Canim yemegi 8de yersen 4saat sonra yani 12de devreye giriyo hele bose yemekten daha sonra spor hareket yaparsan enerji harcadigin icin leptin enerji acikmadigin icin vucuttakinyagdan aliyor yani daha hozli calisiyor eger bide 12de yatarsan saat 2de en iyi calistigi zaman yani duZenli uykuda cok is var ben yapamiuorum uyku isini bak o saatte kuruyemis yemek yerine yemegini yesen duzgun doyana kadar erken yesen yada kahvaltiyi 11re alsam iki ogun yesen leptini bozmasan ama sakin ac kalma 1kilo eksiyken depoya giderse ertesi gun 1kilo fazla cikabilirsin insallah okunakli anlasilir yazdinBenim de sorum bınunla ilgili aslında! Bilen varsa yardım ederse sevinirim. Sabah kahvaltıyı 10 da yaptığım oluyor. Bu durumda 15-16 gibi acıkıyorum. Bazen gerçektwn acıkıyorum yoğurt kuuyemiş meyve vs yiyorum bazende akşam 19.00 a kadar bekliyorum. Yani 9 saat tam açlık! Bu yararlı mı zararlı mı? Vücut kıtlık sinyali olarak algılayıp yağ depolamaya çalışır mı?? Tamam yemekten 4 saat sonra leptin devreye giriyor ama etkinliği ne kadar sürüyor yardımcı olabilirmisiniz bana??
Canim yemegi 8de yersen 4saat sonra yani 12de devreye giriyo hele bose yemekten daha sonra spor hareket yaparsan enerji harcadigin icin leptin enerji acikmadigin icin vucuttakinyagdan aliyor yani daha hozli calisiyor eger bide 12de yatarsan saat 2de en iyi calistigi zaman yani duZenli uykuda cok is var ben yapamiuorum uyku isini bak o saatte kuruyemis yemek yerine yemegini yesen duzgun doyana kadar erken yesen yada kahvaltiyi 11re alsam iki ogun yesen leptini bozmasan ama sakin ac kalma 1kilo eksiyken depoya giderse ertesi gun 1kilo fazla cikabilirsin insallah okunakli anlasilir yazdin
kaldiginda yemek yediginde o depoya gidiyo yani bir sonraki ogunu yag olarak tepoluuo en az 5saat calismali gerisi odul olur kac saat tok durabiliyosan arada su bol icilmemelo ve tabiki hareketbu benim de çok merak ettiğim bişeydi. Yani aç kalmaya başlayınca yağ mı depoluyoruz ? leptin hormono en fazla kaç saat çalışmalı ?
Canim yemegi 8de yersen 4saat sonra yani 12de devreye giriyo hele bose yemekten daha sonra spor hareket yaparsan enerji harcadigin icin leptin enerji acikmadigin icin vucuttakinyagdan aliyor yani daha hozli calisiyor eger bide 12de yatarsan saat 2de en iyi calistigi zaman yani duZenli uykuda cok is var ben yapamiuorum uyku isini bak o saatte kuruyemis yemek yerine yemegini yesen duzgun doyana kadar erken yesen yada kahvaltiyi 11re alsam iki ogun yesen leptini bozmasan ama sakin ac kalma 1kilo eksiyken depoya giderse ertesi gun 1kilo fazla cikabilirsin insallah okunakli anlasilir yazdin
Slm gul abla hamileyim bugun saglik ocagina gttim test yaptilar pozitif cikti ama doktor emin olmk icin kan testi istedi aacikcasi bukadar kilo vermisken bidaha kilo alacak olmam beni uzdu simdi ben napacam nasil beslenecem yine aralard hic bisey yemiyemmmi leptinn calismasi icin yoksa yaasak gidalardan uzak durarakmi beslenecem
Bende ondan korkuyorum ve bilincli beslenmeye calisiyorum karataya devam ediyorum ufak defek biseyler oldu ama canan hoca hamilelikte insulini cok yuksek oldugunu soyluyo acikmamoyuzden sanirim ama her buldugumu agzima atmamaliyim diger hamileligimde 9kilo aldim bu seerde oyle olmak istiyorum insallah 75le doguma gider 69la cikarimmmmHayirli olsun Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Ben hamileligimde 24 kilo aldim tam. 58 dim hamile kaldigimda 82 oldum
simdiki aklim olsa asla oyle delilik yapmam cok kilo aldigim icin dogumdan sonra karnim cok sarkik kaldi catlaklarda cabasi pilates yapmama ragmen toplayamiyorum simdi
ama o 24 kiloyu oglum 6 aylik olana kadar verdim hem emzirmek hem de o donemde corek otu yagi iciyodum faydali diye cok etkili oldu bende sanirim tabiki yapi meselesi, en guzeli bastan bilincli baslamak cok kilo almamak yoksa vucudun deformasyonu fena oluyor
Hadi bakalim hayirli olsun insallahla yine ayni sekilde devam edersinHerkese gunaydinnn:)
Başlangıçtarih10.02.2015
Başlangıç kilo:69.2
Geçen hafta:63.0
Bu hafta: 63.2
Fark:+200
Toplam fark:-6.00
Spor:yok
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 60 sonraki 55
Ben 1, 5 ay düzenli yapmıştım sonra bir türlü istikrar saglayamadin bugün itibariyle sizlerle tekrarbaşlıyorum hadi hayırlısı
Toplar canim daha fazla bile toplar ama her hafta boyle olmaya bilir ben yasadim aynisini 1.800gramm fazla cikmisti adet oldum ayni zamandada sporla birlite butun odemi attim bulgur yeme bu hafta bol su ic hareket et bak nasil gitek haftayaBaşlangıç tarihi: 01.04.2015
Başlangıç kilo: 71.3
Geçen hafta: 66.8
Bu hafta: 66.3
Fark: -500
Toplam fark: -5.00
Hedef: İlk hedefim 62 sonraki 58
kızlar ama çok ilginç birşey oldu nedenini sormak istiyorum size. 16 Mayıs Cumartesi 65.6'yı gördüm Pazartesi ise 66.3!!! Bu hafta adet olucam ama sırf bu yüzden bu kadar su toplar mı vücut?? Sabah tartıldığımda çok moralim bozuldu((
Sen nezamandir yapiyon 71den asagi karataylami indir anlamadim bildirim fark toplam fark 500yazmisinBaşlangıç tarihi: 01.04.2015
Başlangıç kilo: 71.3
Geçen hafta: 66.8
Bu hafta: 66.3
Fark: -500
Toplam fark: -5.00
Hedef: İlk hedefim 62 sonraki 58
kızlar ama çok ilginç birşey oldu nedenini sormak istiyorum size. 16 Mayıs Cumartesi 65.6'yı gördüm Pazartesi ise 66.3!!! Bu hafta adet olucam ama sırf bu yüzden bu kadar su toplar mı vücut?? Sabah tartıldığımda çok moralim bozuldu((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?