çiğneme yapıldığı için leptin bozulurarkadaşlar bugün sabah 11.30 da kahvalti yaptım 17.15 de cacık yedim 20.00 da akşam yemeği yedim.
ara ogun yani cacıktan sonra 4-5 saat beklemem gerekiyor mu
tebrıkler canım...kaçamak demek insulin direncinin kırılmaması demek oda kaçamak coğalırsa verdıgın kg ları gerı alabılırsınBaşlangıç tarihi: 20.01.2015
Başlangıç kilo:61.1
Bu hafta:59.8
Fark:-1.3 kg
Spor:var öğlenleri genelde yarım saat sahilde hızlı tempo yürüyorum.
Boy:1.61
Hedef:ilk hedef 58 ikinci 54-55 kg
bakalım devam edebilecek miyim ama etcem bari yapmışken 1 ay yapımarada kaçamaklarım oluyo 1 dilim yaşpasta gibi ama en azından vucüdumun toparlandığını hissediyorm şişliğim gidiyo görülüyo....:)
15gunde 4.5kilomu yani super odemin coktu demekki 4.5gun hepsi kilo degil ama tabiki tebrikler superMerhaba hanımlar ben 15 mayıstan beri karatay ile besleniyorum. Yaklaşık olarak bugü 70 500 gram çıktım tartıda başlangıç 75 kilogram idim
evet haklısın dün makarna kaçamağı yaptım 60.3 kg olmuşum neyse bn devam ediyim 1 ay bari şu balık eti görüntümden artık kurtulmak istiyormtebrıkler canım...kaçamak demek insulin direncinin kırılmaması demek oda kaçamak coğalırsa verdıgın kg ları gerı alabılırsın
harika tamamen uydunuz sanırım karataya ne güzel keşke bn de verebilsem bi 4,5 ...ne güzel olurdu neyse hayırlısı bakalım..:)Merhaba hanımlar ben 15 mayıstan beri karatay ile besleniyorum. Yaklaşık olarak bugü 70 500 gram çıktım tartıda başlangıç 75 kilogram idim
Devam canım HarikasınBaşlangıç tarihi: 01.04.2015
Başlangıç kilo:71.3
Geçen hafta: 65.3
Bu hafta:65.1
Fark:-200
Toplam fark:6.200
Spor:yok
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 62 sonraki 58 ama değişebilir:)
sonuç olarak tam 2 ayda 6.200 vermiş oldum
ama haftalardır bu kilolardayım o yüzden çıldırıcam!!!
ama yinede mutluyum şöyle ki 6 kilo ciddi fark ettirdi ve herkes küçüldüğümü söylüyor:):) e bu da beni çok mutlu ediyor tabi. ama kilo verdikçe motivasyonum arttığı için bu aralar sıkıya girmem lazım. spor yapıp akşamları en geç 7 de yemeliyim, bakalım başarabilecek miyim?!
Canim sabret biraz sağlıklı yaşıyoruz sayfasinda Karadut lu dondurma tarifi verilecek bende onu bekliyorum....Ama gercekten sinirim bozuluyo artik 72 de kaldm regl oldugum icin olabilirmi.canim cok tatli istiyo.oglumu uyutup yapcam vee yiycem sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?