• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bişey sormak istiyorum kan ilaci kullanmam lazım nasil kullanabilirim ac karna alsam iki saat kadar bisey yememek lazım yemekten bir iki saat sonra alsam leptini etkiler diye düşünüyorum bu konuda bilgisi olan varmı

imagesCA6FYID5.jpg

Herkese hayırlı cumalar,

2 gündür kaçamaklar yapıyorum ve kendime çok sinirleniyorum.:KK42::KK42: Buradan söz veriyorum kilo verdim diye şımarmayıp kaldığım yerden devam edicem:KK49:

selam herkese ben de yeni katıldım aranıza. 2 gündür karatay diyetini yapmaya başladım. doğumdan sonra üzerime yapışıp kalan 20 kg den kurtulmak istiyorum emzirirken verirsin dediler bebeğim 9 aylık oldu tık yok. ben de diyete başladım. umarım istediğim hedefe ulaşabilirim...herkese de kolay gelsin
aramıza hosgeldınız

emzirirken karatay yapsydın cok cabuk verırdın ,,, olsun zararın neresınden donsek kardır doghum kg ları cabuk gıdıyor yeterkı kurallara uy...karatay bahane kabul etnıyor anında ınsulını gerı donderıyor

Back