• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Başlangıç tarihi: 20.01.2015
Başlangıç kilo:61.1
Bu hafta:59.8
Fark:-1.3 kg
Spor:var öğlenleri genelde yarım saat sahilde hızlı tempo yürüyorum.
Boy:1.61
Hedef:ilk hedef 58 ikinci 54-55 kg
bakalım devam edebilecek miyim ama etcem bari yapmışken 1 ay yapımarada kaçamaklarım oluyo 1 dilim yaşpasta gibi ama en azından vucüdumun toparlandığını hissediyorm şişliğim gidiyo görülüyo....:)
tebrıkler canım...kaçamak demek insulin direncinin kırılmaması demek oda kaçamak coğalırsa verdıgın kg ları gerı alabılırsın

Ve kendimi daha dinç hissediyorum her gun enaz 5 petito falan yerdim aksam yenilen serbetli tatlilari soylemiyorum bile... Simdi canim hicbir sey cekmiyor az once de tarcinli kahvemi ictim gayet saglikli bir sekilde beslenip kilo veriyoruz kilo verdikten sonra da devam edecektir :))

Aah aah ne haldeyim kimse görmesin
İnş yarın tekrar başlıyorum
Bi 10 kilo daha verene kadar bırakmamam lazım
Bakalım yatın kaçla başlıycam

Malesef 3657 sayfanın hepsini okuyamadım. Ama göz attığım kadarı ile beslenmemle ilgili pek çok hata yapıyorum. Aşağı yukarı 1 senedir açlık sekerim 120-130 aralığında çıkıyor. İlaç kullanmadan dengelemeye çalışıyordum ama ancak bu kadar çekebildim. Daha önceleri 160 civarı idi. Aranızda şeker problemi yaşayıp bunu ilaçsız bu diyetle çözebilen var mı acaba sanırım benim almam gereken ilk önlem yemek hazırlarken bir şeyleri ağzıma atmamak olacak.

Kızlar sabah 1 saat yürüyüşden sonra.ekmeksiz 2 yumurtalı güzel bir karatay kahvaltısı.sonra üç buçuk gibi bir tabak patatesleri hariç türlü 1 kase çorba 1 kase cacık yaklaşık bir kase bulgur pilavı bu kadar.ama suan canım cok tatli istiyo reglimde yaklasi diye sanirim 1 haftadir 100 gr almis gorunuyorum baslangic kilomdan.moralim cok bozuk

Merhaba herkese size bir konuda danışmak istiyorum. ..
bende gluten duyarlılığı olduğu için ekmek yemedigim gibi bulgur pirinç makarna vs yasak...
Bazı uzmanlar ekmek makarna vs yenmezse kas erimesi oluyor diyorlar. ..siz böyle bir durum yaşadınız mı. ..
kime neye inanacagimizi şaşırdık. ..

tebrıkler canım...kaçamak demek insulin direncinin kırılmaması demek oda kaçamak coğalırsa verdıgın kg ları gerı alabılırsın
evet haklısın dün makarna kaçamağı yaptım 60.3 kg olmuşum neyse bn devam ediyim 1 ay bari şu balık eti görüntümden artık kurtulmak istiyorm
sabah 1 yumurta haşlanmış-1 dilim peynir -domates yedim
1 küçük çikolata
1 fincan kahve
1 fırında but 3-5 kaşık bulgur pilavi domates çorbası yoğurt
bitki çayı
1-2 dilim eti form büsküvi 1-2 kaşık yoğurt
1 soda
akşam öğlenin aynısı olcak
bugün nöbetçiyim bari yaksaydım biraz şu kalorileri...:((

Hanımlar ben zayıflama yarışmasındayım ama bu konuyada katılmak istiyorum. Menü paylaşımı mı yapıyorsunuz?

Kizlar sabah 1 yumurta ile karatay kahvaltısı 1 gibi corba türlü yemeği bulgur pilavı ve cacık akşam 7 buçuk civarı 2 köfte 1 domates yaklasik bir avuc buyuklugunde ızgara tavuk bir kase yer fıstığı akşam menüsü biraz karışık oldu ama bugünkü yediklerim bu kadar sizler nerelerdesiniz neler yaptınız.buarada bi sorum var malum yaz geldi kulahsiz dondurma serbestmi.hazir dondurmada yiyebilirmiyiz.magnum mesela

Herkese merhabalar, ben ne yazikki moral bozuklugu yasiyorum. Kacamak yapmiyorum denecek kadar az biseler kacti:) ONun disinda gayet kitabina uygun besleniyorum ama cakildim kaldim 6 kilo gitti kazik cakt sanki bu kiloya!! Hareket edemiyorum tamam ama bu kadarda duraklamazki!!!

Benimde canim gidio dondurmaya ev yapimi yemek istedim duz mantik seker var icinde yiyemicez nasi olcak cokta severim:(:(

Birde ramazan aklimda. Gece kahvalti yapicam bide aksam yemeginde yine yolumdan sasmasam yinede kilo veremez miyim?? Cok uzun sure ac kalicaz bu defa depoya mi gidicek aksam yemegi deneyimleyen oldu mu acaba??

Günaydınlar , iyi haftalar , hayırlı kandiller

Başlangıç tarihi:07/05/2015
Başlangıç kg:65
Geçen hafta:63,7
Bu hafta:64,4
Fark:700
Toplam fark:600
Beden:40-42
Spor: pek yok şu sıralar
Boy:1.70
Hedef:ilk hedef 62 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:-

Bugün pek yazasım yokdu ama yinede dürüst davranıp yazayım dedim geçen hafta şehir dışındaydım ne kadar çabalasamda sağlıklı beslenemedim ve bana artı kilo olarak döndü . Denge alt üst oldu hatta bir önceki hafta 63 ü bile görmüşdüm.

Başlangıç tarihi: 01.04.2015
Başlangıç kilo:71.3
Geçen hafta: 65.3
Bu hafta:65.1
Fark:-200
Toplam fark:6.200
Spor:yok
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 62 sonraki 58 ama değişebilir:)

sonuç olarak tam 2 ayda 6.200 vermiş oldum:KK9:

ama haftalardır bu kilolardayım o yüzden çıldırıcam!!!

ama yinede mutluyum şöyle ki 6 kilo ciddi fark ettirdi ve herkes küçüldüğümü söylüyor:):) e bu da beni çok mutlu ediyor tabi. ama kilo verdikçe motivasyonum arttığı için bu aralar sıkıya girmem lazım. spor yapıp akşamları en geç 7 de yemeliyim, bakalım başarabilecek miyim?!

Başlangıç tarihi: 01.04.2015
Başlangıç kilo:71.3
Geçen hafta: 65.3
Bu hafta:65.1
Fark:-200
Toplam fark:6.200
Spor:yok
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 62 sonraki 58 ama değişebilir:)

sonuç olarak tam 2 ayda 6.200 vermiş oldum:KK9:

ama haftalardır bu kilolardayım o yüzden çıldırıcam!!!

ama yinede mutluyum şöyle ki 6 kilo ciddi fark ettirdi ve herkes küçüldüğümü söylüyor:):) e bu da beni çok mutlu ediyor tabi. ama kilo verdikçe motivasyonum arttığı için bu aralar sıkıya girmem lazım. spor yapıp akşamları en geç 7 de yemeliyim, bakalım başarabilecek miyim?!
Devam canım Harikasın:KK9:

Ama gercekten sinirim bozuluyo artik 72 de kaldm regl oldugum icin olabilirmi.canim cok tatli istiyo.oglumu uyutup yapcam vee yiycem sanirim
Canim sabret biraz sağlıklı yaşıyoruz sayfasinda Karadut lu dondurma tarifi verilecek bende onu bekliyorum....
Dün biraz çık dondurma yedim yemez olaydım. ..3 gibi Karnım açıktı ..normalde 5 olur du acikmazdim. ..

Back