Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

K
kuzum allah insallah sanada nasip eder cok kafaya takma ipin icunu boraktinmi oluyo stresss yapma allaha birAk dua et boll boll benim 2ci benimde 2sene olmadi basta simdi 5yasind kardes istiyo 1senedir bekliyodum allah nasip ettimi oluyo seninde olur insallah meryem suresini oku 40kere her okuyusta hayirli saglikli evlat istiyorum de

Evet canim kacamak yaptiginda ki yapmasan daha iyide yaptigin zaman kilo bermek isyiyosan hareketi artik ben pek zaman bulaniyorum o yuzden evde ip ayliyorum atlaya bildigim kadar suan hala devam ediyorum karataya gul anla ne diycek. Bakalim karatayla 13kilo verdim hepsi bor anda almaktan korkuyorum o yizden temkinli ilerlemem lazim arada 4ay cocukla annenin yemesini pek alakasi yokmus o yuzden kilo almamak icin kendimi kontrol altindan tutmaliyim

Arzucuk Rabbim sağlıkla kucağında göstersin ins...
Gül abla kuruyemiş yemeliyiz ya ben fındık ve ceviz yiyorum. Fıstık hangisi kabuklu fıstık mi antep fıstığı mi?kabuklu fıstıksa eger çok kalori var diye biliyorum bende hiç hareket yok ya yemesem daha doğrumu olur ..

Günaydınlar
hayırlı cumalar , hayırlı kandiller diliyorum.
arzucuk25 hayırlı olsun , sağlıkla sıhhatle alırsın inşallah bebeğini kucağına.

Arzucum hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün senin adına sevindim hem de istiyormuşsun ben de ilerleyen süreçte istiyorum öncelikle biraz kilo da vereyim kızım 16 aylık şöyle bi 2-2.5 yaşında olsun Rabbim de verir inşş Allah isteyen herkese versin yeni gelen arkadaşlar da hoşgeldinizzz :)

Arzucum çook tebrik ederim inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebişi:))

Ben de bu hafta karatayın dışındayom çünkü misafirlikteyiz ve burada karataya acaip zıt bir yeme şekli var dönünce tekrar başlıycam inş ...
sanırım kilo almış olarak döneceğim

Biraz geç cevap yazıyorum tatlım kusura bakma. Açıkçası ben bile kendime şaşırıyorum:):) Ama artık ben yapabiliyorsam herkes yapar diyorum. İlk hafta biraz sıkıntılı olabiliyor ama ben bunu tamamen bünyeye bağlıyorum. Benim kilo vermemden feyz alıp karataya başlayan bi arkadaşımda 10. gününde 1.700 verdi. Üstelik o bu süreçte lahmacun falan da yedi, hareket etmedi. Benim sana önerim hayır demeyi bilmek ve benim yaptığım en büyük hata olan hareketsizlik hatasına düşmemek. Gerçi benim 2.5 yaşında bi oğlum var hiç popomun üstünde oturtmuo beni ama olsun spor yapamıyorum aynı şey değil Yine söylüyorum 6 haftada 6 kilo rahat gider yeterki sporla yapabildiğin kadar destekle:)

Kilo almamana çok ama çok sevindim:):) Demekki gerçekten yağlar gitmiş. Bence kilonu korumaya devam et tatlım nasıl olsa misafirin gidince tekrar sıkıya girersin:)

Ben geçen gün tanıştığım birinden bahsetmek istiyorumki ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu hatırlayalım!!! Tanıştığım bayan 26 yaşında balık eti görünümündeydi. Diyette olduğunu söyledi özel spor hocası tutmuş kendine yoğun bir spor programı yapmış kendine harfi harfine listeler falan. Ben de ne gerek var dedim, ben karatay yapıyorum 5 haftada 5 kilo verdim dedim. Haklısın karatay zaten sağlıklı beslenme prensiplerini temel edinmemizi sağlıyor ama ben korkuyorum dedi!!!! Meğerse kız popüler gibi görünen tüm diyetlere töbe etmiş. 2,5 ay uyguladığı Dukan diyeti sonucunda 20 kilo vermiş ama gelin görünki hastanelik olmuş, verdiği kiloları hızlı bir şekilde almaya başlamış ve bu da psikolojisini bozmuş!!! Kısacası belki az, belki yavaş kilo veriyoruz belki biraz moralimizi bozuyoruz zaman zaman ama doğru yoldayız:):)

Tsk ederim kuruyemis mutlka yemelisin tek sart kavrulmmis cig olarak findik fistik kaju ceviz mumkuns kabugunu kirip yiyceksin kalori hesabi yapmiyoruz canim doyana kadar

Tsk edrim zezem planliydi ama ben soktayim 2cocukla napcam diye simdiki aklim olsa daha erken dogururdum ikisi bir buyurdu bence okadar bekleme dogur gitsin

Dogru sagligimizla oynuyo populer diyetler ben bu diyetle 23kilo verdim yuzum cokmedi bir yerim sarkmadi sporla birlikte yapsak daha fit bir goruntu elde ederiz burda bir merverasyon vardi 58kiloya kadar indi sporla ve tam bir citir yasida kacti bilmiyorum ama 30zun ustunde citir yani burda once ve sonra fotoraflario paylasti gul ala 50 yasinda ama 62 kilo suan fizik super gorunum harika

ben hergün 2,5 öğün yapıyordum.öğle öğününde biraz kuruyemiş yiyordum. bugün yemedim. :) ayy dayanabilirmiyim ya. sabah 7:30 da kahvaltım bitti.akşam da ancak 8 de yemek yiyebiliyorum.eve metrobüsle gidiyorum. tansiyonum düşecek olursa eğer.ağzıma bişey atsam bir sorun olurmu ??? zaten kaç saat leptin hormonum çalışacak.ne yapim sizce

Gul abla sen bi cvp vermedin bende bisey yapamiyom kahvaltiyi yapiom3saat gecmeden migdem kaziniyo duramiyorum

Aynı ben. Dukan beni mahvetti.... Dersimi aldım, 86 kiloyu gördüm...... Bu yüzden Karatay sistemine önyargılı yaklaşmıştım. Ama ne zaman ki zeytinyağı, ev yoğurdu, köy tereyağı, köy yumurtasını teşvik ettiğini, piliç yenmesini tavsiye etmediğini gördüm, o zaman bu doğru bir yöntem diye düşündüm. Ayrıca hızlı kilo verme sözü de vermiyor Karatay, bu gerçekçi olmak işte...

Şunu da eklemek isterim Karatay sayesinde büyük şirketlerin oyunları da bozuluyor. İnsanlar belki sadece kilo vermek için diyete başlıyor ama bir yandan da bilincleniyorlar. Bu birçok kişinin, sağlığımızla oynayarak para kazananların işine gelmiyor tabi. Başta Canan Karatay olmak üzere bize korkmadan gerçekleri anlatan hocalarimizdan Allah razı olsun.
Karatay sayesinde yaşam tarzımız değişiyor artık. Etrafıma bakıyorum herkes ev yoğurdu, köy yumurtası, köy tereyağı elde etmeye çalışıyor. Bu harika bir şey

Ben 8 gün sonra ara öğünü birakabilmistim. Siz ne yaptınız bugün?

Benim de sorum bınunla ilgili aslında! Bilen varsa yardım ederse sevinirim. Sabah kahvaltıyı 10 da yaptığım oluyor. Bu durumda 15-16 gibi acıkıyorum. Bazen gerçektwn acıkıyorum yoğurt kuuyemiş meyve vs yiyorum bazende akşam 19.00 a kadar bekliyorum. Yani 9 saat tam açlık! Bu yararlı mı zararlı mı? Vücut kıtlık sinyali olarak algılayıp yağ depolamaya çalışır mı?? Tamam yemekten 4 saat sonra leptin devreye giriyor ama etkinliği ne kadar sürüyor yardımcı olabilirmisiniz bana??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…