- 30 Ağustos 2011
- 1.074
- 571
- 123
- 34
hmm anladm ablacm ins o gunlere gelirim ben bugun bildirim yapamadm dogumgunumdu ve acikcasi biraz pasta yemis olabilirim farkinda dgilimAmin...sagol cnm
öğlen le aksam arası leptın hıc calısmamıs...
kısırı da 3.4 kasıktan fazla yedıysen oda olmamıs
kısırın su toplaması da vardır
baslarda yememekte fayda var
koruma evresınde kural dısı bısey yedıgınde 5 km yurumen lazım ..her yenen sey ıcın 5 km ama bır ogun ııcn degıl
dun komsu borek vermıstı kızlar anne yesene 24 ay oldu korumadasın dedıler bı tadına baksam mı ucundan azıcık dıye dusundum sonra bugun hıc cıkıp 5 km yuruyecek zamanım yok dedım bbıraktım :)
benım dıger grubumda ayda 8--9 verende var 800 gramda bu kısıye baglı..metabolızmasına kan degerlerıne kaçamak yapmamasına ve sporuna
ben 2 ramazan gecırdım bu sene 3 olacak ınsallah
lık haftalarda 1,5 kg verdım sonra vermem durdu, ramazan dan sonra devam ettı
Ben cok kilolu oldugum.icin normal.yuruken.bile nefes nefese kaliyrm canim :) doktra gtmen en iyisi ims verrsinkilolarini :)Gecmis olsunaramiza hos geldin Rabbim sifni versin ins ya safi zikrini bol bol cekmeni tavsiye ederm Rabbim sinavinizi hayrlisiyla sonlandirsin hareket edemiyorum demissiniz doktorunuza danisarak sadece kop kaslarini ve sirt kaslarini calistrabilecek sporlar yapabilir misiniz bunu arastrin.istetseniz cunku kas yagi yakar ins faydasini gorursunuz
Hosbuldum Allah razı olsun canım. Rabbim de seni tüm sıkıntılardan kurtarsin.Canim önceden yapıyodum ama şimdi herseyi bıraktım senelerdir yapıyorum bıktım artık. .diyet yapıyorum ama bu sefer kalp atışları hızlanıyor sizede oluyormu herkese soruyorum.Kardiyolojide gözükücem bakalım ne diycek.
tebrikler cnmRumuz:LadyInGray
Başlangıç tarihi:04/05/2015
Başlangıç kg:86.6
Geçen hafta:86.6
Bu hafta:85.5
Fark:-1100
Toplam fark:1.27
Beden:46
Spor:yürüyüş
Boy:172
Hedef:ilk hedef 75 kg...ikinci 65 kg
Şaşkınım, herhalde geçen hafta tartildigimda çok şiştim, bir haftada 1100 gr başka türlü gitmez
e fa s 1200 ve oce an balık jelatininden yapılmış, deli dana hastalığından dolayı büyükbaş hayvanların jelatınınden yapılan almıyoruz..epa+dha değeri önemli bunlarda en yüksek,,, ıfos olması lazım o var bunlarda,,, omega 3 te olması gereken hersey bunlarda var.. helal mi ye gelince bi an düşündüm balık olduğu için hiç bu yönünü düşünmemiştim...balenlerin epa+dha degeri çok düşük fazla içmek gerekir o zaman pahalıya geliyor...Gül ablacim teşekkür ederim hosbuldum..Rabbim tüm hastalara şifa versin..ilk sorum omega 3 ile ilgili kullandığınız efas sanırım yanlış hatırliyorsam düzeltin bunda kapsül için kullanılan jelatin helalmi..balen marka omega 3 var sığır jelatin helal yazıyo. EPA iyi gibi .fikrinizi alabilirmiyim.
doktora görün canım ...Gecmis olsunaramiza hos geldin Rabbim sifni versin ins ya safi zikrini bol bol cekmeni tavsiye ederm Rabbim sinavinizi hayrlisiyla sonlandirsin hareket edemiyorum demissiniz doktorunuza danisarak sadece kop kaslarini ve sirt kaslarini calistrabilecek sporlar yapabilir misiniz bunu arastrin.istetseniz cunku kas yagi yakar ins faydasini gorursunuz
Hosbuldum Allah razı olsun canım. Rabbim de seni tüm sıkıntılardan kurtarsin.Canim önceden yapıyodum ama şimdi herseyi bıraktım senelerdir yapıyorum bıktım artık. .diyet yapıyorum ama bu sefer kalp atışları hızlanıyor sizede oluyormu herkese soruyorum.Kardiyolojide gözükücem bakalım ne diycek.
yanlısın cok canım ,,,,kahvaltı tam yapılmalı ki acıkılmasın,,öğlen dısarda yedıgın ıcın yagı tuzu farklı ıcınde yasak seyler vardır mutlaka senı acıktırıyor, yemek yıyen kısının 5 saat acıkmaması lazım sen acıktıgına gore yanlıs bıseyler var...teşekkür ederim
Bir şey sorucam ben sabahları 2 yumurtayla kahvaltı yapıyorum bazen yağda bazen haşlama o zaman bir tane oluyor.Öğle yemeği yemekhanede ne varsa yiyorum yasaklar hariç genelde çorba , yemek ve ayran veya yoğurt varsa salata şeklinde saat 16 civarı acıkıyorum yanımda getirdiğim ( bir kaç haftadır dukandan da alışkanlık )haşlanmış yumurtayı yiyorum . Bu saatde yediğim yumurta leptin hormonunun çalışması engelliyor galiba ama açlıkda var.Kıtlık var deyip metabolizma yavaşlaması olurmu ? yemek mi doğru olan yememek mi?
insülin direnci hemen kırılmazkı canım aylar gecmesı lazımRumuz: esrasm
Başlangıç tarihi: 26.04.2015
Başlangıç kg: 56.400
Geçen hafta: 55
Bu hafta: 55
Fark: 0
Toplam fark: 1.400
Beden: 36
Spor: gun asiri pilates
Boy: 165
Hedef: 52-50
gecen hafta verdiklerim odemmis demekki bu hafta hic veremedim, daha insulin direncim kirilmadi heralde
kusura bakmayin ben biraz gec bildirim yapiyorum. Daha saat 10 a gelmedi burda, turkiye ile 7 saat fark var
tebrıkler canımgünaydınlar
dün kitabı bitirdim , hocanında dediği gibi beynime resmen reset attım. Ne kadar çok yanlışımız varmış meğer çok şükür çok geç olmadan okumakda bir şans bence. Hemen eşime verdim okuması için yaklaşık bir haftadır ara öğün yok diyorum adam beni hiç dinlemiyormuş meğer "aaa ara öğün yok diyor bu kitap " diyor .
Bakalım artık gerisi nefsimize hakim olmaya kalıyor.
teşekkürler cevabınız için , dün kitabı tam bitirmeden yazmıştım haklısınız daha çok yanlış var . Yemekhanede pişen yemek ne kadar sağlıklı onu bilemiyorum . Pilavı ve ekmeği tamamen kestim ama işte sebze yemekleri ve çorbaların içindekini ayıramıyorum o biraz sıkıntı yapıyor sanırım. Herşeyide evden getirmek çok zor . Yoğurt veya ayran hazır tabiki , belki omega 3 tabletine öğle öğününde başlasam faydasını görürmüyüm.yanlısın cok canım ,,,,kahvaltı tam yapılmalı ki acıkılmasın,,öğlen dısarda yedıgın ıcın yagı tuzu farklı ıcınde yasak seyler vardır mutlaka senı acıktırıyor, yemek yıyen kısının 5 saat acıkmaması lazım sen acıktıgına gore yanlıs bıseyler var...
kıtlık sınyalı gıtmememsı ıcın tam dogru yemelısın...
akşam yemeği ne zaman yıyorsun
onu kendi haline bıraktım kitabı verdim elinetebrıkler canım
baslarda 2 öğün diye sıkıp eşini bunlatma ...3 le başlasın sonra 2,5 iner çalışma saatlerine göre ya öyle devam eder ya 2 ye iner
kızlar genel olarak ilk 1,5 ay ne kadar verilio siz kaç verdiniz ? bnım 1,5 aydan sonra kac olur tahmini onu hesaplicam yada tecrübeli biri direkt bişeyler tahmin edebilir bnce 70.8 le basladım.sonrası ramazan:) ramazanda nasıl oluyo kilo durumları ? karatay beslenmesiyle ramazan geciren varmı aramızda?
Sinem agzindan bal damlio canim :) benimde bi gitse yani bn kilo verecegime ancak 67 leri gorunce inanirim heralde :/ 2 hafta bitti 3. Haftadayim smdi ama daha 1.2 kilo gitti olurmu sence ya bnim bu haftayla birlikte 5 haftam var sevdigim bi buyugume supriz yapicam zayif gorurse sevinecek :)) hayirlisi bakalımMerhaba tatlım Karatay uygulamaya başlayalı 5 hafta oldu 5 kilo rahat gitti ve bu 5 hafta içerisinde sadece 5 kere yürüyüş yaptım 40-45 dakikalık! 6 haftada 6 çok rahat verilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?