• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

9 gündür ayvalıkta tatildeýim.acaba şu an kaç kiloyum salı dönüyorum istanbula hemen tartılcam hiç yürüyüş yapmadım.kaçamak olarakta dondurma yiyorum onun haricinde karataya devam 2 ayı tamamladım en son 68 kiloydum.

Slm herkese epeydir girmiyordum bayahi birikmis okunacaklar bayagida keyifle okudum eskiler gelmis koyu sohbetler oluyi gul abla kacamak yapiyo hak etti artik okadarcik pideyi......seker yuklemesi yaptirma zamanim gelmis son anda uyandim kan alcaklar zannettim meger seker yuklemesiymis tabiki red ettim hamileligin iyi gidiyo sukur bir sorun yok 4.5aylik oldu 4kilo belkide biraz kusuratida var kilo aldim cok dikkat edemiyorum bu arada cinsiyetide belli oldu bir oglum daha olcak :)))kendinize iyi bakin yine gelirim insallah byyyyy

arkadaşlar merhaba bende karataya başlıyacam diyeti biliyorum ama tam başlayamadım bebeğim 10,5 aylık emziriyorum en sağlıklı diyet bu galiba ama işte hergun yumurta olması ve hiç ekmek olmaması sıkıyor adamı.ama artık burda sizlerle beraber daha kararlı olurum inşallah.

Eveet 6. Gün sabahı karatay sonucu 1 kilom gitmiş bulunmakta :KK76:

merhaba kızlar karatay diyeti yapmaya başlıyorum sorularım var :))
1- lahmacun serbest mi?
2- etler ızgara ve haşlama olacak sadece değil mi?
3-yemiş yiyerek kilo almaz mıyız?
4- sabahları 2 yumurta şart mı 1,5 zor yedim bugün :)
5- domates salatalık ve her türlü yeşillik serbest mi?
6- etin yanına mutlaka sebze yemeği mi yememiz gerekiyor örnek menülerde hem et hem sebze yemeği yazmışlar mesela öğlen et yedim akşam sadece sebze yesem olur mu?
7-etli sebze yemekleri yasak mı?
8- miktar önemli mi?

kitabını okumam lazım sanırım tam mantığını çözemedim sadece ekmek yok makarna yok pilav yok karpuz üzüm kavun yok bana şimdilik bu konularda yardımcı olur musunuz :)

merhaba kızlar karatay diyeti yapmaya başlıyorum sorularım var :))
1- lahmacun serbest mi?
2- etler ızgara ve haşlama olacak sadece değil mi?
3-yemiş yiyerek kilo almaz mıyız?
4- sabahları 2 yumurta şart mı 1,5 zor yedim bugün :)
5- domates salatalık ve her türlü yeşillik serbest mi?
6- etin yanına mutlaka sebze yemeği mi yememiz gerekiyor örnek menülerde hem et hem sebze yemeği yazmışlar mesela öğlen et yedim akşam sadece sebze yesem olur mu?
7-etli sebze yemekleri yasak mı?
8- miktar önemli mi?

kitabını okumam lazım sanırım tam mantığını çözemedim sadece ekmek yok makarna yok pilav yok karpuz üzüm kavun yok bana şimdilik bu konularda yardımcı olur musunuz :)
1:ayda bir kere diyo ama canan hoca kilo verme doneminde tercih edilmemeli
2:evet kavurma yasak cunku yrans yag olusumdan dolayi yuksek isi olusuyo
3:kavrulmanis cig olarak tuketildiginde kilo aldirma tam tersi verdirir omege 3almis olursun
4:2yumurta yemen onemli cunku uzun sure tok kalmak leptinin uzun sure calismasi demek ac olup beklemektennkitlik sinyali vermis oluru. Ve kilo alirsin
5:evet serbest herseyi mevsiminde yemek onemli sadece havuc pismis tuketmek yasak pisince indeksi yukseliyo
6:proteyin onemli ornegi. Mercimek yiyosan et yenek sart degil sebzeleri etli yapabilirsin
7:yapabilirsin bezelye yasak
8:miktar onemli degil tek sart doyana kadar
Yemek aralarinda en az 4-5saat gecmesine dikkat etmelisin 5saat gecmeden acikiyosan bilki hata yapiyosun yanlis goden biseyler var ilk basta yediklerinin listesini birda paylasirsa. Arkadaslar yardimci olurla

1:ayda bir kere diyo ama canan hoca kilo verme doneminde tercih edilmemeli
2:evet kavurma yasak cunku yrans yag olusumdan dolayi yuksek isi olusuyo
3:kavrulmanis cig olarak tuketildiginde kilo aldirma tam tersi verdirir omege 3almis olursun
4:2yumurta yemen onemli cunku uzun sure tok kalmak leptinin uzun sure calismasi demek ac olup beklemektennkitlik sinyali vermis oluru. Ve kilo alirsin
5:evet serbest herseyi mevsiminde yemek onemli sadece havuc pismis tuketmek yasak pisince indeksi yukseliyo
6:proteyin onemli ornegi. Mercimek yiyosan et yenek sart degil sebzeleri etli yapabilirsin
7:yapabilirsin bezelye yasak
8:miktar onemli degil tek sart doyana kadar
Yemek aralarinda en az 4-5saat gecmesine dikkat etmelisin 5saat gecmeden acikiyosan bilki hata yapiyosun yanlis goden biseyler var ilk basta yediklerinin listesini birda paylasirsa. Arkadaslar yardimci olurla
Yinede kutabi okumanda fayda var

offf çok zor veriyorum kilolarımı .Halen 68 herseyi düzgün yapıyorum vazgeçmek üzereyim. tam 2 ay oldu sadece 5 kilo gitti.68 de takıldım vücudum 2 öğün yemem alıştı sanki kilomu korumaya aldı. acaba 1 gün bırakıp yeniden başlasam ne dersiniz yaaaa.

Bilmem ama şimdilik iyi birde ben totalde 5 kilo vermeye çalışıyorım zaten sonra dursa bana yeterli.. benimde sorularım var
1-ton balığı yememde sakınca var mı?
2-sokakta acıkınca süt alıp içiyorum bi kaç bademle hazır sütte mi işlenmiş gıda?
3-meyve hiç mi yok şeftalsiiz yaşayamıyorum :(

darısı bize olsun insanın yemek duzenini değiştirmesi için ilk iki hafta çok önemliymiş sen bir haftayı devirmişsin hadi bakalım
Evet ben sağlıklı beslenirdim zaten çok zorlanmadm ekmekte az yerdim.. ama patates ve pilav ve meyve benim içinde bir devrim oldu

Back