- 2 Nisan 2015
- 318
- 233
- 103
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burada bulabilirsin canımmarkadaşlar karatay yemeklerine nerden ulaşabilirim bir sitede falan varmı önerebileceğiniz
darısı bize olsun insanın yemek duzenini değiştirmesi için ilk iki hafta çok önemliymiş sen bir haftayı devirmişsin hadi bakalımEveet 6. Gün sabahı karatay sonucu 1 kilom gitmiş bulunmakta
1:ayda bir kere diyo ama canan hoca kilo verme doneminde tercih edilmemelimerhaba kızlar karatay diyeti yapmaya başlıyorum sorularım var :))
1- lahmacun serbest mi?
2- etler ızgara ve haşlama olacak sadece değil mi?
3-yemiş yiyerek kilo almaz mıyız?
4- sabahları 2 yumurta şart mı 1,5 zor yedim bugün :)
5- domates salatalık ve her türlü yeşillik serbest mi?
6- etin yanına mutlaka sebze yemeği mi yememiz gerekiyor örnek menülerde hem et hem sebze yemeği yazmışlar mesela öğlen et yedim akşam sadece sebze yesem olur mu?
7-etli sebze yemekleri yasak mı?
8- miktar önemli mi?
kitabını okumam lazım sanırım tam mantığını çözemedim sadece ekmek yok makarna yok pilav yok karpuz üzüm kavun yok bana şimdilik bu konularda yardımcı olur musunuz :)
Yinede kutabi okumanda fayda var1:ayda bir kere diyo ama canan hoca kilo verme doneminde tercih edilmemeli
2:evet kavurma yasak cunku yrans yag olusumdan dolayi yuksek isi olusuyo
3:kavrulmanis cig olarak tuketildiginde kilo aldirma tam tersi verdirir omege 3almis olursun
4:2yumurta yemen onemli cunku uzun sure tok kalmak leptinin uzun sure calismasi demek ac olup beklemektennkitlik sinyali vermis oluru. Ve kilo alirsin
5:evet serbest herseyi mevsiminde yemek onemli sadece havuc pismis tuketmek yasak pisince indeksi yukseliyo
6roteyin onemli ornegi. Mercimek yiyosan et yenek sart degil sebzeleri etli yapabilirsin
7:yapabilirsin bezelye yasak
8:miktar onemli degil tek sart doyana kadar
Yemek aralarinda en az 4-5saat gecmesine dikkat etmelisin 5saat gecmeden acikiyosan bilki hata yapiyosun yanlis goden biseyler var ilk basta yediklerinin listesini birda paylasirsa. Arkadaslar yardimci olurla
ilk haftalar hizli gidiyor kilolar.sonra takilip kaliyor.firuzhızlı gidiyor kilolar post: takılıp kaliyor1 .!.:Bir hafta sonunda 1.200 gitti efenim..
ilk haftalar hizli gidiyor kilolar.sonra takilip kaliyor.
Evet ben sağlıklı beslenirdim zaten çok zorlanmadm ekmekte az yerdim.. ama patates ve pilav ve meyve benim içinde bir devrim oldudarısı bize olsun insanın yemek duzenini değiştirmesi için ilk iki hafta çok önemliymiş sen bir haftayı devirmişsin hadi bakalım