Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Günaydın. Sahurdan sonra yattım. 12'de kalkarım diyordum ama uyuyamıyorum.

ben 26 aydır canım bır ay dedıgın nedır kı ...
vayyý arada kaçamak yapın ya 26 ay çok uzun[/QUOTE]
o kadar süre yapmayınca yapmak aklıma gelmiyor dolapta gecen seneden maraş dondurma var çıkarıp 1-2 kasık yıyeyım dıye dusunuyorum hep unutuyorum :)[/QUOTE]
26 ay için kendinizi ödüllendirin bence

akşam 18:00
1 tabak taze fasulye
7-8 adet aşlıkla yapılmış kara lahana sarması
1 kase ev yapımı yoğurt
7-8 tane turşu acı süs biber
yarım avuç tavuk sote (sade)

Günaydınlar
geçmiş bayramınız mübarek olsun.Bayramda kaçamak yapmamaya çalışsamda başaramadım haftaya artık bildirm yapıcam ramazan sonrası bugün itibariyle tekrar başlıyorum.

Rumuz:deryapelin
Başlangıç tarihi:05.06.2015
Başlangıç kg:73
Geçen hafta:70
Bu hafta:69
Beden:44
Spor:yürüyüş
Boy:1.64
Hedef:ilk hedef 68 sonraki hedef 63
tebrik ederim.

Selamlarrrr...gezdim gezdim geldim bugün evdeyim ...izne çıktım zaten ...zeytinyağlı fasülye koydum ocağa..oğlan Güllaç istiyor gitmiş malzeme almış ..evde bulunmuyor malum sayıklıyor şuan ...yapacak mecbur ..

Yarın arkadaşlarla dışarı çaya çıkıcaz ...kısır yapıp götürcem

Bayramda sadece annemin ev baklavasını yedim başlasa yemedim ..Görüşürüz

Bende annemle birlikte yaptığımız baklavadan yedim, azda yemedim niye bu bayram böyle oldum bilmiyorum.

elneva_, post: 41827287, member: 85104"]Günaydınlar
geçmiş bayramınız mübarek olsun.Bayramda kaçamak yapmamaya çalışsamda başaramadım haftaya artık bildirm yapıcam ramazan sonrası bugün itibariyle tekrar başlıyorum.

tebrik ederim.[/QUOTE]
teşekkürler

Ben bayramda 1 dilim baklava bile yemedim insan tatlıyı hayatından çıkarınca canı istemiyor.önceden yedikçe yiyesim gelirdi.şimdi gözümün önünde 1 tepsi baklava yeseler canım istemiyor.YAŞASIN KARATAY

hoşgeldin canım...resimlerinden mutlu olduğunu anladım değişik oldu sana da

bekir ciğin canı güllaç çekmiş demek yapar sana da yedirir o

Bende annemle birlikte yaptığımız baklavadan yedim, azda yemedim niye bu bayram böyle oldum bilmiyorum.
kaçamak kaçamağı doğurur diye boşuna demıyorum ben...gun gectıkce kaçamaklar artmaya basladı ne zaman toparlanacaksın bakalım...kg sorunun yok çokta spor yapıyorsun ama karatay dısı fazla yemesen ıyı olacak ... indeksi yüksek ya bişey olmaz ad yulaf falan gereksız

aaynen bende öyle bi lokma bişey yemedim

karatay da 3. ramazanım bıttı ilk defa pide yedim bir kere onada bol bol tereyag surdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…