Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler canım15 gün oldu 3 kilo vermisim.bir ayda 5 e tamamlansa superrrtt
tebrikler cnm15 gün oldu 3 kilo vermisim.bir ayda 5 e tamamlansa superrrtt
sana da hayırlı cumlar canımHerkese hayırlı cumalar,
2 gündür kaçamaklar yapıyorum ve kendime çok sinirleniyorum. Buradan söz veriyorum kilo verdim diye şımarmayıp kaldığım yerden devam edicem
ilaç emmedikçe leptine zarar vermez cnmBişey sormak istiyorum kan ilaci kullanmam lazım nasil kullanabilirim ac karna alsam iki saat kadar bisey yememek lazım yemekten bir iki saat sonra alsam leptini etkiler diye düşünüyorum bu konuda bilgisi olan varmı
aramıza hoşgeldınızbn d aranıza yeniden katıldım istikrarsızım aslında 5 kilo fazlam var veremiyorm dün başladım 61,1 dim bugün d aynı bakalım yarın n olcak?artık şu üstümdeki 5-6 kilo yükten kurtulmak istiyorum.
saliha şifresini kaybetmiş.... face den senin hamile olduğunu yazdım çok sevindi şifre alıp gelecek canımSaliha nerelerdesin sen ja bor gittin pir gittin
aramıza hosgeldınızselam herkese ben de yeni katıldım aranıza. 2 gündür karatay diyetini yapmaya başladım. doğumdan sonra üzerime yapışıp kalan 20 kg den kurtulmak istiyorum emzirirken verirsin dediler bebeğim 9 aylık oldu tık yok. ben de diyete başladım. umarım istediğim hedefe ulaşabilirim...herkese de kolay gelsin
Teşekkürler gul abla bu arada ben soylemeye utanıyorum ama şu çantalar dan bikaç tane de benim kafama lazımilaç emmedikçe leptine zarar vermez cnm
Ayyyy iyi bari gelsi bir an once abla arzu SENI COK OZLEMIS DERMISINsaliha şifresini kaybetmiş.... face den senin hamile olduğunu yazdım çok sevindi şifre alıp gelecek canım
Sagol canim allah isteyen herkese versin insallah saglikli sihhatli bir sekildearzucuk25 hayırlı uğurlu olsun bebeğin tatlım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Evet canim etkiliyo malesefbu arada saçma gelebilir ama gül abla o zaman sakız da mı çiğnemiyoruz?? sonuçta çiğneme olayı leptini etkiliyorsa
teşekkr ederm.aramıza hoşgeldınız