güzel çıtırım sana ne yakısmaz kı
facede sohbete ımkan yok kı 26.000 kişi var her kafadan bır ses cıkıyor..ramazan boyunca sahura kadar oturduğum halde cevaplar bitmiyor,,, geçen kurallar koydum paylaşımları azaltın yorum altlarından yapın dıye ıyı oldu baya azaldı aksama kadar aynı soruyu 10 kere paylaşıp soruyorlardı bı altı okumuyorlardı...şimdi aynı soru varsa karatay dısı varsa sılıyorum yoksa tepkıler artıyor bıde onlara cevap ver canım cıkıyor...Ben döndüm inşallah kızlar da aktif olur..
Facede beynim bulanıyor :) burası daha rahat :)
o sarı kedicik 40 lı kg lardayım diye kaçamağı artırdıkça artırdı ınstagram da da görüyorum kaçamak kaçamak :)Kedicik de ben de çok kaçamak yaptık ablacım..
Zayıfız diye şımardık..ama artık özümüze döndük..ben onu denetliyorum sen kafanı yorma :)
Teşekkür ederim Gül Henımcım bayadır uğraştıma ama sonunda oldumerhaba canım seninde kandilin mübarek olsun
senın adına sevındım emeklerının karsılıgını almaya basladın artık
facede sohbete ımkan yok kı 26.000 kişi var her kafadan bır ses cıkıyor..ramazan boyunca sahura kadar oturduğum halde cevaplar bitmiyor,,, geçen kurallar koydum paylaşımları azaltın yorum altlarından yapın dıye ıyı oldu baya azaldı aksama kadar aynı soruyu 10 kere paylaşıp soruyorlardı bı altı okumuyorlardı...şimdi aynı soru varsa karatay dısı varsa sılıyorum yoksa tepkıler artıyor bıde onlara cevap ver canım cıkıyor...
o sarı kedicik 40 lı kg lardayım diye kaçamağı artırdıkça artırdı ınstagram da da görüyorum kaçamak kaçamak :)
seninde kadir gecen mübarek olsun canımGünaydın..
Kadir gecemiz mübarek olsun..
saol ablacımoooooo gözümün nurları gelmişler hoş gelmişler
kaç gündür girmemiştim şok oldum sizleri görünce çıtırlarım ana kucaklarına geri dönmüşler
face de ki grubumuzda 26.000 kişi içinde rahat rahat yazışılmıyor, iyi oldu prensciğimin gelip sizleri de davet etmesi
saol ablacım,aynen bende face de takip ediyorum ama paylaşımlar çok hemde orada rahat konuşulmuyor burası daha ii saolsun prenscim düşünüp benide tekrar çağırdı
vay arkadaş 34 beden 38 bile değil 2 çocuk annesine bak sen
senin telaşeni tahmin edebiliiyorum hem çalış hem 2 çocuk .özelliklede bu aralar ramazandan dolayı koşturmacan artmıştır.Bunu daha öncede söylemişimdir belki ama sen şanslı genlere sahipsin eminim koşturmacan olmasada doğum kilolarından çok rahat kurtulurdun ne güzelKoştur koştur ne olur canım..tabi dikkatte ediyorum..İftarda çok yiyorum mesela ..ama 10 dk. sonra bir hareket başlıyor evde..topla ,egeyi oynat..yıka uyut..ev ahali ile ilgilen..gram kalmıyor yediğimden..
Sen de sağol canım..Ekin de gelicek yakında..seyahatte :)
senin telaşeni tahmin edebiliiyorum hem çalış hem 2 çocuk .özelliklede bu aralar ramazandan dolayı koşturmacan artmıştır.Bunu daha öncede söylemişimdir belki ama sen şanslı genlere sahipsin eminim koşturmacan olmasada doğum kilolarından çok rahat kurtulurdun ne güzel
Doğru canım..ailecek öyleyiz..
Ekinin kızı evet büyüdü..resimleşiyoruz..Egeyi zaten faceden görüyorsunuz artık..çok fena bişey oldu..:)
Ayyy hiç sorma, bizim Giresunun burmalı böreğini yapmış annem, bir önceki sahur onu yedim, bu gecede, ceviz, salatalık, 2 yumurta yidim. Birde eski kaşar.Sahur ; pastırmalı ve eski kaşarlı yumurta,zeytin ve bir nektari yedim..2 bardak çay,maden suyu ve yatana kadar limonlu su :)
kedi83 sen ne yedin bakalım..
oooooo gözümün nurları gelmişler hoş gelmişler
kaç gündür girmemiştim şok oldum sizleri görünce çıtırlarım ana kucaklarına geri dönmüşler
face de ki grubumuzda 26.000 kişi içinde rahat rahat yazışılmıyor, iyi oldu prensciğimin gelip sizleri de davet etmesi
Kalmasamda arttırırdım sanırım. Bilemedim.bizim kedicik kaçamakları artırmış vay vay vay...bizden uzak kalırsan böyle olur işte
Ben hep karatay yapıyordum, sadece kaçamaklar biraz çoğalmıştı. Çevremdekiler hala şikayetçiydi benim dikkat etmemden. :) Birde yulaf ezmesi yedim arada, sonuçta oda işlenmemiş bütün, spor yapanlar çok yiyordu. :)Kedicik de ben de çok kaçamak yaptık ablacım..
Zayıfız diye şımardık..ama artık özümüze döndük..ben onu denetliyorum sen kafanı yorma :)
ben 26 aydır canım bır ay dedıgın nedır kı ...[/QUOTE]ben 1 aydır karpuz hasretim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?