- 29 Ocak 2015
- 199
- 319
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim icinde tatlandirici oldugu icin bozuyo hemen ogun arkasina fircalamak lazimBiraz saçma ama diş fırçalamak leptini bozar mı?
Hadi ya.bu leptinde herseye bozuluyo valla.benimde bi sorum var.bezelye yemegi yapcamda yarın.bezelye yasak degil dimi.havuc koymiycam icine zaten pismis havuc yasak diye ama bezelyeyi bilemedimCanim icinde tatlandirici oldugu icin bozuyo hemen ogun arkasina fircalamak lazim
çiğneme yapmak leptini bozuyor cnmbu arada saçma gelebilir ama gül abla o zaman sakız da mı çiğnemiyoruz?? sonuçta çiğneme olayı leptini etkiliyorsa
Ayyyy iyi bari gelsi bir an once abla arzu SENI COK OZLEMIS DERMISIN
bezelye de nısasta var cnm yemıyoruzHadi ya.bu leptinde herseye bozuluyo valla.benimde bi sorum var.bezelye yemegi yapcamda yarın.bezelye yasak degil dimi.havuc koymiycam icine zaten pismis havuc yasak diye ama bezelyeyi bilemedim
tebrıkler canımHerkese gunaydinnn:) bişey sorcam ben ilk kez omega kullanicam ocean aldım ne zaman kullaniyoruz bide bir mi alıyoruz ikimi
Hadi günün ilk bildirimide benden gelsin
Başlangıçtarih10.02.2015
Başlangıç kilo:69.2
Geçen hafta63.2
Bu hafta:62.5
Fark:-700
Toplam fark:6.700
Spor:2 gün plates
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 60 sonraki 55
O kadar kacamaga rağmen - 700 düşünün önceden ne kadar kötü besleniyormusum
bezelye de nısasta var cnm yemıyoruz
ablacım nerde kampanya benim de ocean almam lazımarkadaşlar vitaminler ve yağlarda kampanya başladı indirim var...
Biraz saçma ama diş fırçalamak leptini bozar mı?
Arkadaslar çok teşekkür ederim benimde bu macun meselesi aklıma geldi ama bisey olmaz diye gecistirmistim....dikkat edicem kesinlikle...Canim icinde tatlandirici oldugu icin bozuyo hemen ogun arkasina fircalamak lazim
arkadaşlar herkese merhabaa :)
ben de geldim..
hepinize güzel, enerjik ve de musmutlu pazartesilerrrr :)
uzun süredir sizi takip ediyorum.
Karatay kraliçemin iki kitabını da aldım okuyorum.
ama bir soru takıldı aklıma.
iki öğün besleniyorum. bu iki öğün arası leptin bozulmasın diye bir şey yemiyorum ya peki neler içebilirim ?.
türk kahvesi, maden suyu, bitki çayları ki aktardan alınmış yeşil çay, biberiye, nar çiçeği, tarçın. zencefil bir sürü bitkilerim var. evet bir çaykoliğim :)
cevap verirseniz sevinirim.
merhaba canım arkadaslar cevap vermıslerarkadaşlar herkese merhabaa :)
ben de geldim..
hepinize güzel, enerjik ve de musmutlu pazartesilerrrr :)
uzun süredir sizi takip ediyorum.
Karatay kraliçemin iki kitabını da aldım okuyorum.
ama bir soru takıldı aklıma.
iki öğün besleniyorum. bu iki öğün arası leptin bozulmasın diye bir şey yemiyorum ya peki neler içebilirim ?.
türk kahvesi, maden suyu, bitki çayları ki aktardan alınmış yeşil çay, biberiye, nar çiçeği, tarçın. zencefil bir sürü bitkilerim var. evet bir çaykoliğim :)
cevap verirseniz sevinirim.
indirim karatay diyeti ile sağlıklı ve uzun yaşıyoruz sayfasında face book taablacım nerde kampanya benim de ocean almam lazım
harıkasın canııııımmmmSelam rumuzum değişti cirkinördek30 ben.
Geçen haftaki tartı felaketini toparlamaya çalıştım çat pat
Yeni hedef belirledm kendime motivasyon için: ramazan bayramına kafar altı kilo verip 62 olmak
Başlangıç tarihi: 19.01.2015
Başlangıç kilo:80.8
Geçen hafta: 69.5
Bu hafta:68.1
Fark:-1.4 kg
Toplam fark:-12.7 kg
Spor:yok
Hedef:ilk hedef 65 ikinci 55 kg
hadı bakalım hayırlısıvira bismillah ilk bildirimim
Başlangıç tarihi: 25.05.2015
Başlangıç kilo:76.6
Geçen hafta:-
Bu hafta:-
Spor: Sabahları 20 dk egersiz, akşamları 30 dk yürüyüş
Boy:1.61
Hedef:ilk hedef 61 sonraki 50 !
rumuzun basını okudugum ıcın sen yazmasn farketmeyecektım :)Selam rumuzum değişti cirkinördek30 ben.
Geçen haftaki tartı felaketini toparlamaya çalıştım çat pat
Yeni hedef belirledm kendime motivasyon için: ramazan bayramına kafar altı kilo verip 62 olmak
Başlangıç tarihi: 19.01.2015
Başlangıç kilo:80.8
Geçen hafta: 69.5
Bu hafta:68.1
Fark:-1.4 kg
Toplam fark:-12.7 kg
Spor:yok
Hedef:ilk hedef 65 ikinci 55 kg