teşekkürler Gül hanımcım , fazla yok ama 38 bedende değilim hani 60 olunca biraz daha rahatlıyacağım . Zaten uzun soluklu benim diyetim öyle hemencikde gitmiyor kilolar spor yapınca anca farkı görüyorum.tebrıkler cnm
senın fazla kg yok kı boy oldugu için ...
benım karatay grubumda senden kısa boylular var 70 lı kg larda 38 bedene gıyıyorlar karatay farkından demek kı yaglar eriyıp kas olunca daha ınce oluyorlar ,,,sende karatayla bu farkı hissedeceksinteşekkürler Gül hanımcım , fazla yok ama 38 bedende değilim hani 60 olunca biraz daha rahatlıyacağım . Zaten uzun soluklu benim diyetim öyle hemencikde gitmiyor kilolar spor yapınca anca farkı görüyorum.
ıyın kg vermıssınız ama kaçamakların baslaması kotu olmus ınsulın dırencı kıraılmadıysa verılen kg lar gerı alınır dıkkat etmek lazımmerhaba arkadaşlar benim 10 kiloyu buldu kilo verme sürecim. hem de 40 gün gibi bir sürede :) Karatay sayesinde tabii... yalnız bayram sırası kaçamaklar başladı derken hala normala dönemedimmotivasyon düştü sanırım...
bol keyifler cnm... iyi dinlenmelerKuşadası'ndan salıncağımdan selamlar
Tatilim süper geçiyor12 si iş başı daha sık yazarım pek vakit bulamıyorum.kaçamak var gelince düzene gireceğim söz
Heyooooo ben tatile çıkıyorum aksam otele gitmiyoruz Ege'yle zor olur diye ..kendimiz yapıp kendimiz yeriz ... Evde olmak çok zormuş sadece dışarda gezmesi güzel ..
Neeeee skandal şok şok hatta Gül ablam pide yemişşşş kediiiii şımarabiliriz o zaman
Bugün pirinç pilavı yedim, tavukla birlikte. Ne güzel yemiyordum, geçen haftada ilkkez yemiştim, dolmaların içinde çok az olduğu için sorun olmuyordu, pilav olarak yiyince iyi olmadı. Arada ekmekte yiyorum.
Yok, işsizim. :)afiyet olsun tavukta köy değil demi
teoson indin mi yawru hedef kilona?
Kediyi gordunuz mu a dostlar. Kasli kedi olmus,
1sene ayri kaldik ebru salliya donusmus bizim kiz
evet kedi kaslı kediye dönmüş sporunu hiç aksatmıyor maşallah
hedef kilomda değilim hala şekerim yaa 1 al 2 ver git gellerle hala kilom aynı maalesef buralardan uzak kalınca kaçamaklar yüzünden ulaşamadım hedefime.Sanırım tiroidlerinde etkisi var .Şimdi dereotu yiyorum etkili olduğunu duydum bakalım neler olacak.Sen napıyon ingilizce kursun bittimi bal dudak napıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?