• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

tebrıkler cnm

senın fazla kg yok kı boy oldugu için ...
teşekkürler Gül hanımcım , fazla yok ama 38 bedende değilim hani 60 olunca biraz daha rahatlıyacağım . Zaten uzun soluklu benim diyetim öyle hemencikde gitmiyor kilolar spor yapınca anca farkı görüyorum.

teşekkürler Gül hanımcım , fazla yok ama 38 bedende değilim hani 60 olunca biraz daha rahatlıyacağım . Zaten uzun soluklu benim diyetim öyle hemencikde gitmiyor kilolar spor yapınca anca farkı görüyorum.
benım karatay grubumda senden kısa boylular var 70 lı kg larda 38 bedene gıyıyorlar karatay farkından demek kı yaglar eriyıp kas olunca daha ınce oluyorlar ,,,sende karatayla bu farkı hissedeceksin

merhaba arkadaşlar benim 10 kiloyu buldu kilo verme sürecim. hem de 40 gün gibi bir sürede :) Karatay sayesinde tabii... yalnız bayram sırası kaçamaklar başladı derken hala normala dönemedim :( motivasyon düştü sanırım...

merhaba arkadaşlar benim 10 kiloyu buldu kilo verme sürecim. hem de 40 gün gibi bir sürede :) Karatay sayesinde tabii... yalnız bayram sırası kaçamaklar başladı derken hala normala dönemedim :KK43: motivasyon düştü sanırım...
ıyın kg vermıssınız ama kaçamakların baslaması kotu olmus ınsulın dırencı kıraılmadıysa verılen kg lar gerı alınır dıkkat etmek lazım

Kuşadası'ndan salıncağımdan selamlar
Tatilim süper geçiyor ☀️12 si iş başı daha sık yazarım pek vakit bulamıyorum.kaçamak var gelince düzene gireceğim söz
bol keyifler cnm... iyi dinlenmeler

senin yaptığı kaçamaktan bişey olmaz sen eski çıtırlardansın sende ne kg ne ınsulın dırencı kalmadı artık

Merhaba , bende karataya başlamak istiyorum. 3 ay sonra nişanım var ve stresten kilolar aldı basını gidiyor 74 :( 60 a düşsem yeter diyorum. Ben bi kaç sene önce bir ay da 10 kg vererek büyük bi hata yaptım . 70 iken 60 a indim. Şimdi ise 14 kilo aldım. Nerden başlamam gerek nelere dikkat etmem gerek tavsiyelerinize ihtiyacım var. :(

Merhabalarr:) belki hatirlayan olur bende bir ara burada bildirim yapıyordum birakmistim karatayi ama bikac gündür yeniden basladim bildirim yaparim byk ihtimal:) 1,5 ayda ne kadar verebilirim acabaa onun hesaplari içindeyim sonrasında birakmak gibi bi düşüncem yok ama yaklaşık 1.5 ay rahat olucam bu arada konsantre olup verebilecegimi vermek istiyorum. Fikri olan yazarsa mutlu olurum :) buarada boyum 168 kilom 70 civari

Bugün pirinç pilavı yedim, tavukla birlikte. Ne güzel yemiyordum, geçen haftada ilkkez yemiştim, dolmaların içinde çok az olduğu için sorun olmuyordu, pilav olarak yiyince iyi olmadı. Arada ekmekte yiyorum. :KK22:

Heyooooo ben tatile çıkıyorum aksam otele gitmiyoruz Ege'yle zor olur diye ..kendimiz yapıp kendimiz yeriz ... Evde olmak çok zormuş sadece dışarda gezmesi güzel ..

Neeeee skandal şok şok hatta Gül ablam pide yemişşşş kediiiii şımarabiliriz o zaman
:KK48: Kendimize pay çıkaralım, kaçamaklarımız için bahane Gül abla bile kaçamak yapıyor, bizde yaparız. :KK48:

teoson teoson indin mi yawru hedef kilona?
Kediyi gordunuz mu a dostlar. Kasli kedi olmus,
1sene ayri kaldik ebru salliya donusmus bizim kiz :KK9:

teoson teoson indin mi yawru hedef kilona?
Kediyi gordunuz mu a dostlar. Kasli kedi olmus,
1sene ayri kaldik ebru salliya donusmus bizim kiz :KK9:

evet kedi kaslı kediye dönmüş sporunu hiç aksatmıyor maşallah
hedef kilomda değilim hala şekerim yaa 1 al 2 ver git gellerle hala kilom aynı maalesef buralardan uzak kalınca kaçamaklar yüzünden ulaşamadım hedefime.Sanırım tiroidlerinde etkisi var .Şimdi dereotu yiyorum etkili olduğunu duydum bakalım neler olacak.Sen napıyon ingilizce kursun bittimi bal dudak napıyor

evet kedi kaslı kediye dönmüş sporunu hiç aksatmıyor maşallah
hedef kilomda değilim hala şekerim yaa 1 al 2 ver git gellerle hala kilom aynı maalesef buralardan uzak kalınca kaçamaklar yüzünden ulaşamadım hedefime.Sanırım tiroidlerinde etkisi var .Şimdi dereotu yiyorum etkili olduğunu duydum bakalım neler olacak.Sen napıyon ingilizce kursun bittimi bal dudak napıyor

Kiz dereotu her derde deva, bende bi ara yedim homorid icin :KK22: cok da faydasini gormustum.
Bitti benim kurs, yas kemale erdigi icin kafa almadi haliyle, bebeler catir catir konustu,
Bende kendi kafama gore takildim :KK45:
bal dudak iyi esseoglu, hayat ona guzel walla :KK49:

Back