye çalışıyorım zaten sonra dursa bana yeterli.. benimde sorularım var
1-ton balığı yememde sakınca var mı?
2-sokakta acıkınca süt alıp içiyorum bi kaç bademle hazır sütte mi işlenmiş gıda?
3-meyve hiç mi yok şeftalsiiz yaşayamıyorum
offf çok zor veriyorum kilolarımı .Halen 68 herseyi düzgün yapıyorum vazgeçmek üzereyim. tam 2 ay oldu sadece 5 kilo gitti.68 de takıldım vücudum 2 öğün yemem alıştı sanki kilomu korumaya aldı. acaba 1 gün bırakıp yeniden başlasam ne dersiniz yaaaa.
Kendimize pay çıkaralım, kaçamaklarımız için bahane Gül abla bile kaçamak yapıyor, bizde yaparız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?