Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

ayyyy canım yenı gordum çok sevındım hakkında hayırlısı olsun...

aynen yemeye devam et cnm .. araları 5 saat te bir ayarlarsın 3 öüğün yersin

fıstık ıkısıde oluyor ama çiğ

aynen canım doğru yoldayız
Gul abla sen bi cvp vermedin bende bisey yapamiyom kahvaltiyi yapiom3saat gecmeden migdem kaziniyo duramiyorum

acıkınca meyve yok cnm..ayran yada ayran kuruyemiş .erken kalkanlar yemk tarzı yıyebılır ama sen 10 da kk yapıyorsun yemğe gerek yok
aç beklemek yok cnm

leptin tokken çalışır acken kıtlık sınyalı olur ve yag a doner

Gul abla sen bi cvp vermedin bende bisey yapamiyom kahvaltiyi yapiom3saat gecmeden migdem kaziniyo duramiyorum
ay kıyamam sana canım ya kaç gündrü işim çoktu gşremedim kusura bakma.... kahvaltını tam yap farklı bişey yeme acıkmazsın 4 saatten sonra yiyebilirsin

tebrıkler cnm
tebrıkler cnm

selam canım tekrar hosgeldın
geçmiş olsun yavruşa
biz hep söylüyorduk canım sana vakıt bulamıyordun
bundan snra daha ıyı olur

sen karatayın hamileler için olan kitabını mutlaka almalısın canım

dikkat edersen almazsın eskı uyeler 9 ..10 kg aldırla dogumdan sonra 2.3 ayda verdıler
tebrıkler cnm
Yaa ben gecen hafta kuzu etinden zehirlenip bol karbonhidratli bi hafta geçirdim. Sonucta yine 2 hafta önceki yerdeyim. 55 kg. Ama bugün yeniden basliycam
geçmiş olsun canım nasıl oldu zehırlenme

hadı bakalım hayırlısı

Madem kimseden doğru düzgün ses yok bnim sesim ciksin :)) kendimce verdigim kiloyu az buluyorum yani 3. Haftam bitti ama 2 kilo bile deil verdigim . Cevremde bir sure sonra cok vermeye baslarsin diyen de var sen kilomu aldin diyende :))bence bn anca bi 5 kilo verirsem anlasilacak kilo verdiğim ama olacak dimi sanki bnm verdiklerim bos kiloymus yine basa donecekmisim gibi geliyo sanki odem attim da bi biraksam geri alacam gibi :/

Selamm.bende basliyorum yarin.suan 74 kiloyum. 1.5 ayda 65e dusmeyi hedefliyorum.sıkı yürüyüs de yapıcam.ya hadi birbirimize gaz verelimm
Yavas gel canim 9kilo vermen icin cok duzgun spor yapman ve sifir kacamak yapman lazim insallah verirsin burdayiz goruruz insallah

Selamm.bende basliyorum yarin.suan 74 kiloyum. 1.5 ayda 65e dusmeyi hedefliyorum.sıkı yürüyüs de yapıcam.ya hadi birbirimize gaz verelimm
canım umudunu kırmış gibi olmiim ama cok ucuk bi hedef seninki:) once 1 ayda 4 5 kilo hedef koy yani bak bnm bu haftada bitse 1 ay olacak
nerdeyse. ama tahminimce 2.5 3 gitmiş olacak (inşallah o da gider)

Bu topicte niye kimse yok anlamadim herkes zayifladimi napti

Keşke öyle olsa canım
bu hafta berbat gecti k.Validede idik ve Karatay yalan oldu netice altı günde alınan 2,4 kilo!!!!
Bu arada güzel haberine çok sevindim tebrik ederim canım:)

zayıflayamayan da cok ama kaçamak yaptıkları ıcın gelemıyor bazıları :)
Gül abla bu işi çok iyi biliyor
hiçbişey kaçmıyor gözünden

Ödem de var tabi canım giden kilonun içinde ama önemli olan tartıda eksildiğini görmek
sabret mutlaka netice elde edeceksin
ama sakın kaçamak yapma
bak ben yaptım ne emeklerle verdiğim kiloyu geri aldım...

Cirkinordek cok almisin ja 2.4naptinnoyle danami yedin su toplamistir vucud okadarr kiloyu hirden alamaZsin

günaydınlar
karatay diyetini biz çok sevdik karataycılar , köyden yumurtamı sütümü tereyağımı da ayarladım oh mis :) Gerçi yaklaşık 7 yıldır sütümüzü köyden alıyoruz onunla yoğurt yapıyoruzda çocuklar için köy yumurtasıda çok aldık fakat biraz büyüdüler diye yumurtayı çok önemsemiyordum. Yumurtayı tereyağınıda sütü aldığımız yerden getirtiyorum artık içim daha da rahatladı . Eh fena değil kiloda veriyorum . Eşim de çok memnun bu durumdan onun vermesi gereken kilosu biraz daha fazla olduğu için daha çabuk gidiyor .

kurallara uydukça korkma canım kg almaz verırsın ... bazen bırden gıder

Yavas gel canim 9kilo vermen icin cok duzgun spor yapman ve sifir kacamak yapman lazim insallah verirsin burdayiz goruruz insallah
Ben arada 5 günde 5 kilo diyeti ile detoks yapıyorum.bu sayede 1 haftada yaklasik 2 kilo verdigimde oldu.bakalim.hedefim yüksek evet farkındayım ama elimden geleni yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…