Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Canim yemegi 8de yersen 4saat sonra yani 12de devreye giriyo hele bose yemekten daha sonra spor hareket yaparsan enerji harcadigin icin leptin enerji acikmadigin icin vucuttakinyagdan aliyor yani daha hozli calisiyor eger bide 12de yatarsan saat 2de en iyi calistigi zaman yani duZenli uykuda cok is var ben yapamiuorum uyku isini bak o saatte kuruyemis yemek yerine yemegini yesen duzgun doyana kadar erken yesen yada kahvaltiyi 11re alsam iki ogun yesen leptini bozmasan ama sakin ac kalma 1kilo eksiyken depoya giderse ertesi gun 1kilo fazla cikabilirsin insallah okunakli anlasilir yazdin

bu benim de çok merak ettiğim bişeydi. Yani aç kalmaya başlayınca yağ mı depoluyoruz ? leptin hormono en fazla kaç saat çalışmalı ?

Ac
bu benim de çok merak ettiğim bişeydi. Yani aç kalmaya başlayınca yağ mı depoluyoruz ? leptin hormono en fazla kaç saat çalışmalı ?
kaldiginda yemek yediginde o depoya gidiyo yani bir sonraki ogunu yag olarak tepoluuo en az 5saat calismali gerisi odul olur kac saat tok durabiliyosan arada su bol icilmemelo ve tabiki hareket

arzucuk25 oncelikle cevabin icin cok tesekkurler. Ne yazikki bi oglum var ve belirsiz saatlerde calisiyorum is bakici ev derken aksam 6 hatta 7 den once yemek yemem mumkun degil ama yinede kilo vermeye devam ediyorum demekki dogru yaptigim biseler var insallah zamanla daha da dogru sekilde beslenirim:) ozetle 1 Nİsan dan bi yana 5.750 vermis bulunuyorum ama ne yazikki sporsuz darisi devamina sporla daha fazlasina insallah:)

Hayirli olsun Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

Ben hamileligimde 24 kilo aldim tam. 58 dim hamile kaldigimda 82 oldum
simdiki aklim olsa asla oyle delilik yapmam cok kilo aldigim icin dogumdan sonra karnim cok sarkik kaldi catlaklarda cabasi pilates yapmama ragmen toplayamiyorum simdi

ama o 24 kiloyu oglum 6 aylik olana kadar verdim hem emzirmek hem de o donemde corek otu yagi iciyodum faydali diye cok etkili oldu bende sanirim tabiki yapi meselesi, en guzeli bastan bilincli baslamak cok kilo almamak yoksa vucudun deformasyonu fena oluyor

Bende ondan korkuyorum ve bilincli beslenmeye calisiyorum karataya devam ediyorum ufak defek biseyler oldu ama canan hoca hamilelikte insulini cok yuksek oldugunu soyluyo acikmamoyuzden sanirim ama her buldugumu agzima atmamaliyim diger hamileligimde 9kilo aldim bu seerde oyle olmak istiyorum insallah 75le doguma gider 69la cikarimmmm

Günaydınlar , iyi haftalar
bu hafta adet durumları dolayısıyla kilo veremedim çokda canım spor yapmak istemedi .Ama tatlı
olayı ilginç bir şekilde krize sokmadı beni arada az biraz tahin helvası yedim okadar . Haftaya daha iyi kilo veririm inşallah
Rumuz:_ezelneva_
Başlangıç tarihi:07/05/2015
Başlangıç kg:65
Geçen hafta:64,4
Bu hafta:64,3
Fark:-100
Toplam fark:700
Beden:42
Spor:leslie 3-ama bu hafta yapamadım
Boy:1.70
Hedef:ilk hedef 62 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:0.155

Herkese Günaydın....
Uzun bi aradan sonra burdayım kızım hastalandı hatırlarsanız onunla uğraştık şimdi iyi şükür bu arada kendi kendime kilo veremediğim için diyetisyene gittim kansız çıktım istediğin kadar dikkat et veremezsin bu zamana kadar kendini boşuna yormuşsun dedi ilaca başladım bakalım artık bunu biliyordum aslında Canan Hoca da söylüyor ama bu kadar etki edeceğini düşünmemiştim sonuçları size de yazarım :) :) herkese kolay gelsinn iyi haftalarrr

Herkese gunaydinnn:)
Başlangıçtarih10.02.2015
Başlangıç kilo:69.2
Geçen hafta:63.0
Bu hafta: 63.2
Fark:+200
Toplam fark:-6.00
Spor:yok
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 60 sonraki 55
Ben 1, 5 ay düzenli yapmıştım sonra bir türlü istikrar saglayamadin bugün itibariyle sizlerle tekrarbaşlıyorum hadi hayırlısı

Gunaydin kizlar zezecim gecmis olsun canim kilo veren herkesi tebrik ediyorumm ben bildirim yapmycam hem adet olmadim onun siskinligin bide baska bir siskinlik var tartilmadim tartilsam kesin 5kilo fazla cikarim cok sisimm gabizlik ust duzeyde bu hafta doktora gittim kan tahlili kesin emin olmak icin sonuclar yarin 19mayis oldugu icin ertesi gune kaldi karatay beslendigimi soyledim kendisi bana diyet gibi dusunme karatay karbonhidrttan uzak duran bir beslenme sekli dedi devam edebilecegimi soyledi ac kalmamak sarti ile acikinca ayran sut yogurt gibi gecistirecegim cunku butun kiloyu geri almak istemiyorum

Go
[QUOTE="Zarifff, post: 410063n:)
Başlangıç tarihi:28.04.2015
Başlangıç kilo: 70.8
Geçen hafta:69.6
Bu hafta: 68.9
Fark:-700
Toplam fark:-1.9
Spor:Leslie 3 mil
Boy:166- 68
Hedef:58
Bigun 67 yi gorursem zayiflamaya basladigima inanicam inşallah:)[/QUOTE]
r Tebrikler canim gorursun merak etme

Hadi bakalim hayirli olsun insallahla yine ayni sekilde devam edersin

Başlangıç tarihi: 01.04.2015
Başlangıç kilo: 71.3
Geçen hafta: 66.8
Bu hafta: 66.3
Fark: -500
Toplam fark: -5.00
Spor:yok
Boy:1.58
Hedef: İlk hedefim 62 sonraki 58

kızlar ama çok ilginç birşey oldu nedenini sormak istiyorum size. 16 Mayıs Cumartesi 65.6'yı gördüm Pazartesi ise 66.3!!! Bu hafta adet olucam ama sırf bu yüzden bu kadar su toplar mı vücut?? Sabah tartıldığımda çok moralim bozuldu((

Toplar canim daha fazla bile toplar ama her hafta boyle olmaya bilir ben yasadim aynisini 1.800gramm fazla cikmisti adet oldum ayni zamandada sporla birlite butun odemi attim bulgur yeme bu hafta bol su ic hareket et bak nasil gitek haftaya

Sen nezamandir yapiyon 71den asagi karataylami indir anlamadim bildirim fark toplam fark 500yazmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…