- 2 Nisan 2015
- 318
- 233
- 103
- 44
zafere giden yol zorluklarla dolu oluyor.başaracağız
İnsanoğlunun yapamayacağı hiçbirşey yoktur.yeterki isteyelim gerçekten isteyen herkes zayıflar
Bende annemle birlikte yaptığımız baklavadan yedim, azda yemedim niye bu bayram böyle oldum bilmiyorum.
afiyet olsun. sana baklava falan dokunmaz artık ebru şallıya rakip olmuşsun
Oleyyy, Gülizar abla kaçamak yapmış. :) eskiden sürekli cebime şekerleri doldururdum, birkaç bayram geçti, artık 1 tane bile yemiyorum. Ama baklava annemin ve benim elimden ona dayanamadım. :)aaynen bende öyle bi lokma bişey yemedim
karatay da 3. ramazanım bıttı ilk defa pide yedim bir kere onada bol bol tereyag surdum
Spor yapanlar için iyiymiş diye yiyeyim arada diyordum, hergün aynı şeyi yiyincede bıkıyor insan, arada değiştireyim demiştim. Şu an almadım daha, gerek yok dedim.kaçamak kaçamağı doğurur diye boşuna demıyorum ben...gun gectıkce kaçamaklar artmaya basladı ne zaman toparlanacaksın bakalım...kg sorunun yok çokta spor yapıyorsun ama karatay dısı fazla yemesen ıyı olacak ... indeksi yüksek ya bişey olmaz ad yulaf falan gereksız
aaa hoş geldin canım,,,, şaşırdım seni örünce ,, prensciğim mi haber verdi sana da :)ben geldiiimmm, özledim sizi.
kilo almadım hala 49 um. spor da yapıyorum ama ramazandan beri ara verdim.
göbeğim gitmedi tabi o hala sorun. karataya uyuyorum ama arada kaçamaklarım oluyo.
liste paylaşacak kadar düzenli beslenemiyorum yalnızım çünkü, düzensizim.
selam verip geri kaçıyorum. hepinizi öptüm tek tek
Benimki şişkinlik.aaa hoş geldin canım,,,, şaşırdım seni örünce ,, prensciğim mi haber verdi sana da :)
Türkiye de misin hala canım,,, değişiklikler varmı hayatında
o göbişler nasıl gidecek bilmem 43 kg luk kedicik bile göbekten dertli biz de ki normal o zaman :)
Oleyyy, Gülizar abla kaçamak yapmış. :) eskiden sürekli cebime şekerleri doldururdum, birkaç bayram geçti, artık 1 tane bile yemiyorum. Ama baklava annemin ve benim elimden ona dayanamadım. :)
ben oyle deyınce yok yok göbek dıyordun :)Benimki şişkinlik.Kas.
Artık demiyorum, çok az var. Şişmesem düz kalacakta şişkinlik oluyor.ben oyle deyınce yok yok göbek dıyordun :)
aaa hoş geldin canım,,,, şaşırdım seni örünce ,, prensciğim mi haber verdi sana da :)
Türkiye de misin hala canım,,, değişiklikler varmı hayatında
o göbişler nasıl gidecek bilmem 43 kg luk kedicik bile göbekten dertli biz de ki normal o zaman :)
ben geldiiimmm, özledim sizi.
kilo almadım hala 49 um. spor da yapıyorum ama ramazandan beri ara verdim.
göbeğim gitmedi tabi o hala sorun. karataya uyuyorum ama arada kaçamaklarım oluyo.
liste paylaşacak kadar düzenli beslenemiyorum yalnızım çünkü, düzensizim.
selam verip geri kaçıyorum. hepinizi öptüm tek tek
2 ay once gelmıstım ...face de kı grubumdakı bayanlarla bulusma ayarlamıstım gorustuk tanıstık ...inşallah gelırsem haberlesırız... kedı cık te gelır mengmeng te prenscıgım de tabı kı...hoşbulduk ablacım, yok ben bi bakayım dedim size. özledim
ben aynıyom hiç değişiklik yok. ben tr deyim, istanbula gelirseniz buluşalım topluca.
geçen mengmengle yazıştık telde görüşelim dedik, hepberaber daha güzel olur.
iyi tatiller canım bol eğlenceler ....Heyooooo ben tatile çıkıyorum aksam otele gitmiyoruz Ege'yle zor olur diye ..kendimiz yapıp kendimiz yeriz ... Evde olmak çok zormuş sadece dışarda gezmesi güzel ..
Neeeee skandal şok şok hatta Gül ablam pide yemişşşş kediiiii şımarabiliriz o zaman
tebrıkler cnmMerhabalar karatay ailesi
geçen hafta bayram sonrası (bayram kaçamaklarla geçtiği için ) bildirim yapmamıştım . Ramazan bayram derken çok fazla uyamadığım bir süre geçti gitti. Ama benim hedef hala önümde duruyor bu hafta biraz daha uymaya çalıştım.
Başlangıç tarihi:07/05/2015
Başlangıç kg:65
Geçen hafta:63,5
Bu hafta: 62,7
Fark:800 gr
Toplam fark:3,3 kg
Beden:40
Spor: haftada 3 gün kızımla basketbol , bu hafta ip aldım ona yoğunlaşacağım.
Boy:1.70
Hedef:ilk hedef 62 kg...ikinci 60 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?