• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Arkadaşlar daha once birisi doğal kefir mayası alabileceğimiz biyer paylaşmisti kim olduğunu hatırlamıyorum bilen varsa tekrar paylasabilirmi

Sen nezamandir yapiyon 71den asagi karataylami indir anlamadim bildirim fark toplam fark 500yazmisin

arzucuk25 arzucuk25 1 Nisan'da kalori hesabıyla başladım 2 hafta öle götürmeye çalışsamda olmadı Karatay'a döndüm. Ama o süreçte de 1 kilodan fazla verdiğim için başlangıç tarihimi 1 Nisan alıyorum. Kısacası 1 Nisan'da başladım ve 20 Mayıs yani bugün sabah tam 50 günde 6.3 kilo vermiş olarak devam ediyorum. Çok ama çok mutluyum. Uzun zamandır bu kilolara inememiştim!!! Geçen bahsettiğim durum ise tamamen ödemmiş:):)

Başlangıç tarihi: 01.04.2015
Başlangıç kilo: 71.3
Geçen hafta: 66.3
Bu hafta: 65.0
Fark: -1.300
Toplam fark: -6.300
Spor:yok
Boy:1.58
Hedef: İlk hedefim 62 sonraki 58

Madem kimseden doğru düzgün ses yok bnim sesim ciksin :)) kendimce verdigim kiloyu az buluyorum yani 3. Haftam bitti ama 2 kilo bile deil verdigim . Cevremde bir sure sonra cok vermeye baslarsin diyen de var sen kilomu aldin diyende :))bence bn anca bi 5 kilo verirsem anlasilacak kilo verdiğim ama olacak dimi sanki bnm verdiklerim bos kiloymus yine basa donecekmisim gibi geliyo sanki odem attim da bi biraksam geri alacam gibi :/
Zarifff Zarifff ben 6 kilodan fazla verdim yinede çevremde kilo verdiğimi farketmeyenler var!! Açıkçası ben bu şekilde verdiğimiz kiloların ödem olarak atıldığına inanmıyorum. Sadece vücudun adaptasyonu için zamana ihtiyacımız var. Ben spor yapamıyorum mesela ilk haftalarda yapıyordum çok sık olmasada ve çok yararını gördüm. Bence biraz hareket etmeye çalışsan hızlanır kilo vermen. Bi arkadaşım Diyetisyenle 20 kilo verdi. Kilosunu korumasına rağmen uzun zamandır görmüyordum ve gördüğümde 3-4 kilo daha mı verdin sen dedim. Hayır, vücut oturuyormuş dedi bana üstelik o spora ve kavitasyona da gitmişti zayıflama sürecinde. O yüzden hedefimize ulaşmak için acele etmememiz gerektiğini düşünüyorum. Kolay gelsin hepimize:)

Selamm.bende basliyorum yarin.suan 74 kiloyum. 1.5 ayda 65e dusmeyi hedefliyorum.sıkı yürüyüs de yapıcam.ya hadi birbirimize gaz verelimm

E evinkuzusu hedefini yüksek tutman sadece moralini bozmana ve zayıflamayınca da sinirlenip kendini yemeye vurmana neden olur bence! 1,5 ayda kaçamaksız bir Karatay ve hergün sporla en fazla 7 kilo verebilirsin bence

Keşke öyle olsa canım
bu hafta berbat gecti k.Validede idik ve Karatay yalan oldu netice altı günde alınan 2,4 kilo!!!!
Bu arada güzel haberine çok sevindim tebrik ederim canım:)

Gül abla bu işi çok iyi biliyor
hiçbişey kaçmıyor gözünden

Ödem de var tabi canım giden kilonun içinde ama önemli olan tartıda eksildiğini görmek
sabret mutlaka netice elde edeceksin
ama sakın kaçamak yapma
bak ben yaptım ne emeklerle verdiğim kiloyu geri aldım...
demek kaçamak ve kg almak o zaman sen bunu hakettin cnm.:KK11: :KK48:

günaydınlar
karatay diyetini biz çok sevdik karataycılar , köyden yumurtamı sütümü tereyağımı da ayarladım oh mis :) Gerçi yaklaşık 7 yıldır sütümüzü köyden alıyoruz onunla yoğurt yapıyoruzda çocuklar için köy yumurtasıda çok aldık fakat biraz büyüdüler diye yumurtayı çok önemsemiyordum. Yumurtayı tereyağınıda sütü aldığımız yerden getirtiyorum artık içim daha da rahatladı . Eh fena değil kiloda veriyorum . Eşim de çok memnun bu durumdan onun vermesi gereken kilosu biraz daha fazla olduğu için daha çabuk gidiyor .
afiyetle yeyin cnm

TE="gul_0663, post: 41040843, member: 142560"]internetten cnm...bazen indirimler oluyor[/QUOTE]
ben de internetten ocean aldim indirimli idi. Bi de a101 de toz seklinde kefir mayasi var ama dogal mi bilmiyorum. Ayrıca bu omega yi ictigumiz saat onemli mi. Bir de sysu sadcee sıcak su ile yapılan Türk Kahveleri var ya shazili falan onlar içilebilir mi şekersiz

Ben arada 5 günde 5 kilo diyeti ile detoks yapıyorum.bu sayede 1 haftada yaklasik 2 kilo verdigimde oldu.bakalim.hedefim yüksek evet farkındayım ama elimden geleni yapicam
Merhabalar bu şok diyetin faydasini gordunuzmu karataya donunce kilo verme hizinizi etkiliyor mu? Ve listeyi yazar misiniz rica etsem

Merhabalar bu şok diyetin faydasini gordunuzmu karataya donunce kilo verme hizinizi etkiliyor mu? Ve listeyi yazar misiniz rica etsem
Yani kilo veremeyince yapiyorum.5 gunluk bi diyet zaten 5 günde de yaklaşık olarak 3 kilo veriyorum birinci gün sadece haşlanmış patates ikinci gün sebze üçüncü gün et tavuk veya balık dördüncü gün meyve beşinci gün yumurta gün boyu sadece aynı şeyi yiyoruz.5 gunde 5 kilo diyeti diye yazip daha detayli ogrenebilirsin.karataya donunce gine eski hizimda kilo veriyorum

Ben arada 5 günde 5 kilo diyeti ile detoks yapıyorum.bu sayede 1 haftada yaklasik 2 kilo verdigimde oldu.bakalim.hedefim yüksek evet farkındayım ama elimden geleni yapicam
Detoks falab tehlike seyler yapmani tavsiye etmem cunku vucudun dengesi boZuluyo yavas git emin adimlarla git

Yani kilo veremeyince yapiyorum.5 gunluk bi diyet zaten 5 günde de yaklaşık olarak 3 kilo veriyorum birinci gün sadece haşlanmış patates ikinci gün sebze üçüncü gün et tavuk veya balık dördüncü gün meyve beşinci gün yumurta gün boyu sadece aynı şeyi yiyoruz.5 gunde 5 kilo diyeti diye yazip daha detayli ogrenebilirsin.karataya donunce gine eski hizimda kilo veriyorum
Bu tarz diyetleri buraya yazmayin kimsenin kafasini karistirmayin tehlikeli isler 5gunde vucudtaki suyu atarsin yarali maddeleri disari atarsin

Back