Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vayyý arada kaçamak yapın ya 26 ay çok uzun[/QUOTE]ben 26 aydır canım bır ay dedıgın nedır kı ...
teiekkürler siizinde mubarek olsuncümleten Ramazan Bayramınız Mübarek olsun
tebrıkler 4 kg gıtmıs bıleRumuz:deryapelin
Başlangıç tarihi:05.06.2015
Başlangıç kg:73
Geçen hafta:70
Bu hafta:69
Beden:44
Spor:yürüyüş
Boy:1.64
Hedef:ilk hedef 68 sonraki hedef 63
tebrik ederim.Rumuz:deryapelin
Başlangıç tarihi:05.06.2015
Başlangıç kg:73
Geçen hafta:70
Bu hafta:69
Beden:44
Spor:yürüyüş
Boy:1.64
Hedef:ilk hedef 68 sonraki hedef 63
Günaydınlar
geçmiş bayramınız mübarek olsun.Bayramda kaçamak yapmamaya çalışsamda başaramadım haftaya artık bildirm yapıcam ramazan sonrası bugün itibariyle tekrar başlıyorum.
tebrik ederim.
Bende annemle birlikte yaptığımız baklavadan yedim, azda yemedim niye bu bayram böyle oldum bilmiyorum.Selamlarrrr...gezdim gezdim geldim bugün evdeyim ...izne çıktım zaten ...zeytinyağlı fasülye koydum ocağa..oğlan Güllaç istiyor gitmiş malzeme almış ..evde bulunmuyor malum sayıklıyor şuan ...yapacak mecbur ..
Yarın arkadaşlarla dışarı çaya çıkıcaz ...kısır yapıp götürcem
Bayramda sadece annemin ev baklavasını yedim başlasa yemedim ..Görüşürüz
Gül hanım çok teşekkür ederim.verdikçe çok hırslanıyorum.tebrıkler 4 kg gıtmıs bıle
hoşgeldin canım...resimlerinden mutlu olduğunu anladım değişik oldu sana daSelamlarrrr...gezdim gezdim geldim bugün evdeyim ...izne çıktım zaten ...zeytinyağlı fasülye koydum ocağa..oğlan Güllaç istiyor gitmiş malzeme almış ..evde bulunmuyor malum sayıklıyor şuan ...yapacak mecbur ..
Yarın arkadaşlarla dışarı çaya çıkıcaz ...kısır yapıp götürcem
Bayramda sadece annemin ev baklavasını yedim başlasa yemedim ..Görüşürüz
kaçamak kaçamağı doğurur diye boşuna demıyorum ben...gun gectıkce kaçamaklar artmaya basladı ne zaman toparlanacaksın bakalım...kg sorunun yok çokta spor yapıyorsun ama karatay dısı fazla yemesen ıyı olacak ... indeksi yüksek ya bişey olmaz ad yulaf falan gereksızBende annemle birlikte yaptığımız baklavadan yedim, azda yemedim niye bu bayram böyle oldum bilmiyorum.
aaynen bende öyle bi lokma bişey yemedimBen bayramda 1 dilim baklava bile yemedim insan tatlıyı hayatından çıkarınca canı istemiyor.önceden yedikçe yiyesim gelirdi.şimdi gözümün önünde 1 tepsi baklava yeseler canım istemiyor.YAŞASIN KARATAY