- 19 Aralık 2014
- 730
- 1.107
- 138
- 35
Canim yemegi 8de yersen 4saat sonra yani 12de devreye giriyo hele bose yemekten daha sonra spor hareket yaparsan enerji harcadigin icin leptin enerji acikmadigin icin vucuttakinyagdan aliyor yani daha hozli calisiyor eger bide 12de yatarsan saat 2de en iyi calistigi zaman yani duZenli uykuda cok is var ben yapamiuorum uyku isini bak o saatte kuruyemis yemek yerine yemegini yesen duzgun doyana kadar erken yesen yada kahvaltiyi 11re alsam iki ogun yesen leptini bozmasan ama sakin ac kalma 1kilo eksiyken depoya giderse ertesi gun 1kilo fazla cikabilirsin insallah okunakli anlasilir yazdinBenim de sorum bınunla ilgili aslında! Bilen varsa yardım ederse sevinirim. Sabah kahvaltıyı 10 da yaptığım oluyor. Bu durumda 15-16 gibi acıkıyorum. Bazen gerçektwn acıkıyorum yoğurt kuuyemiş meyve vs yiyorum bazende akşam 19.00 a kadar bekliyorum. Yani 9 saat tam açlık! Bu yararlı mı zararlı mı? Vücut kıtlık sinyali olarak algılayıp yağ depolamaya çalışır mı?? Tamam yemekten 4 saat sonra leptin devreye giriyor ama etkinliği ne kadar sürüyor yardımcı olabilirmisiniz bana??