• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bu tarz diyetleri buraya yazmayin kimsenin kafasini karistirmayin tehlikeli isler 5gunde vucudtaki suyu atarsin yarali maddeleri disari atarsin
Bu tarz diyetleri buraya yazmayin kimsenin kafasini karistirmayin tehlikeli isler 5gunde vucudtaki suyu atarsin yarali maddeleri disari atarsin
Cok arastirdim 2 kerede denedim.bi sıkıntıda yasamadim.ben yaptigimi soyledim ayrıca.herkesin akli mantigi var.istemeyen yapmaz.

Yani kilo veremeyince yapiyorum.5 gunluk bi diyet zaten 5 günde de yaklaşık olarak 3 kilo veriyorum birinci gün sadece haşlanmış patates ikinci gün sebze üçüncü gün et tavuk veya balık dördüncü gün meyve beşinci gün yumurta gün boyu sadece aynı şeyi yiyoruz.5 gunde 5 kilo diyeti diye yazip daha detayli ogrenebilirsin.karataya donunce gine eski hizimda kilo veriyorum
Tesekkurler

Gul abla bugun kan sonuclari belli oldu ve cok guzel haberler aldi,
5haftalik hamileyim
kansizligi, cok vardi suan muthis durumdyim
kolestrol yerlerde
tansiyon 13-7
genel durumum cok iyi karatay sayesinde
FINDIK FISTIK CITIR CITIR HEM KAN YAPAR HEM ISITIRRRRRRRRRR
INSULIN SUAN YUKSEK OLURMUS HAMILELIKTEN DOLAYI ABLA KAHVALTIMI COK GUZEL YAPIYORUM AMA AKSAM BUGUN BOZDUM ANNEM BASIMIN ETINI YIYO BOYLE OLMAZ SUNU YE BUNU YE PAZARTESI ANNEM GIDIYO DAHA DIKKATLI YAPCAM INSALLAH

Arkadaslar bende çarpıntı dan dolayi Kardiyolojiye gittim. .doktor aksamlari sadece sebze olmaz sabaha kadar acikirsin dedi.kansizligim var bu ikisinden dolayi dedi...kanım yavaş yükseliyor. .sabahları keçiboynuzu özü alsam bir kaşık olurmu acaba

Arkadaslar bende çarpıntı dan dolayi Kardiyolojiye gittim. .doktor aksamlari sadece sebze olmaz sabaha kadar acikirsin dedi.kansizligim var bu ikisinden dolayi dedi...kanım yavaş yükseliyor. .sabahları keçiboynuzu özü alsam bir kaşık olurmu acaba
Pekmezi bilmiyorum gul abla cvplar ama benimde cok kansizligim vardi findik fistik yedik suan kansiLigim yok iyimis sukur fistik yiyorum cogunlukla

Niye oyle cikistin anlamadim....
Herkese cazip gelir 5gunde 5kilo
Cıkışmıyorum arkadaşım.sen arka arkaya uyarılar yazınca cevap verdim.insanlar kendi kararını verir diye.bende sürekli yapan biri degilim ki elbette zararinin oldugunuda biliyorum.daha once karatayla 18 kilo vermistim ama dogumdan sonra eskisi gibi veremeyince sıkılıyorum ve farkli careler bulmaya calisiyorum.anlatabildim umurim

Canim beslenmene dikkatvedip sutunu peynirini etini yogurdunu yedikten sonra abartnaya gerek yok ben hamileyken gebelik diyabeti vatdi inan kahvaltim yumurta peynir zeytin oglen ve aksam 1 butb2 kasik pilav 1 kase corbaydi benim ogunlerim bolcada sut yogurt su yani benm kizim bu beslenmeyle 3.5 kg dogdu ve ben gebeelikten 4 kilo ile kurtuldum yedigin yemek once bebise gidiyor yani fazladan yedigin bebege degil sana yariyor cok yiycem dye kasma kendini karatayi diyet olarak degl ama saglikli beslenme ve kilo almamak icin uygulayabilirsin kitaptaki 3 ogun ve ara oginleryle uygula derm sana bebegin hayrli olsun

kızlar ya üstümde bir rehavet bi tembellik anlatamam, kolumu kaldırmaya mecalim yok:(:( açık konuşmak gerekirse birazda sıkıldım sürekli aynı şeyleri yemekten. dün akşam kaçamak yaptım hedefim 13 kiloydu ve 6.5 kilo verdiğim için ödül olsun dedim, ekler yedim ama hiç keyif almadım, keşke yemeseydim dedim sonradan ama en azından bu tür şeylere dönüş yapmamam ve onları ödül olarak görmemem gerektiğini anladım.

spor yapmam lazım, etim çok sıkıydı şimdi yumuşadı ama popomu kaldıramıyorum bu tembellik durumlarından:( özetle motivasyonumu artıracak önerileriniz var mı acaba???

Yani kilo veremeyince yapiyorum.5 gunluk bi diyet zaten 5 günde de yaklaşık olarak 3 kilo veriyorum birinci gün sadece haşlanmış patates ikinci gün sebze üçüncü gün et tavuk veya balık dördüncü gün meyve beşinci gün yumurta gün boyu sadece aynı şeyi yiyoruz.5 gunde 5 kilo diyeti diye yazip daha detayli ogrenebilirsin.karataya donunce gine eski hizimda kilo veriyorum
sen aralarda bunu yaptığın zaman karatay yapmıs olmuyorsun kı sadece karatay beznerı beslenmıs oluyorsun canım
karatayda bu tur seyler yok bır lokma yanlıs sey yeyınce ınsulın basa doner ..insulın dusmedıkce de verılen kg lar sonradan gerı alınır..

yaptığın çok yanlış canım... sen karatayı sadece zayıflamak için yapıyorsun sağlık için değil

TE="gul_0663, post: 41040843, member: 142560"]internetten cnm...bazen indirimler oluyor
ben de internetten ocean aldim indirimli idi. Bi de a101 de toz seklinde kefir mayasi var ama dogal mi bilmiyorum. Ayrıca bu omega yi ictigumiz saat onemli mi. Bir de sysu sadcee sıcak su ile yapılan Türk Kahveleri var ya shazili falan onlar içilebilir mi şekersiz[/QUOTE]
cevrenden bulursan daha ıyı kefiri ..unıversıtelerde 35 tlden baslşıyor fıatlar ve dogal

omega 3 an yaglı yenen yemk ustune ıcılmelı ben aksam yemegı ustune ıcıyorum

işlenmiş kahve yok

kızlar ya üstümde bir rehavet bi tembellik anlatamam, kolumu kaldırmaya mecalim yok:KK43::KK43: açık konuşmak gerekirse birazda sıkıldım sürekli aynı şeyleri yemekten. dün akşam kaçamak yaptım hedefim 13 kiloydu ve 6.5 kilo verdiğim için ödül olsun dedim, ekler yedim ama hiç keyif almadım, keşke yemeseydim dedim sonradan ama en azından bu tür şeylere dönüş yapmamam ve onları ödül olarak görmemem gerektiğini anladım.

spor yapmam lazım, etim çok sıkıydı şimdi yumuşadı ama popomu kaldıramıyorum bu tembellik durumlarından:KK43: özetle motivasyonumu artıracak önerileriniz var mı acaba???
bu kaçamak için :KK11: karatay da ödül olarak karatay tatlıları yapabilirsin oda insulın dırencı kırılınca ancak

et yumusaması yaglar gıdınce oluyor kalk yuru en azından sıkılaş :)

Gul abla bugun kan sonuclari belli oldu ve cok guzel haberler aldi,
5haftalik hamileyim
kansizligi, cok vardi suan muthis durumdyim
kolestrol yerlerde
tansiyon 13-7
genel durumum cok iyi karatay sayesinde
FINDIK FISTIK CITIR CITIR HEM KAN YAPAR HEM ISITIRRRRRRRRRR
INSULIN SUAN YUKSEK OLURMUS HAMILELIKTEN DOLAYI ABLA KAHVALTIMI COK GUZEL YAPIYORUM AMA AKSAM BUGUN BOZDUM ANNEM BASIMIN ETINI YIYO BOYLE OLMAZ SUNU YE BUNU YE PAZARTESI ANNEM GIDIYO DAHA DIKKATLI YAPCAM INSALLAH
:KK46: hadı bakalım hayırlısı olsun canım..Allah tamamına erdırsın çok sevındım

ıyı kı karatay yaptıktan sonra hamıle kaldın butun degerler cok ıyı bebkte ıyı olacak ınsallah

aman dikkat et canım kımseye uyma bebek saglıklı beslensın hemde fazla kg almamıs ol...:KK36:

sen aksamları proteın almıyormuydun canım ..karatay da proteın agırlıklı beslenmek lazım her aksam et balık tavuk gıbı olsa cok ıyı olur,,, ama ulke genelınde bu her aksam olamyacagı ıcın ben zorlamıyorum baklaguıller ve hayvansal gıdalarla da proteın eksıgı tamamlanabılıyor...örnegın 2 yumurta bır tavuga esıt tavuk bulamayan aksam 2 yumurta daha yesın

keçiboynuzu yok canım sonucta ıcınde seker var... kan ılacı vermedıyse kuruyemıslerle etle yukselır

selam herkese ben de yeni katıldım aranıza. 2 gündür karatay diyetini yapmaya başladım. doğumdan sonra üzerime yapışıp kalan 20 kg den kurtulmak istiyorum emzirirken verirsin dediler bebeğim 9 aylık oldu tık yok. ben de diyete başladım. umarım istediğim hedefe ulaşabilirim...herkese de kolay gelsin

sen aralarda bunu yaptığın zaman karatay yapmıs olmuyorsun kı sadece karatay beznerı beslenmıs oluyorsun canım
karatayda bu tur seyler yok bır lokma yanlıs sey yeyınce ınsulın basa doner ..insulın dusmedıkce de verılen kg lar sonradan gerı alınır..

yaptığın çok yanlış canım... sen karatayı sadece zayıflamak için yapıyorsun sağlık için değil
Evet karatay bir beslenme bicimi olmali.ama ben kahvalti yapamiyorum mesela hafta ici.cok erken gidiyorum işe.mecbur ekmek arasi veya simitle gecistiriyorum.o yüzden bi süre karatay yapip istedigim kiloya dusunce degisiklik yapiyorum açıkcası

:KK46: hadı bakalım hayırlısı olsun canım..Allah tamamına erdırsın çok sevındım

ıyı kı karatay yaptıktan sonra hamıle kaldın butun degerler cok ıyı bebkte ıyı olacak ınsallah

aman dikkat et canım kımseye uyma bebek saglıklı beslensın hemde fazla kg almamıs ol...:KK36:
Ablam cok haklisin ama ben bir irademi kaybettim biran once kendimi frenlemem lazim yiyorum yani bugunde kotu bir oldu yarin insallah sanki yeniden basliyo gibi yapmam lazim

Back