maşşallah sana canımHerkese Merhabalaryeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
Bugün bildirim günü ama pek bi bildirim yapılmamışş
Benim Bildirimimim
Rumuz:zeze_35
Geçen Hafta: 57.5
Bu hafta: 56.8
Fark : 700 gr
Spor: hergün yürüyüş
Hedef: ilk hedef 54 ikinci hedef 52
Herkese İyi haftalar olsunn...
Ayyyyyyy yaziyi okudum kendime acidim walla gunahhhh bana
teşekkürler Gül Hanım inş bu sefer vercem kilolarımaşşallah sana canım
listeyi düzenliyoruz üyeler kaybolmaya baslıyor zor bısey degıl kı bu lıste eskıyı kopyalayıp ustunde zueltma yapılacak, eskiden bir sürü kişininkini her hafat farklı smilelerle süsleyerek yapardık tek tek isimleri not alırdık ona ragmen zor gelmezdı...şimdi 3-5 kişi var yapan yokHerkese Merhaba...
arkadaşlar yine liste yok ya müsait olan listeyi yapsın ben yapacaktım ama bu hafta çok yoğunum ya da yeniden bi liste yapma sırası düzenleyelim ne dersin Gül Hanım ne yapalım: (
tebrıkler canımmerhabalar
bu hafta biraz daha iyi gibi ama bugün tartılamadım dünkü tartı değerim
Başlangıç tarihi:07/05/2015
Başlangıç kg:65
Geçen hafta:64,3
Bu hafta:63,7
Fark:-600
Toplam fark:1,300
Beden:42
Spor: pek yok şu sıralar
Boy:1.70
Hedef:ilk hedef 62 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:0.933
kaçamaklara regmen kg verılır ama nasıl verılır hedef kg ya gelınce kaçamaklar artmaya baslar ve kg lar gerı gelır...ınsulın dırencı kırıladıkca alınır verılırSelam bende yeni sayilirim arada kaçamaklarım da oldu ama yine de iyi gidiyorum sanirim
Baslangic tarihi 20/05/2015
Baslangic kg 73.5
Bu hafta 72.8
Fark 700 gr
Beden 40
Hedef 65
Spor hemen hemen hergun yuruyus 40dk
Boy 168
Yas 28
Bugun superdi ama aksam 1 cikolatali gofret 1 koca tost kacirdim cooook pismanim ama yarin son hiz devamm
edaletun bu mu dünyaaaa
bugün tüm gün dışarda idim, festival idi yemekler yemekler...
tam bir nefis muhasebesi
eve geldim ki bizimkiler durdular durdular diyete girdiğim ilk gün eve alışveriş yapmışlar ya
dondurmalar çekirdekler
ama hayır tek lokma yemedim bugün ilk gün taviz vermek yok
bu kilolar gitmeli ve gidecek de bu son diyet ey midem artık hep karatay vuhuuu
geçmiş olsun cnm,,,Kilo veren herkesi tebrik ediyorum allah daim etsin ben +lardayim kabizlik buyuk sikinti eski kilomdan 700gramm falzla cikiyorum kabizlik sorununu cozemiyorum migde bulantilari cok oluuo karataya uyamiyorum sabah kahvaltilarim okey ama leptini surekli engelliyorum cunku agzima bosey atmasam migdemo yatistiramiyorum yemek yiyorum sonra bulantidan duramiyorum kendimi kaldiramiyorum ruh gibi kusmuyorum ama cokta rahat degilim sanirim buda kilo aldiracak bana
ilaçlar fayda vermeye başladı demek kiteşekkürler Gül Hanım inş bu sefer vercem kiloları
Aaaaaaaa mini firindanmi oldu uzuldum abla insallah bisey olmaz allaha emanetgeçmiş olsun cnm,,,
Allah yardımcın olsun,,sakın boşta bulunup bişey kaldırma dikkat et kendıne ..ben 1,5 aylık hamıleyken mini fırını kaldırdım bebek düştü dikkatli ol cnm...bu aylar tehlıkelı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?