- 5 Nisan 2012
- 307
- 112
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok özür dileyerek söylüyorum ama ben facebook sayfasını bulamadım ocean almak için, rica etsem link verirmisniz??
sinem33 bilseydim cevaplardım datlım ama maalesef
arkadaşlar bugün ikinci günüm.
dün ilk günümdü ve çok yoğun bir gün olmasına rağmen her şey güzeldi.
ama bugün evdeydim ve bakın neler yaşadım.
sabah geç kaktım çünkü sabaha karşı uyudum. normalde erkenciyimdir. bugün 11 de 1 kupa limonlu ılık su içtim. Hemen arkasından çörekotu ve ketentohumu karışımdan 1 tatlı kaşığı ağzıma atıp su ile içtim.
kahvaltıda domates-biber-salatalık, 10 ceviz, bir avuç köy peyniri, bir avuç kadar fındık ve çay vardı.
arada türk kahvesi, 1,5 litre kadar su ve narçiçeği-karanfil-tarçından oluşan bitki çayı yapıp içtim.
saat 16.30 da gözlerim kararmaya başladı elim ayağım titredi yarım çay bardağı yayık ayran ki kıvamı su gibi onu içtim.
yarım saat daha durabildim. normalde 19'da yemeliydim akşam yemeğini dayanamadım midem kazındı 17'de yedim. ama nasıl yemek kıtlıktan çıkmış gibi bir büyük tabak salata ve bir büyük tabak kuru fasulye ve turşu yedim tokluk hissim alt üst oldu resmen.
niye böyle oldu ya direk iki öğünden başladım diye mi ??
yoksa fındık az diye kıyamayıp azar azar yediğimden mi (1 çay bardağı olmalı normal şartlarda) ??
bir de SAĞLIKLI YAŞIYORUZ da hani GI düşük olsa da fazla yemek yine aynı hesaba geliyor demişti Okan bey, ben çok yiyorum diye düşünerek azalttım porsiyonlarımı doyuyorum ama eski kahvaltılarım gibi tıka basa değil bu doğru mu ??
size de böyle oldu mu ne olur yardım edin da çok üzüldüm nerde yanlış yaptım ??
ballim sayfanın adı şu "Sağlıklı Yaşıyoruz" özelden link atıyorum sana
facebook arama motorun a yazınca çıkıyor canım link yasak buradaçok özür dileyerek söylüyorum ama ben facebook sayfasını bulamadım ocean almak için, rica etsem link verirmisniz??
D vitamini kan tahlılıyle yapılıyor,,,D vitamini yükselmeye başlayınca K takviyesi gerekiyoryine bir sorum var herkese. vitaminlerin de omega 3 kadar önemli olduğu belirtiliyor birçok yerde. özellikle d ve k vitamininin. Kan tahlili yaptırıp bu oranlara bakmamız mı gerekiyor?? sizlerin aldığı vitamin takviyeleri var mı??
Canım yumurta yememissin..2 tane yumurta ye çok tok tutuyor...
tatlım öncelikle 2 yumurta mutlaka yemelisin kahvaltıda. yoksa doyman hele hele 5-6 saat durman mümkün olmaz.
Ayrıca deneyimlerimden yola çıkarak söylemem gerekiyor ki kuru fasülye nohut gibi glisemik indeksi 40-42 olan besinleri özellikle diyetin ilk dönemlerinde tüketmemelisin. Üstelik büyük bir porsiyon asla. Bu aralar insülin direncini adam edecek olan besinleri tercih etmeni öneririm, listelerini ona göre yap bence. türlü, karnabahar, et, balık gibi. kolay gelsin.
Supersin canim tam ga devam tartilmak onemli degil kendini fark etmek onemli bence kacamakta yapma daha iyi vericeksin takipdeyim seniİki aydır karatay usulü besleniyorum. Size kilo bildirimi yapmiycam.. Aslinda bu beni cok olumsuz etkiliyo ogrensem ne gaza gelirdim ...Ama bacaklarıma taktiğim kemerler iki delik azaldı Şunu söyliyim Sabah 10 bucuk 11 gibi kahvaltı yapiyorum..5 6 gibi acıktım mi acaba diye düşünüyorum ..6 buçuk gibi tedavim olduğu için mecbur önceden yiyorum...Yani acikma hissim kayboldu yahuuu Birde artık ne yesem uzun uzun çiğnemeden yutamiyorum..Önceden loppadanak mideye yolluyordum. ..Şimdilik iyi gidiyor.. Ama bazen kaçamaklarım oluyoDisari çıktığımda biraz hamur işi kaçıyor. .Ama tatlı değil. ...Gül abla çantaları yollayabilirsin
İki aydır karatay usulü besleniyorum. Size kilo bildirimi yapmiycam.. Aslinda bu beni cok olumsuz etkiliyo ogrensem ne gaza gelirdim ...Ama bacaklarıma taktiğim kemerler iki delik azaldı Şunu söyliyim Sabah 10 bucuk 11 gibi kahvaltı yapiyorum..5 6 gibi acıktım mi acaba diye düşünüyorum ..6 buçuk gibi tedavim olduğu için mecbur önceden yiyorum...Yani acikma hissim kayboldu yahuuu Birde artık ne yesem uzun uzun çiğnemeden yutamiyorum..Önceden loppadanak mideye yolluyordum. ..Şimdilik iyi gidiyor.. Ama bazen kaçamaklarım oluyoDisari çıktığımda biraz hamur işi kaçıyor. .Ama tatlı değil. ...Gül abla çantaları yollayabilirsin
Cigneme hareketi olmadigi icin problem yok tabi kahve sekersizse bende tam bir turk kahvesi bagimlisiyim problem yok yaniTeşekürler Asiye. ..Bana acil yardım yanlış mi yapıyorum acaba?Türk Kahvesi ni çok severim..Her gün içiyorum. .fincanın dibinde koyu kismida içiyorum. .Katı telve kalıyo tabii..leptin etkilenirmi bu koyu kismida icmemden?
Peki d vitamini için hangisi kullanmalıyız. .sua doktora gitme şansım yok..ayda iki kes dışarı çıkıyorum ondan yüksek olacağını sanmıyorum alıp kullansam olurmu acaba?
süpersin canım...inşallah daha çok faydasını göreceksin...D vitamini ile ilgili soruları face book ta karatay diyeti ile sağlıklı ve uzun yaşıyoruz sayfası var oradan sorabilirsin....zamanla kaçamklarında azalacak ...İki aydır karatay usulü besleniyorum. Size kilo bildirimi yapmiycam.. Aslinda bu beni cok olumsuz etkiliyo ogrensem ne gaza gelirdim ...Ama bacaklarıma taktiğim kemerler iki delik azaldı Şunu söyliyim Sabah 10 bucuk 11 gibi kahvaltı yapiyorum..5 6 gibi acıktım mi acaba diye düşünüyorum ..6 buçuk gibi tedavim olduğu için mecbur önceden yiyorum...Yani acikma hissim kayboldu yahuuu Birde artık ne yesem uzun uzun çiğnemeden yutamiyorum..Önceden loppadanak mideye yolluyordum. ..Şimdilik iyi gidiyor.. Ama bazen kaçamaklarım oluyoDisari çıktığımda biraz hamur işi kaçıyor. .Ama tatlı değil. ...Gül abla çantaları yollayabilirsin