• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Herkese Merhabalar :KK68:yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
Bugün bildirim günü ama pek bi bildirim yapılmamışş :KK43: :KK43:
Benim Bildirimimim:KK54:
Rumuz:zeze_35
Geçen Hafta: 57.5
Bu hafta: 56.8
Fark : 700 gr :KK76::KK76::KK76:
Spor: hergün yürüyüş
Hedef: ilk hedef 54 ikinci hedef 52

Herkese İyi haftalar olsunn...:KK36::KK36::KK36:
maşşallah sana canım :KK9:

merhabalar
bu hafta biraz daha iyi gibi ama bugün tartılamadım dünkü tartı değerim
Başlangıç tarihi:07/05/2015
Başlangıç kg:65
Geçen hafta:64,3
Bu hafta:63,7
Fark:-600
Toplam fark:1,300
Beden:42
Spor: pek yok şu sıralar
Boy:1.70
Hedef:ilk hedef 62 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:0.933

Selam bende yeni sayilirim arada kaçamaklarım da oldu ama yine de iyi gidiyorum sanirim
Baslangic tarihi 20/05/2015
Baslangic kg 73.5
Bu hafta 72.8
Fark 700 gr
Beden 40
Hedef 65
Spor hemen hemen hergun yuruyus 40dk
Boy 168
Yas 28

Bugun superdi ama aksam 1 cikolatali gofret 1 koca tost kacirdim cooook pismanim ama yarin son hiz devamm

edaletun bu mu dünyaaaa :110::KK61:
bugün tüm gün dışarda idim, festival idi yemekler yemekler...
tam bir nefis muhasebesi :KK57:
eve geldim ki bizimkiler durdular durdular diyete girdiğim ilk gün eve alışveriş yapmışlar ya:mad:
dondurmalar çekirdekler :KK34:
ama hayır tek lokma yemedim bugün ilk gün taviz vermek yok:cool::KK37:
bu kilolar gitmeli ve gidecek de bu son diyet ey midem artık hep karatay vuhuuu
:KK55:

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum allah daim etsin ben +lardayim kabizlik buyuk sikinti eski kilomdan 700gramm falzla cikiyorum kabizlik sorununu cozemiyorum migde bulantilari cok oluuo karataya uyamiyorum sabah kahvaltilarim okey ama leptini surekli engelliyorum cunku agzima bosey atmasam migdemo yatistiramiyorum yemek yiyorum sonra bulantidan duramiyorum kendimi kaldiramiyorum ruh gibi kusmuyorum ama cokta rahat degilim sanirim buda kilo aldiracak bana

Bide gribimki sormayin gitsin....hersey birbirine karistirdi bise ertesi gun ev boyanicak napicagini nasil yapicagimi bilmiyorum

Herkese Merhaba...
arkadaşlar yine liste yok ya müsait olan listeyi yapsın ben yapacaktım ama bu hafta çok yoğunum ya da yeniden bi liste yapma sırası düzenleyelim ne dersin Gül Hanım ne yapalım :( : (

10155181_10152380414567718_9057838463270556233_n[1].png

Herkese Merhaba...
arkadaşlar yine liste yok ya müsait olan listeyi yapsın ben yapacaktım ama bu hafta çok yoğunum ya da yeniden bi liste yapma sırası düzenleyelim ne dersin Gül Hanım ne yapalım :KK43: : (
listeyi düzenliyoruz üyeler kaybolmaya baslıyor zor bısey degıl kı bu lıste eskıyı kopyalayıp ustunde zueltma yapılacak, eskiden bir sürü kişininkini her hafat farklı smilelerle süsleyerek yapardık tek tek isimleri not alırdık ona ragmen zor gelmezdı...şimdi 3-5 kişi var yapan yok :(

merhabalar
bu hafta biraz daha iyi gibi ama bugün tartılamadım dünkü tartı değerim
Başlangıç tarihi:07/05/2015
Başlangıç kg:65
Geçen hafta:64,3
Bu hafta:63,7
Fark:-600
Toplam fark:1,300
Beden:42
Spor: pek yok şu sıralar
Boy:1.70
Hedef:ilk hedef 62 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:0.933
tebrıkler canım

Selam bende yeni sayilirim arada kaçamaklarım da oldu ama yine de iyi gidiyorum sanirim
Baslangic tarihi 20/05/2015
Baslangic kg 73.5
Bu hafta 72.8
Fark 700 gr
Beden 40
Hedef 65
Spor hemen hemen hergun yuruyus 40dk
Boy 168
Yas 28

Bugun superdi ama aksam 1 cikolatali gofret 1 koca tost kacirdim cooook pismanim ama yarin son hiz devamm
kaçamaklara regmen kg verılır ama nasıl verılır hedef kg ya gelınce kaçamaklar artmaya baslar ve kg lar gerı gelır...ınsulın dırencı kırıladıkca alınır verılır

buda kaçamaklar için:KK11::KK11:

edaletun bu mu dünyaaaa :110::KK61:
bugün tüm gün dışarda idim, festival idi yemekler yemekler...
tam bir nefis muhasebesi :KK57:
eve geldim ki bizimkiler durdular durdular diyete girdiğim ilk gün eve alışveriş yapmışlar ya:mad:
dondurmalar çekirdekler :KK34:
ama hayır tek lokma yemedim bugün ilk gün taviz vermek yok:cool::KK37:
bu kilolar gitmeli ve gidecek de bu son diyet ey midem artık hep karatay vuhuuu
:KK55:
:KK9::KK9::KK9:

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum allah daim etsin ben +lardayim kabizlik buyuk sikinti eski kilomdan 700gramm falzla cikiyorum kabizlik sorununu cozemiyorum migde bulantilari cok oluuo karataya uyamiyorum sabah kahvaltilarim okey ama leptini surekli engelliyorum cunku agzima bosey atmasam migdemo yatistiramiyorum yemek yiyorum sonra bulantidan duramiyorum kendimi kaldiramiyorum ruh gibi kusmuyorum ama cokta rahat degilim sanirim buda kilo aldiracak bana
geçmiş olsun cnm,,,

Allah yardımcın olsun,,sakın boşta bulunup bişey kaldırma dikkat et kendıne ..ben 1,5 aylık hamıleyken mini fırını kaldırdım bebek düştü dikkatli ol cnm...bu aylar tehlıkelı

geçmiş olsun cnm,,,

Allah yardımcın olsun,,sakın boşta bulunup bişey kaldırma dikkat et kendıne ..ben 1,5 aylık hamıleyken mini fırını kaldırdım bebek düştü dikkatli ol cnm...bu aylar tehlıkelı
Aaaaaaaa mini firindanmi oldu uzuldum abla insallah bisey olmaz allaha emanet

merhabalar herkese, wallahi sayfamızı açtığımda okumadığım bildiriler birikmiş olduğunda nasıl seviniyorum anlatamam:):) kaderdaşlarımdan haber almak hem kendimi eleştirmek hemde doğru yanlışları en kolay yoldan öğrenmek açısından bana çok faydalı oluyor, çok teşekkür ederim.

Benim yine bir sorum var. Nohut, kuru fasülye, bezelye gibi serbest görünen ama glisemik indeksi 50 nin altında olmasına rağmen sınırlı tüketilmesi gereken besinler varya, işte onların porsiyonu ne olmalı, hiç yemesek mi veya yediğimizin ertesi günü vücut su toplar mı???

Back