Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

doğru söze ne denir

beyne format atınca sağlık ıcın yapılan hıc bıe sey sıkıntı gelmıyor ınsana, ben sabah aksam ıse 25 dkk yuruyorum.. 2 sene her sabah cantam da kahvatılıklar elımde aksam yemeklikler hergun 25 dkk bıde onları tasıdım amac kg vermek olmamalı saglıklı beslenıp olusmus ve olacak hastalıklardan kurtulmak olmalı ,,2 senede hucreler yenılenıyormus ben onun ıcın yılmadan tasıdım saglıgım herseyden onemlı
sımdı sabah kk yı ıse getırıyorum aksam evde yıyorum ıstedıgım kg ya geldıgım ıcın..bende hasımato oldugu ıcın yemegı erkene cekmıstım kg verme ısım bıtınce yuk tasımamak ıcın evde yıyorum artık
gram hesabı yapmıyoruz canım ıstedıgın kadar peynır yıyebılırsın

zeytınler en az 10 ve yagda olmalı

domates salatalık biber mevsımı gelmedı yemıyoruz daha

en onemlı sey yumurta nerede ????

oooo kızarmıs tavuk normal tavuk yemıyoruz kı kızarmısını yıyelım o kesın koy tavugu degıldır... arayınca secenek col olur canım...sen bı arayısa gır nerde ne var işe nasıl tasıyabılırsın zorda kalınca herseye care bulunuyor

aramıza hosgeldın sessız takıpcımız :)

uzaktan takıple bıle 6 kg cok ıyı cnm tebrık ederım senı

mısafır varken mutlaka kaçamak yaparsın tam baslamadıgın ıcın.. misafır gıdınce formatı atarsın cnm

çok teşekkürler gül abla o zaman bende misafirlerden sonra bildirimde bulunurum herkese bol leptinli günler

evet iki adet de tereyağında yumurta yemiştim.unutmuşum yazmayı
domates biberi henüz yemiyormuyuz gerçekten.onlar olmazsa kahvaltı bayağı bir zor olacak alışana kadar.tavuk da haklısınız aslında ama diğerlerine göre masum gelmişti bana.teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

dün akşam menemen ve yoğurtla kapanış yapmıştım fırsat bulup nete girememiştim bugüne sarktı
gelelim bugüne
kahvaltı saat 10.30: klasik kahvaltı fakat yumurta sucuklu idi.iki dilim sucuk yemiş oldum.sucuğu da doğal kurutulmuş dediler ondan almıştım.bu şekilde zararı varmıdır,bilmiyorum o yüzden az yedim.ama domates ve salatalık ,biberi bugünde yemiş oldum çünkü yorumunuzu ancak okuyabildim.

öğlen yemedim fakat yemeği hazırlarken bir iki çatal atıştırdım.yarım bardak sütle filtre kahve (şekersiz inanılmaz zorlanıyorum,çay tiryakisi ben çaydan soğudum resmen.ama bu ilk denemem yıllardır tatlandırıcı kullanıyorum,şu doğal olanlardan.umarım çabuk alışırım şekersiz içmeye).akşamı da yazayım şimdiden belki giremeyebilirim daha sonra.akşamı 8 de yiyoruz zaten eşimi beklediğimiz için

akşam saat 20.00 : patlıcan oturtma,cacık ve 2-3 kaşık sebzeli bulgur pilavı yiyeceğim.çünkü bayağı acıktım

çok yazmışım kusura bakmayın bu arada kitaba devam....çok güzel tarifler var kitapta

o tür seyleri mevsiminde yememiz gerekiyor hormonlu oluyor saglıga zararlı

bende çayda aynı şeyi yaşadım tiryaki idim 14 yasından berı sekersız ıcerdım yemek ustune 2 saqat ıcılmemesı gerektıgı ıcın geçe kalıyordu o zamanda demlemiyordum işyerinde de kokulu tomurcuk katıyorlardı dünde 12 fıncan ıcen ben sadece hafta sonları içmeye basladım :)

bir çatalda olsa 2 çatalda leptin bozulunca yapacak bişey yok ...

patlıcan mevsımı gelmedı,, oturtma nasıl yapılacak ?

sayfa çok sakin nerede benim çıtırlarım

merhaba ben yeni katılıyorum. daha önce yapmıştım.fakat kuruyemiş egzama hastalığımı tetiklediğinden bırakmıştım. Tabi sağlıklı beslenmeyince yine kilo aldım. geçen hafta pazartesi diyete 61 kilo ile başladım. 2 kilo verdim fakat bu hafta kilo vermem yavaşladı. Bir de bu diyette aç kalmamakmı gerekiyormuş.Aç kalınca yağ yakımı azalıyormu bilgi verirmsiinz.

aramıza hoşgeldiniz

öğünler de doyana kadar yenemeli ki çabuk acıkılmasın,,,ac kalınca kıtlık sınyalı salgılanır ve yenen yemek depo yagı olarak eklenır,,,

Slm gul abla hamileyim bugun saglik ocagina gttim test yaptilar pozitif cikti ama doktor emin olmk icin kan testi istedi aacikcasi bukadar kilo vermisken bidaha kilo alacak olmam beni uzdu simdi ben napacam nasil beslenecem yine aralard hic bisey yemiyemmmi leptinn calismasi icin yoksa yaasak gidalardan uzak durarakmi beslenecem

Ben burdayim Gul ablacim:) giriş yapmadan okuyorum mesajlari pek yazamıyorum :/ devam karataya ,lesli 3 mil yapmaya calisiyorum .az kilo verdim ben ablacim sizce neden bi yorum yapin yani kilom boyum ortada :)) 2 hafta 1. 2 kilo :/
Canim kacamak yapiyosundur oyzden yavas gdiyodu hareketi artir

aramıza hoşgeldiniz

öğünler de doyana kadar yenemeli ki çabuk acıkılmasın,,,ac kalınca kıtlık sınyalı salgılanır ve yenen yemek depo yagı olarak eklenır,,,

aslında çabuk acıkmıyorum sabah 7:30 da kahvaltım bitiyor, saat 2 de aclık hissediyorum. sonra öğlen bişey yemek istemiyorum çabuk zayıflayayım diye. fakat akşama kadar aç kalamıyorum. o sebeple öğlen 2 de birkaç kuruyemiş yiyorum. doğru olan akşama kadar aç direnmekmi.yoksa az birşey atıştırıp akşam yemeğine kadar 5 saat geçmesini beklemekmi ?

C
aNim tebrikler Allah anali babali buyutsun

aay ne güzel hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun..karatayın hamileler için kitabı çıktı.onda bayağı faydalı bilgiler var. Bu arada ben de uğraşıyorum 2 yıldır çocuk için. 2 tane tüp bebek denemem oldu. Malesef olmuyor.

Canim kacamak yapiyosundur oyzden yavas gdiyodu hareketi artir
Evet ya dogru tespit :) ama tahmini haftada bigun canim cok istediginden degil o an oyle rastgelio bnde direnmiyorum:/ napalım daha cok sabredicem artik bnde tahmin etmistim ama deneyimli birinden duymak bi farklı oluyo:) bu arada çok cok tebrik ederim Allah kucagina almayida nasip etsin anali babali buyutsun, hayirli evlat eylesin:) kilolarida dert etme bence cocugun pesinde veriliyo diye duyuyorum yani ben bekarim pek bilmem heralde ama oyle diyolar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…