bende motivasyon olur diye geldim konuya hakikaten herkez zayıflamış kimse bişey paylaşmıyor.Bu topicte niye kimse yok anlamadim herkes zayifladimi napti
zayıflayamayan da cok ama kaçamak yaptıkları ıcın gelemıyor bazıları :)bende motivasyon olur diye geldim konuya hakikaten herkez zayıflamış kimse bişey paylaşmıyor.
ayyyy canım yenı gordum çok sevındım hakkında hayırlısı olsun...Slm gul abla hamileyim bugun saglik ocagina gttim test yaptilar pozitif cikti ama doktor emin olmk icin kan testi istedi aacikcasi bukadar kilo vermisken bidaha kilo alacak olmam beni uzdu simdi ben napacam nasil beslenecem yine aralard hic bisey yemiyemmmi leptinn calismasi icin yoksa yaasak gidalardan uzak durarakmi beslenecem
fıstık ıkısıde oluyor ama çiğArzucuk Rabbim sağlıkla kucağında göstersin ins...
Gül abla kuruyemiş yemeliyiz ya ben fındık ve ceviz yiyorum. Fıstık hangisi kabuklu fıstık mi antep fıstığı mi?kabuklu fıstıksa eger çok kalori var diye biliyorum bende hiç hareket yok ya yemesem daha doğrumu olur ..
aynen canım doğru yoldayızBen geçen gün tanıştığım birinden bahsetmek istiyorumki ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu hatırlayalım!!! Tanıştığım bayan 26 yaşında balık eti görünümündeydi. Diyette olduğunu söyledi özel spor hocası tutmuş kendine yoğun bir spor programı yapmış kendine harfi harfine listeler falan. Ben de ne gerek var dedim, ben karatay yapıyorum 5 haftada 5 kilo verdim dedim. Haklısın karatay zaten sağlıklı beslenme prensiplerini temel edinmemizi sağlıyor ama ben korkuyorum dedi!!!! Meğerse kız popüler gibi görünen tüm diyetlere töbe etmiş. 2,5 ay uyguladığı Dukan diyeti sonucunda 20 kilo vermiş ama gelin görünki hastanelik olmuş, verdiği kiloları hızlı bir şekilde almaya başlamış ve bu da psikolojisini bozmuş!!! Kısacası belki az, belki yavaş kilo veriyoruz belki biraz moralimizi bozuyoruz zaman zaman ama doğru yoldayız:):)
Gul abla sen bi cvp vermedin bende bisey yapamiyom kahvaltiyi yapiom3saat gecmeden migdem kaziniyo duramiyorum
acıkınca meyve yok cnm..ayran yada ayran kuruyemiş .erken kalkanlar yemk tarzı yıyebılır ama sen 10 da kk yapıyorsun yemğe gerek yokBenim de sorum bınunla ilgili aslında! Bilen varsa yardım ederse sevinirim. Sabah kahvaltıyı 10 da yaptığım oluyor. Bu durumda 15-16 gibi acıkıyorum. Bazen gerçektwn acıkıyorum yoğurt kuuyemiş meyve vs yiyorum bazende akşam 19.00 a kadar bekliyorum. Yani 9 saat tam açlık! Bu yararlı mı zararlı mı? Vücut kıtlık sinyali olarak algılayıp yağ depolamaya çalışır mı?? Tamam yemekten 4 saat sonra leptin devreye giriyor ama etkinliği ne kadar sürüyor yardımcı olabilirmisiniz bana??
ay kıyamam sana canım ya kaç gündrü işim çoktu gşremedim kusura bakma.... kahvaltını tam yap farklı bişey yeme acıkmazsın 4 saatten sonra yiyebilirsinGul abla sen bi cvp vermedin bende bisey yapamiyom kahvaltiyi yapiom3saat gecmeden migdem kaziniyo duramiyorum
tebrıkler cnmHerkese gunaydinnn:)
Başlangıç tarihi:28.04.2015
Başlangıç kilo: 70.8
Geçen hafta:69.6
Bu hafta: 68.9
Fark:-700
Toplam fark:-1.9
Spor:Leslie 3 mil
Boy:166- 68
Hedef:58
Bigun 67 yi gorursem zayiflamaya basladigima inanicam inşallah:)
tebrıkler cnmGünaydınlar , iyi haftalar
bu hafta adet durumları dolayısıyla kilo veremedim çokda canım spor yapmak istemedi .Ama tatlı
olayı ilginç bir şekilde krize sokmadı beni arada az biraz tahin helvası yedim okadar . Haftaya daha iyi kilo veririm inşallah
Rumuz:_ezelneva_
Başlangıç tarihi:07/05/2015
Başlangıç kg:65
Geçen hafta:64,4
Bu hafta:64,3
Fark:-100
Toplam fark:700
Beden:42
Spor:leslie 3-ama bu hafta yapamadım
Boy:1.70
Hedef:ilk hedef 62 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:0.155
selam canım tekrar hosgeldınHerkese Günaydın....
Uzun bi aradan sonra burdayım kızım hastalandı hatırlarsanız onunla uğraştık şimdi iyi şükür bu arada kendi kendime kilo veremediğim için diyetisyene gittim kansız çıktım istediğin kadar dikkat et veremezsin bu zamana kadar kendini boşuna yormuşsun dedi ilaca başladım bakalım artık bunu biliyordum aslında Canan Hoca da söylüyor ama bu kadar etki edeceğini düşünmemiştim sonuçları size de yazarım :) :) herkese kolay gelsinn iyi haftalarrr
sen karatayın hamileler için olan kitabını mutlaka almalısın canımGunaydin kizlar zezecim gecmis olsun canim kilo veren herkesi tebrik ediyorumm ben bildirim yapmycam hem adet olmadim onun siskinligin bide baska bir siskinlik var tartilmadim tartilsam kesin 5kilo fazla cikarim cok sisimm gabizlik ust duzeyde bu hafta doktora gittim kan tahlili kesin emin olmak icin sonuclar yarin 19mayis oldugu icin ertesi gune kaldi karatay beslendigimi soyledim kendisi bana diyet gibi dusunme karatay karbonhidrttan uzak duran bir beslenme sekli dedi devam edebilecegimi soyledi ac kalmamak sarti ile acikinca ayran sut yogurt gibi gecistirecegim cunku butun kiloyu geri almak istemiyorum
tebrıkler cnmBaşlangıç tarihi: 01.04.2015
Başlangıç kilo: 71.3
Geçen hafta: 66.8
Bu hafta: 66.3
Fark: -500
Toplam fark: -5.00
Spor:yok
Boy:1.58
Hedef: İlk hedefim 62 sonraki 58
kızlar ama çok ilginç birşey oldu nedenini sormak istiyorum size. 16 Mayıs Cumartesi 65.6'yı gördüm Pazartesi ise 66.3!!! Bu hafta adet olucam ama sırf bu yüzden bu kadar su toplar mı vücut?? Sabah tartıldığımda çok moralim bozuldu((
geçmiş olsun canım nasıl oldu zehırlenmeYaa ben gecen hafta kuzu etinden zehirlenip bol karbonhidratli bi hafta geçirdim. Sonucta yine 2 hafta önceki yerdeyim. 55 kg. Ama bugün yeniden basliycam
hadı bakalım hayırlısıHerkese gunaydinnn:)
Başlangıçtarih10.02.2015
Başlangıç kilo:69.2
Geçen hafta:63.0
Bu hafta: 63.2
Fark:+200
Toplam fark:-6.00
Spor:yok
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 60 sonraki 55
Ben 1, 5 ay düzenli yapmıştım sonra bir türlü istikrar saglayamadin bugün itibariyle sizlerle tekrarbaşlıyorum hadi hayırlısı
Yavas gel canim 9kilo vermen icin cok duzgun spor yapman ve sifir kacamak yapman lazim insallah verirsin burdayiz goruruz insallahSelamm.bende basliyorum yarin.suan 74 kiloyum. 1.5 ayda 65e dusmeyi hedefliyorum.sıkı yürüyüs de yapıcam.ya hadi birbirimize gaz verelimm
canım umudunu kırmış gibi olmiim ama cok ucuk bi hedef seninki:) once 1 ayda 4 5 kilo hedef koy yani bak bnm bu haftada bitse 1 ay olacakSelamm.bende basliyorum yarin.suan 74 kiloyum. 1.5 ayda 65e dusmeyi hedefliyorum.sıkı yürüyüs de yapıcam.ya hadi birbirimize gaz verelimm
Bu topicte niye kimse yok anlamadim herkes zayifladimi napti
Gül abla bu işi çok iyi biliyorzayıflayamayan da cok ama kaçamak yaptıkları ıcın gelemıyor bazıları :)
Madem kimseden doğru düzgün ses yok bnim sesim ciksin :)) kendimce verdigim kiloyu az buluyorum yani 3. Haftam bitti ama 2 kilo bile deil verdigim . Cevremde bir sure sonra cok vermeye baslarsin diyen de var sen kilomu aldin diyende :))bence bn anca bi 5 kilo verirsem anlasilacak kilo verdiğim ama olacak dimi sanki bnm verdiklerim bos kiloymus yine basa donecekmisim gibi geliyo sanki odem attim da bi biraksam geri alacam gibi :/
Cirkinordek cok almisin ja 2.4naptinnoyle danami yedin su toplamistir vucud okadarr kiloyu hirden alamaZsinKeşke öyle olsa canım
bu hafta berbat gecti k.Validede idik ve Karatay yalan oldu netice altı günde alınan 2,4 kilo!!!!
Bu arada güzel haberine çok sevindim tebrik ederim canım:)
Gül abla bu işi çok iyi biliyor
hiçbişey kaçmıyor gözünden
Ödem de var tabi canım giden kilonun içinde ama önemli olan tartıda eksildiğini görmek
sabret mutlaka netice elde edeceksin
ama sakın kaçamak yapma
bak ben yaptım ne emeklerle verdiğim kiloyu geri aldım...
kurallara uydukça korkma canım kg almaz verırsın ... bazen bırden gıderMadem kimseden doğru düzgün ses yok bnim sesim ciksin :)) kendimce verdigim kiloyu az buluyorum yani 3. Haftam bitti ama 2 kilo bile deil verdigim . Cevremde bir sure sonra cok vermeye baslarsin diyen de var sen kilomu aldin diyende :))bence bn anca bi 5 kilo verirsem anlasilacak kilo verdiğim ama olacak dimi sanki bnm verdiklerim bos kiloymus yine basa donecekmisim gibi geliyo sanki odem attim da bi biraksam geri alacam gibi :/
Ben arada 5 günde 5 kilo diyeti ile detoks yapıyorum.bu sayede 1 haftada yaklasik 2 kilo verdigimde oldu.bakalim.hedefim yüksek evet farkındayım ama elimden geleni yapicamYavas gel canim 9kilo vermen icin cok duzgun spor yapman ve sifir kacamak yapman lazim insallah verirsin burdayiz goruruz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?